13 yaş farkı çok mu?

- ⦁ Yaş sadece bir sayıdır. Bunu hepimiz biliyoruz. Ancak partnerler arasında ki yaş farkının fazla olduğu ilişkiler sağlıksız olabilir. Bu tür ilişkilerin yasal olabileceğini gerçeğinin yanında kimi başlı başına bambaşka bir konu her yaş grubunun istekleri farklıdır. Örneğin; Siz bir aile kurmayacak kadar hazır değilsiniz ancak yaşça sizden büyük olacak partneriniz evlenmek ve çocuk sahibi olmak için sabırsızlanıyor olabilir. Bu durum ilişkinizde ciddi bir dengesizlik yaratabilir ve taraflardan biri ilişkinin yürümesi için hayallerinden ve isteklerinden ferakat ederse sona erer. Bu sorunlu anlaşma her iki tarafında zarar görmesine neden olabilir. Yine de aralarında çok yaş olmasına rağmen ilişkilerini yürütebilen ve sağlıklı bir ilişki sürdüren de var tabi ki. Onları tebrik ediyorum.⦁ Yaş sadece bir sayıdır. Bunu hepimiz biliyoruz. Ancak partnerler arasında ki yaş farkının fazla olduğu ilişkiler sağlıksız olabilir. Bu tür ilişkilerin yasal olabileceğini gerçeğinin yanında kimi başlı başına bambaşka bir konu her yaş grubunun istekleri farklıdır. Örneğin; Siz bir aile kurmayacak kadar hazır değilsiniz ancak yaşça sizden büyük olacak partneriniz evlenmek ve çocuk sahibi olmak için sabırsızlanıyor olabilir. Bu durum ilişkinizde ciddi bir dengesizlik yaratabilir ve taraflardan biri ilişkinin yürümesi için hayallerinden ve isteklerinden ferakat ederse sona erer. Bu sorunlu anlaşma her iki tarafında zarar görmesine neden olabilir. Yine de aralarında çok yaş olmasına rağmen ilişkilerini yürütebilen ve sağlıklı bir ilişki sürdüren de var tabi ki. Onları tebrik ediyorum.1|00|0Görüş hala geçerli mi?
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Her Şeyini Kaybetsen de Merhametini Kaybetme!!! Merhamet Seni Sen Yapan En Önemli Duygudur!!!
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2635- Senin yaşında evlense 13 yaşında çocuğu olurmuş 🤨
Ben de o yastayım bilmiyorum çok gençsin yani küçüksün henuz hemen öyle kapılma derim...
Tamam yaşın önemi yok ama 19 yaşındasın yani yaşıtların veya 1-2 hadi 3 yaş büyük olur anlarım birbinizi anlarsınız...
Kafa yapilariniza bağlı senin ne kadar olgunlastigina (fikir olarak) bağlı...
Umarım pişman olmazsın 🙋2|00|0 - Çok değil denebilir ama kafa uyumu önemli, zaten yaş farkı sıkıntısı 50 yalına gelince olur. Ama sigara, alkol varsa cinsel sorun çabuk başlar.0|00|0
- Çok yaş farkı. Belki bu dönemde sorun olmadı bi şekilde hallettiniz de. İleride adam çöktüğünde sen daha en deli dolu zamanlarında olacaksın. Zor iş.0|00|0
- Rakamda problem yok,
19 yaşında olgun kadın da gördüm.
30 yaşında ergen kadın da..0|00|0 - Yaş farkı bence sorun değil ama 19 çok genç en az 25 olmalı daha hiçbir şey yaşamamış bir genç0|00|0
- Biraz sorun olabilir bence yani yaşlarınızın yakın olması birbirinizi anlamanızı kolaylaştırır genelde ilgi alanları vb. De yakın olur. Tabi senin kararın bişi demem ama yani anlaşmada sorunlar olabilir1|00|0
- Gizli Üye13 güŞu an normal görünse de ilerleyen zamanda problem yaratır kaldı ki bana göre en fazla 7 yaş1|00|0
- Seviyorsan olmaz bee.. Ben kendimden 5 yaş büyüğünü sevdimde noldu. Aşk olunca yaşın ne önemi0|10|0
- Benim fikrimce çok ayrıca ileride sorun olabilir ailen sıkıntı yapabilir tabi yine senin görüşün1|00|0
- Yani aşkın yaşı olmaz demek istiyorum aslında eğer karşı taraf yaşını cok göstermiyorsa sen de olgun biriysen normal diyebilirim0|20|0
- yoo değil. Birkaç sene sonra baba diyeceksen :d0|00|0
- Evet çok. En fazla 7 olması lazım.0|00|0
- 30-43 sorun değildi ama0|00|0
- Bende 19 yaşındayım sevgilim 31 bişe olmaz s1|20|0
- Hepsini Göster Daha Az Göster
@kadiiiirrrr niye gelmicekmiş işinde gücünde olgun bir insan neden izin vermesinler ki
ben bizzat 18 yasında ki bi kızla çıkmam ciddi düşünmem senin için demiyorum yanlış anlama daha olgun değilsin yani tam olarak
ciddi düşünüyorsuıunuzdur eyw ama bu nomal değil herkes sizin gibi olmaz çok çok zor@kadiiiirrrr ben olgun deilimki zaten çocuksuyum o olgun ama anlaşıyoruz yinede o beni çok seviyo bende onu seviyorum
@kadiiiirrrr yok daha çok ileri gitmedik de kullanmıyordur bence çünkü gerçekten seviyor gibi bu yaz evlenmek istiyoruz öyle düşünüyoruz
ah güzelim inşallah yanlış bişe yapmazsın evlenmeden hiç bişe yapma valla ben güvenmiyorum ve ailenin tepkisi büüyük olacak bunu aklına sok o yüzden herşey garantideymiş gibi davranma
@kadiiiirrrr YA NİYE DAYAKLIK OLUYOMUŞUM BE OLGUN ERKEKLERDEN HOŞLANIYORUM BELKİ SANANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE AİLEMDE BENİM DÜŞÜNCEME SAYGI DUYAR
- kafalar uygunsa olabilir1|00|0
- Normal ama şöyle
23 e 36 olsa daha iyi1|00|0 - Sevgi güçlü ise diğerleri önemsizdir1|00|0
- Fazla. ama sevdikten sonra bence önemli değil0|10|0
- ne için aşk veya evlilik?0|00|0
- Baya sıkıntı uzak dur derim0|00|0
- az bence git babanla sevgili ol bence :D :D0|00|0
- napıcağınıza bağlı0|00|0
- Gizli Üye13 güZeka yaşınada bağlı tarafların1|00|0
- Gizli Üye12 güBence 19 yaş bir çocuk yaşı0|00|0
- Mutluysan sorun yok0|00|0
- Çok fazla ileride pişman olursun0|10|0