İlişkim bitti 1 ay oluyor sevgilimi aradım uzun zaman sonra Çok sakin konuştu bjr şey için aramak istersen ara dedi görüşürüz dedim hiç aramadı beni neyse ben bunu 3 kere falan aradım rahat. 1 tanesinde bana dönmedi bunun üzerine yazı yazdım cevap da vermedi. Ortak arkadaşlafım var kardeşim gibi dediğim onları instagramından silmemis. Sizce benj unuttu mu çünkü baya sallamıyor gibi görünüyor
Güncellemeler:
2 gü
Duygusal bir paylaşımı dahi yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
31Yani beni unuttu diyorsun öyle mi?
Kalbinde şu an başka biri var desem inan o kadar
Anladım çok sağol ☺
Aynen insan bjr tepki bekliyor değil mj
Evet mesela bir benle ayrılıp arkadaş kalan (ki yeni sevgilisi var ve hala arkadaşız) bir de benle ayrılıp yazmayan var ama o da her şeyden silmiş beni hayatından çikarmiş desem tam olur :D Sadece seni hayatından çıkaran sana yakınlara hala bakan biri ben olsam katlanamazdım duruma
Emin misin erkekler böyle mi yapar unutunca
aynen ben bakmam mesajlarına silerim
Çok teşekkür ederim peki bjr şey daha sormak istiyorum sana bjr kadın böyle yapsaydı swni hiç umursamasa mesela ama bir gün duygusal bir şey paylassa bu seni şımartır mıydı?
şımartmazdı umursanmıyorsam umursamam...
Hayır pesinden koştun bjr kızın diyelim ki ve kız duygusal bir şey Paylaşmis tepkin ne olurdu yanj bu seni şımartır mı yoksa ışık var diyip peşine mi düşersin
peşinde düşmem ya
Teşekkür ederim ☺
rica ederim canım kafan bir şey takılırsa yazabilirsin ☺️☺️