Gizemli takılsanız keşke
Güncellemeler:
2 gü
Herkes beni merak etmiş Ama ben profil fotoğrafı kullanmıyorum Herkes beni beğenir ama ben beğenmiyorum Ağlamayın güzelim demedim ama bazısına dünya güzeli de olmuşluğum var Sevgiler İyi geceler
2 gü
Yaw bari kendinize yalan söylemeyin Hoşuna gitmediyse cevap verme kardeşim Ne çok çirkin varmış ben dahil Tanrımmmmm😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1745Aaa Zekice
😂😂
Yani doğru söylüyorsun, tipe göre bakan kişiler ile birlikte olunca ne oluyor daha güzeli geliyor alıp götürüyor.
Guzel misin cirkin misin
Olmayanlar gizleniyor işte.
Bu yıl da bitmedi hâlâ tipe göre yargılamak ne kadar ayıp.
Ne yargılaması ya Allah aşkına burda duyar kasıyosunuz ama dışarda selam vermiyorsunuz Ben hepinizden daha insanım Sadece sordum Gerzolar derneği başkanları
Ön yargı akıyor resmen , düzgün konuşur musunuz
aferin kız sana :) hayır insan tipi iyi olmaz ama karakteri sağlam olur , çok zeki olur merhametli olur daaha bunu görmücek kadar körler
Ablamız öyle demiş ama sana bakmaz emin ol
Aynen öyle insanlar artık herşeyin tipten falan olduğunu düşünüyorlar oysaki karakteri önemli olan yanına yakissa ne olur yakismasa ne olur efendi adam gibi adam olduktan sonra
puhahha bakmasın :P ben sanki ona bakarım :P
Kendisi abim. yaşında maalesef benden yaşça büyüklere bakmıyorum ben 🙈
kardeşim yorumu yanlış kişiye yazmışım konu bakıp bakmamak değil sorana dedim ben acaba kendisi ne durumdaki insnalara laf atıyor yoksa beni bilen biliyor:)
saygı duymak gerek.
Yav kural mı dedik Sorduk Amma carladınız Ne çirkinsiniz be öf
Yoo engellemem Haklısın
Yapcak bişey yok
😝😝
Sizi mite davet ediyoruz
Sana bir sey sorabilirmiyim
Gizemli olmak ne demek
Sen ben mitcimiyiz
Insaniz...
Yooo sen malsın galiba? Ya da çirkin Üzülme yaaa
Evet sana göre çirkin olabilirim ama sence bu benim yüzde kaç si. kmde
Bilmem Onun olduğunu da sanmıyorum
Peki
Küfretmesen ergenus
Senin saçma salak fikrinden iyidir
Allah aşkına çirkin kızların yanıtını beğenmediğine yemin bile ederim Git işine ya Ben merak ettim sordum Sizin gibi yalandan duyarlı rollerine bürünemem
Abi yalan ne alaka çirkinliği kim belirliyo hadi çirkin sanane istediği fotoğrafı koyar bakma
Ahah ben dedim mi yasak Koyma Hayır amaç ne merak ettim Alla allaaa Tartışmayı ne çok seviyorsunuz Soru sorma şeysi değil mi sorduk
Boş yapma
Ben de ergene laf anlatıyorum Haklısın ablam hadi uyu