gitmek cesaret ister ufaklık gideceğin yer neresi olursa olsun sevdiklerinle arana mesefe girince varış yerinin hiç bir anlamı kalmaz vedalaşmak da zor iştir biliyor musun oturursun geminin kıçına bakarsın sevdiklerine, gittikçe ufalırlar ufalırlar kaybolurlar o zaman anlarsın işte vedaşalmak asıl kalana değil gidene koyar
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
41Canin cok yanmis cok yakmislar seni be serra neler yasadin bilemem ama hic kolay degilmis
yani ben de böyle oldu ben üzüldüm sadece bahaneler uydurdu işte klasik sen daha iyilerine layıksın ailevi problemlerim var falan dedi ama başka kızlarla konuşurken öyle değilmiş galiba ki benden sonra başkalarıyla flört etmiş falan neyse evet zordu yani...
Hayatimiz bazen o kadar zor ki mutlulugu buldugumuzda mutsuzlugu mutsuzlugu yasayinca mutlulugu arar olmusuz ben artik gulmek istiyorum kimseye yalandan degil ha gercekten ama yoruldum be
O yok sen yoksun hayat yok yaşama isteği yok bizi bu hayata bağlayan bisey yok ne kadar kolay dimi yok olmak bazen milyonlarca insanin yaninda yurursun ama yanlizsindir kimse seni goremez