15 yaşında sevdim onu. Aynı okulda okuduk beraber büyüdük. Lise döneminde sevgili olduk. 6 yıl (7yila yakın) ayrıl barış bı şekilde oldu. Araya zaman girdi bazen 1 yıl bazen 1 hafta neyse. En son cezaevine girdi. Annesi aradı kızım bize gelir misin önemli diye. Bayadir konusmuyordum annesiyle. ( Aramız çok iyiydi annesiyle )
Meğersem beni çağırma sebebi oğlu görüşte su gün ariycam onu çağır sesini duyayım demesiymis. Konuştum elim ayağım birbirine girdi. Beni 6 yıldır ayrıl barış , ayrıl barış bekliyorsun. Bı 6 yıl daha bekler misin dedi. ?
Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok seviyorum onu hep bastırmaya çalıştım. Ama aklıma getirip düşünmemeye calistigim o adamı kalbimden bir türlü silememisim. Ne yapmalıyım?
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Meğersem beni çağırma sebebi oğlu görüşte su gün ariycam onu çağır sesini duyayım demesiymis. Konuştum elim ayağım birbirine girdi. Beni 6 yıldır ayrıl barış , ayrıl barış bekliyorsun. Bı 6 yıl daha bekler misin dedi. ?
Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok seviyorum onu hep bastırmaya çalıştım. Ama aklıma getirip düşünmemeye calistigim o adamı kalbimden bir türlü silememisim. Ne yapmalıyım?
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
24Haklısın. Teşekkür ederim
Ben beklerim. Ona guvenebilsem. Öyle bi beklerim ki...
Bilmem ben sahsen beklemem 6 yilin çürüyecek tamam eyvallah iyi hoş sadaket sevgi ama şu hayatta telafisi olmayan tek şey zamandır.
Ben beklerim. Seven insan eğer sonunu görüyorsa zaten bekler. Ama çıktıktan sonra ya boşuna beklemis olursam? Düşüncesi çıkmıyor kafamdan
Bende onu diyorum akıllı 6 yıl bekledin sonra ayrıldın ne olacak?
Ben bu riski almazdim kardeşim
Ben ayrılmam da. Ona güvenemiyorum işte. Ya çıktığında bırakırsa?
Senin tercihin senin hayatın koskoca 6 yıl ayrılıp barışıyorduk demişsin ilişkiniz zaten sarsıntıdaymış ayrıca suçlu olarak hapiste olan birisi suça meyillidir ayrılmasanız bile kişi suça meyilli yani riskli bi insan
Evet işte mantıkla baktığım zaman zaten bunları düşünebiliyorum. Duygularım işin içine girmediği sürece affedemiyorum zaten onu. Kafam çok karışık
Kalbinle değil aklınla düşün
Teşekkür ederim
Hiç birşey bilmeden insanları yargılamak çok kolay değil mi? Umarım hor gördüğünüz acıyla sinanmazsiniz
bilinen su kafan calismiyor itin tekine saplanip kalmissin.. varos aski iste baska erkek kalmamis dunyada uyusturucu ile isi olanla insanin ne alakasi olurki.. bekle ozaman mal gibi... cikinca birini bulur gider o
Üstünde icilme sınırının üstünde (uystrcu) yakalanmış biz ayiyken. Denetim serbestlik vermişler. Ona da gitmemis dosya yanlış bu yüzden almışlar
Dosya yanmış. T9 kb
beklemeye değmez. azıcık akıllı ol
Bir daha başkasını sevemeyecegini bilsen peki? Yine de beklemez misin?
Şöyle de birşey var ya boşuna beklersem?
zaten mesele o. Onunla mutlu olacağının garantisi olsa anca beklersin. Ama bırak garantiyi adamın iflah olması zor. Hayatın mutsuzlukla fakirlikle geçecek. Düşünsene çocuğun oluyor bu mapusa düşüyor ve çocuğun babasız başı eğik sağlıksız bir yaşamda büyüyor. Azıcık mantığını çalıştırsan her açıdan çok saçma bir şey olduğunun açık olduğunu görürsn.
ayrıca başka birini de seversin. Hayatına ondan başka kimse girmemiş ki. sevemeyeceğini nerden biliyosun
Haklısın senin dediğin gibi düşündüğüm çok oldu. Ben ne kadar iyi bı anne olursam olayım çocuğum babasindan ne görürse onu yapacaktır. Veya onun çevresinden. Ben bu düzeni bir türlü kuramayacagim. Belki de bugünleri mumla arayacağım.
Ama dediğim gibi kalbime sözde geciremiyorum. Herşeyin farkındayım. Mantığımla baktığımda zaten onu affedemiyorum. Duygularım ağır bastığında ise işler çok farklı yerlere gidiyor
seni sevse bu kadar yıl flort ettiği sevdiği kız için adam olur işine gücüne bakardı, başını belaya sokmazdı. seni sevmediğinin farkına varırsan kalbinde soğur. Uyuşturucu kullanan tiplere güven olur mu? Bir gün başka birine kızıp seni balkondan atabilir. Kafa yerinde değil çünkü. Uyuşturucu kullanan biri ile değil evlenmeyi telefonda rehberime bile kayıt etmem.
Uyuşturucuyu kullanmaya hiçbir şey bahane değil bunu biliyorum. Benimle ben varken icmiyordu zaten. İşine gücüne bakıyordu evden işe işten eve gelip giden bı insandı. Biz ayrıldıkca kullanıyordu. Bunu neden yaptığını bilmiyorum. Ama kolay bı hayatı yoktu öyle söyleyeyim. Ama bu içmesi için bahane değil tabiki.
Malesef öyle