Konuştuğum biri var sosyal medya ile ilgileniyor bir kitle olan sayfaları var. Tamam yoğun ama çok az konuşuyoruz, mesela gerçekten attı baya kişiyle reklam ajans vs uğraşıyor. Yarın buluscaktik, ama girip çıkıyor wpye kaçtır bakmadı en son yazdım buluşmak istemiyorum, konuşmayanla zorla mı konusucam diye. "Bana biraz hak ver neden böyle yapıyorsun istemesem neden yazayım annem yok başımda iş yapıyoruz dedi. çalışıyoruz vs." Sizce napmaliyim benim bazı şeylere artık halim yok da.
Güncellemeler:
8 gü
Şimdi fotoğraf atmış yemek yemişler ev birbirine girmiş arkadaşlarıyla kalıyor bak neyle ugraskyorum demiş mesaja bakmadım, yani cevap vermedim vermeli miyim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
41Haklısın teşekkürler peki güncelleme olayı yeni oldu ne yapmalıyım?
Ver istersen her şeye ayıracak zamanın var benimle biraz da olsa sohbet etmeye zamanın mı yok gerçekten seni anlamak istiyorum ama sen beni anlamıyorsun diyebilirsin çünkü eninde sonunda cevap vericeksin bekleyince bir şey olmuyor
Evet kuzum dedim bunları bende mesajın sabitliydi, sende nasıl kayboluyor dedim ama merak etme bende sabitlemeden çıkardım dedim. Bir süredir bakmıyorum, fakat baya yazmış en son seni habire aramak istiyorum ama rahatsız etmek istemiyorum inan çok yazan var sürekli iş yapıyoruz sosyal medya bu falan dedi sence napsam
Artık bu kadar ilgisiz olmandan rahatsızım diceksin gerçekten kendine çeki düzen versin yani
Haklısın teşekkürler peki güncelleme olayı yeni oldu ne yapmalıyım?
Öncelikle hemen mesaj atmak gibi bir hata yapmamışsın bu iyi bir şey. Çünkü her yazdığında anında cevap veren birisini görünce "cepte" bu kız diye düşünüyorlar nedense. Tatlı sert davranmanı tavsiye ediyorum. Ama bu bahsettiğim şey trip atmak tarzında değil. Daha çok uyarıcı ve tatlı bir dil kullanarak bir şeyleri işittirmek gibi. Bu adamla gerçekten konuşmaya devam etmek istiyor musun öncelikle onu sorayım? Çünkü belli ki bir şeyler yaşansa bile bu adamın ilgisi fazla olmayacaktır.
Yok bikere sütten ağzım yandı daha önceki ilişkinde o yüzden daha takintili oldum. Ben en son anlasam da anlatamıyorum iyi geceler dedim. Oda ben senle konuşmak istiyorum falan dedi. Bilmiyorum kuzu🙄madem ev topluyor şu an foto atmış ev birbirine girmiş, neden bir çikip bir giriyor bir kelime yazmak zor mu.
Sana söyleyeceğim tek şey tavrını ve tarzını kesin olarak belli etmen. Eğer cidden ben seninle konuşmak istemiyorum yazdıysan, şu an yazdığı şeylere de cevap vermemelisin. Bir tarzın olmalı. Çünkü erkekler bir tarzı ve sınırı olan kadınları daha çok merak ediyorlar. Bu adam şimdi kendince yazacak, düşünecek. Merak edecek. Emin ol daha çok ilgisi artacaktır. Sen de bunu gördüğünde gerçekten yeniden yapmayacağından emin olduğun zaman onunla konuşabilirsin.
[14/1 00:23] Zamanımın çok fazla olmadığını burda belirtiyorum
[14/1 00:23] : Ev işi yapıyorum ve çok mesaj geldiğini emin ol benim kadar sende biliyorsun. Kopyaladım böyle yazmış baya mesaj ama konu aynı -,-
[14/1 00:26] : ben açık konusuyorum hep. Bunu da düşüncemi söyledim yani.
[14/1 00:26] : Bende sabitlisin
[14/1 00:26] : Ama şimdi cikardim
[14/1 00:26] : Sende aşağılara karisacaksin büyük ihtimal lütfen görmezsem kusuruma bakma (bunlar benim yazdıklarım.)
Mesajlarda sabitleme özelliği kast ettiğim
Tamam güzel söylemişsin fakat her zaman trip atar tarzında yazmamaya dikkat et olur mu? Çünkü hemen sıkılan varlıklar bunlar. Emin ol tatli sert olursan daha çok yazmak isteyecektir.
Çok teşekkür ederim yardımınız için♥️
Rica ederim umarım hayırlısı olur
Asla sıkmayı sevmem. Ama içime şüphe düşüyor daha önce aldatıldım. Girip cikiyor yazmıyor söyleyince de neden hep böylesin ben çalışıyorum diyor. Hak vermeli miyim?
Güvensizliği bilirim bende aldatıldım bu kişi tarafindan. Fakat bir baskasinin suçunu başkasında aramak yanlış olur. Yani seni aldatirsa o zaman kendisi kaybeder sen kendi yoluna devam edebilirsin, erkekler istedikleri zaman ilişki kuramaz kız isterse olur. O yuzden güvenmiyorsan bunu belirt sen inşa etmeye çalışırsan geri yıkılır, tek kişi inşa etti 2 kişi nasıl yaşasın?
Haklısın teşekkürler.. tek taraflı olmaz. peki güncelleme olayı yeni oldu ne yapmalıyım?
Konu çalışmak değil yazmamasi.
Aslında haklısın hep sıkmak istemiyorum. ama sence haklı mı girip çıkıyor yazmıyor yoruldum.
Bende en son ters yaptım daha da bakmayı düşünmüyorum..
Ona aynen böyle dê geç cevap almak isteseydim mektup yazardım
Duman yolliycam dndkdkdkf
Bana mı diyorsun Agumentin
Aynen öyle yaz kanka ya hem buluşalım diyor hem yazmıyor yok öyle yağma yamuk çiziyorsa vurucan yumruğu masaya bak nasıl kıymetin anlaşılır
@ÇekiciGirl35 yok kanka niye sana diyim
Haklısın bende dedim ki Birşey söyleyecektim de yarinla ilgili 12 buçukta da çıkabiliriz diye sonra vazgeçtim yasaktan erken sıkıntı çıkar diye, o sırada çevrimiçi gördüm ve bir buçuk saat geçmiş daha birşey anlatmaya gerek duymuyorum. ( Dedim baktığım çok anlaşılmasın onu sıkmak için vs olduğu diye.
Kanka senden bir şey isticem bu çekicigirle mesaj atarmısın ya da ona belli et bir şekilde ben ona öyle demedim beni engellemiş kız😂
Durumu anlatsana ben sana dedim yani mektup yaz olayını kızla konusuyorduk beni engellemiş ya
Engellemedim ya seni deli niye engelliyim çocuk muyum ben
Mesaj atılmıyor engel felan yazıyor 😂😂