GitarımFirarda | Aşk İlişkileri konusunda 601 görüş paylaştı.
Xper 6
8 gü
daş taş eşcinsel dimi bizim gibi karsı cınsten hoşlananlar bir gun heteroyum demeye utanacaz ve karsı cınsten hoşlanmak kötümü diye miting yapacaz cok homo var ya homolar her yerde bır kızla beraber oluyon o homo kadın ıs arkadasın homo stand kızı homo ucaktakı hostes homo o homo bu homo:)
@Laylaylom71 ya samimi olunca hepsı anlatıyor yasayanı var yasamayanı ama cok var hanı bır sevgılı bulup yatsa tamam tonla kızla oluyorlar
Murattti10 | Aşk İlişkileri konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Guru
8 gü
İnsanların cinsel tercihlerine karışamayız elbet. Nazikçe konuşacak rahatsızlık duyduğunu, eğiliminin erkeklere karşı olduğunu belirteceksin. Akarı kokarı olmadan net bir şekilde
1|1
0|0
berillanız | Aşk İlişkileri konusunda 571 görüş paylaştı.
Xper 7
8 gü
Niye bakamiyacan ayıp biseymi var istemiyorsan reddet boş gurur yapma
0|0
0|0
Soran
8 gü
istememek ya da gurur değil bu gerçekten olabilir mi bundan emin olamıyorum arkadaşım
ya durum biraz karmaşık tek arkadaşım o aslında kimse yok başka böyle arkadaşım bi tarafım ol tamam karşılık ver diyo bi tarafım saçmalama ne yapacaksın diyo
Normal olduğu için. Bu hisleri o seçmedi emin ol. Onu kırmadan ondan hoşlanmadığını söyle ve istiyorsan uzak dur. Bir erkek senden hoşlanıyormuş gibi düşün.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
45Evet mesela ben de homoyum. Senin dilinde KSde homo :D
@Laylaylom71 bende homofobi yok homolara düşmanlıgımda yok ama cok fazlalar ya yanı bır kızı sevmek ıstıyorsun ama bısekslıgı bayıyor
Erkekler arasında daha az evet ama kadınlarda aşırı derecede fazla. Ben içanadoluda yaşıyorum. Burada bile çok fazla var kızların arasında.
@Laylaylom71 ya samimi olunca hepsı anlatıyor yasayanı var yasamayanı ama cok var hanı bır sevgılı bulup yatsa tamam tonla kızla oluyorlar
istememek ya da gurur değil bu gerçekten olabilir mi bundan emin olamıyorum arkadaşım
Bunu sana kendimi söyledi
evet
İstersen olur ama kendini zorlama
ya durum biraz karmaşık tek arkadaşım o aslında kimse yok başka böyle arkadaşım bi tarafım ol tamam karşılık ver diyo bi tarafım saçmalama ne yapacaksın diyo
Dediğim gibi istemiyorsa n yapma
sadece merak ediyorum o hisssi bi de kafama takılan şey şu bakire olmadığımı bilen tek kişi o
çok kötüsün ya saol
Kötüsün derken
Bilmesi neyi değiştirdi onu anliyamadim
#LGBTHaklarıİnsanHaklarıdır
ya bana ilgiisi olduğunu söyleri
sen soran, heteroseksuel misin?
ya kendi halinde liseye giden bi kzıım sjhfskdjfds
😂 erkeklerden hoşlanıyorsun yani 😂 yarım yamalak yazıyorsun ama nasıl yardım edem bacimsu sana
ya bana ilgiisi olduğunu söyledi
sende redet
mesele reddetmek değil zaten canm benm bu hisleri gerçekten hissediyor mu yani nası olur
Evet olur canım öyle insanlar var
yani gerçekten duygusal olabiliyor mu yoksa farklı amaçlarm
duygusal olabiliyor
kafam karışık
sen hissediyormusu birşeyler
kafam çok karışık ya şu an
sen bilirsin
ya elbette öyle ama onu kaybetmek istemiyorum tek arkadaşım o benm aklımda ileri gitmesin cinsellik düşünmesin yeter diyorum onun dışında olabilir
bence düşünmüyordur
eğer düşümüyorsa olabilir ama bundan nasıl emin olabilirim bu arada benm bakire olmadığımı bilen tek arkadaşım o
sonucta kız erkek gibi bir amacının oldugunu düşünmüyorum
işte hiç bilmiyorum kafamda deli sorular var nasıl cevap bulacak emin değilim peki denemeye değer mi
sana baglı hersey sen izin verirsen olur ya da olmaz
ayyy şu kafa karışıklığımda ne kadar yardımcı oluıyrsun öyle yaa
ironimi?
tabi ki ironi tatlım tek başıma bütün akşam düşünmekten kfayı yicem çıkamadım işin içinden
bana duyguları olduğunu anlattı