inanailmaz derecede erkekleri seviyorum aşık olmam da çok kolay soğumamda... ama içimde genel anlamda bı erkek aşkı sevgisi var... kadınlari hemcinslerimi sevmem pek hep bı kıskanç fesat şeytan hallerini gördükçe erkekler bana daha masum daha sevimli geliyor... partnerimi öpe öpe yiyorum neredeyse tepesinden inmiyorum benden sıkılacak diye de korkuyorum... erkek parfümü duyunca hele direkt aşk yani... hep bı dokunma hissi öpme koklama aşik olma hissi var.. bu tek kişiye de değil yani... etrafındaki çoğu erkeğe karşı hatta yanımdan geçen veya sanalda hepsine karşı böyleyim... bukadar erkek düşkünü olmamın sebebi nedir ya sizce , artık rahatsız olmaya başladım kendimden
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
940valla Almak lazım , zira erkek düşmanı kadın dolu etrafim ben niye böyle bukadar düşkünüm ki bukwdardeger vermek istemiyorum onlara
Bilmiyorum sen de mi gariplik var yoksa diğerleri mi garip bilmiyorum :)
Sappıh üdveren seni. Gel bakıyım sen
hayır ya sapik değilim 😂
Yeme beni. Toplantı başlayacak yetiş
Gemi la.. ne varda nolur sanki beni de sev 🥺
Sev beni beni sev
bencede normal ama sanki biraz bir tık. ileri hali.. hani hiç dusman olamıyorum onlara hemen dibim. dusuyo
Öyle düşünme. Hic kimseye güvenememek gerek kolay kolay
evet bende bundan korkuyorum. gozu kapalı güven esevgi oluşuyor hemen
Sen duygusalsın ondan böyle aman he dikkat et diyeyim sadece erkek degil kadında da boyle. Iyi insanlar oldugu gibi berbat karakterli insanlar var iki cinste de..
Belki merhamet duygundan dolayidir
yok ya okadar değil 😀
Yaaa bananeee
Orda ben inanilmaz derecede erkekleri seviorum dedin
Bende seni sevmek istiom banane 😂
Beni erkekte saymion mu yoksa ask olsun kirilirim erkeklik onurum orselenicek yoksaaa hemen sende askim de ve beni bu histen kurtarrr 😂
seviyorum dediysem her önüne gelen erkeğe aşkım demiyorum 😂 hayatıma giren erkeğe diyorum ;) oyuzden sen by Kanekii olarak kal 🙃😀
Ya tamam seviyorum de zamanla kaneki yerine baska kelime gelir belki
Zamanla olur gider hele bi baslayalim da 😂
Ya ne heveslendim bi bilsen hadi azcik ilgiiiiii
çıkar umarım🙃
inşallah
geçermi insalah ya bende kadınlarla toplasip eşleri flörtü kötülemek şöyle yaptı böyle yaptı diye dedikodularını yapmak istiyorum ama yok arkadaşlarda toplanınca bende partberim. icin övgüler yagdiriyorum 😂
Bi Abazasavar olarak sitedeki erkekleri senden korumam lazım
Varmıs
oğlak
Kac sevgilin oldu
bulursun canım umarim
eyv
sende...
bakın dikkat hemen kızlar hakarate başladı
Herkesi aynı anda seven birisin
herkesi aynı anda seven mi? neyinle anladım bunu pardon? içgüdülerinlemi? dolayısıyla sen öylesin demekki hemen buna vurdun.. ben hayatıma. giren erkekleri çok sevdiğimi hemen aşık oldugumu kastrtmistim
Tüm erkekleri seviyorum dedin geniş mideli
hep bı dokunma hissi öpme koklama aşik olma hissi var.. bu tek kişiye de değil yani... etrafındaki çoğu erkeğe karşı hatta yanımdan geçen veya sanalda hepsine karşı böyleyim... bukadar erkek düşkünü olmamın
Bunları yazan sensin abazan