Yaklaşık 5 yıl sevdiğim bir çocuk vardı platonikti o beni hiç sevmedi ama değişik anılarımız var gün geldi yıllarca gormedim şu an da çok yıl var onu görmüyorum dün gece rüyamda gördüm aklıma geldi yine ara ara ingramdan bakıyorum profil gizli ulaşamıyorum ona şu an çok değişmiştir bu hayyata en çok onu sevdim heralde aklıma gelen sevgilim olduğu kişiler değil de platonik sevdiğim kişi yani🙄
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
15Hayatına aldığın insanlara karşı bile bir ayıptır bu kafanda yaşattığın Zombi.
O herkezden farklı en masum sevme şeklimdi belkide o sevmedi yıllarca ben sevdim ama onu sevmek güzeldi ondan hiç nefret etmedim
Benim çocukluk aşkım da kalbimde 6 sene yer edindi ama yeri dolabilir değişebilir.
Ben adil bir adamım hayatımda olan insanlara böyle birşeyi layık göremem..
Ya benim hayatımda biri yok ki olduğunda o aklıma gelmiyordu tabikide
Anlatamıyorum sanırım tam olarak, yani birinin istem dışı aklına gelmesi normal lakin bunun üzerinde kafa yormak kendini gereksiz yere meşgul ettiğin anlamina geliyor (Görüşte ilk belirttiğim şey) ve sevgili kısmına gelicek olursak onu da Ayrıca başlığı altında düşün.
Ya dedim ya rüyamda gördüm onu bende düşündüm biraz neden bazen aklıma geliyor diye
Ya bende sevmiyorum ama görmek çok isterim
Ben istemezdim
Demek ki gelebiliyormus🙄
Maalesef sen neden ayrlmştn
Platonik sevdiğim kişiydi benim ya aradan yıllar geçti ama aklına geliyor işte
3 buçuk yıl falan geçti onu görmüyorum 🙄 unuttum yani başkalarını sevdim ama o başkaydı gibi
herkesin hayatında var öyle "başkaydı gibi"ler :)
Aynen o an onu görmek istiyorum bazen Üzgünkende beni başkalari üzdügu halde onun fotoğrafına bakıyorum hemen kendimi iyi hissetmek için
3 yıl oldu unutamadım
Hadi ya 🙄
Senin ne kadar oldu
canım ben unuttum bazen aklıma geliyor 3 buçuk yıl oldu onu görmüyorum
Bende görmüyorum ama unutamıyorum da
Bende başkasını severek unuttum tek yolu bu aslında
Ben onu da beceremem