1 2 aydır spor salonundayım spor hocasının bana biraz ilgisi var gibi ya afedersiniz ama yanımdayken baksırla duruyor p**n*si desen sürekli neyse anladiniz siz bana çok samimi davranıyor ve niyeti başkamı diye sorgulamaya başladım artik ne yapmam lazim ya? Ayrilsammi spor salonundan?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
35Anlatıyorum ya
a... m... k neyse anladınız demişin tam detay vermiyosun bi de anlattım ya diyosun
Bende yürümeyi düşünüyom. şu an skshsjs
isabet olur
iki taraf da erkek yalnız
Aynen
@izmirmusti ohaa o zaman bişey diyemem mm 😊😀
Eminmisin sjshshs
Lan olum benim spor hocam donla çıksa karşıma, malafatı sallansa korkarım mk
Ajgsjshaa bu anlattıklarım neki sporu yaptırırken gör. bide onu yapiscak az daha bana ya
Yani düşünsene arkandan gelip omuzlarını desteklediğini ya da squat yaparken. Çavuşun oradan selam ben geldim dediğini sşdkşsld
Hsgshsgshab kanka benim onumde soyunuyo soyunma odasında bilerekmi bilmiom onların ayrı soyunma odasıda bana diyo gel burada daha rahat edersin diğer yer kalabalk diye
Oha olum değiştir yerini ne biliyim, şu an ayrıl ya da boş gezme içeride. Ortam kötü kolla götü aga, en iyisi yanına biber gazı filaan al xd
Olum korkuyom üstüme bosalcak diye sjhsjsvaba
Adam aleti üstüme goturuyo ya antremanda ajagahha
Kaç aga, ne biliyim lan olm çok kötü şimdi düşünüyorum bizim hocada kaslı maslı bir şey. Gelse çıkarsa abi one su hortumumu derim slşdksşds
Jsgshshss kanka ama pezevenklern aletleride güzel oluyor jsgsjshsjah
Dimi sjgsjshs
Jshsjshshs adam bana yapisiyo artik
E tamma işte yürüyo sana demek belli ve sende boş değilsin demek.
Jsgshshshsvs iyi fantezi oluyoda bosum ya sjsgaja
Hımm o seni çözmüş belli o yüzden de sana yürüyo demek sende söyle tipim değilsin diye 😉
Sjsbnsbssvs kanka istiyoki ilk hamleyi. ben atıym
Acaba atsammı kaka gsjshs
E at tabi istiyorsan
Banada bi hatun atsa ne güzel olur 😉
Sen beni hallette hatun çok bulurum sana
;))))
Sende bana mı yürüyor sun acaba 😉
Seni buldum yurumemem ayıp
;)))
Ama Burdan yürümek olmaz ence 😉 profil açık resim var falan. Bide hatun yürüse se in gibi
Sen beni becer hatunu bulurum sana
Yakışıklı erkegim ;)
Kaç cm onu şöyle
Öyle bence ya
Hastalık lı ibnoşun yanından uzaklaş