_ΛqresiF_ | Aşk İlişkileri konusunda 13,2b görüş paylaştı.
Fenomen
2 gü
hiç beklemediğim bi anda beyle pat diye teklif etsin küt diye gideyim falan 😃 bide sadece ikimiz baş başa iken etmeli gösterişe kaçmamalı öyle şova falan gerek yok.
1|2
0|0
_aeternitas_ | Aşk İlişkileri konusunda 16,5b görüş paylaştı.
Fenomen
2 gü
Öyle bir şey yok.
0|1
0|0
emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 39,4b görüş paylaştı.
Fenomen
2 gü
Sade olmalı :D
0|1
0|0
Skk81 | Aşk İlişkileri konusunda 93 görüş paylaştı.
Xper 5
2 gü
Valla ederim ne var yani illa yüzük mü gerekiyo benim için küçük bi taş bile çok değerli karşındakinin bana ne niyetle verdiği benim için önemli bana taş toprak odunda verse ben gocunmam daha fazlasını da istemem varsın olmasın tek taşım kaç ay yemek yaparım en azından boşa gitmez😂😂😂😂 salak saçma kocaman kafam kadar taşkın yüzüğü taşıyacağıma karnımız doyar
Bütçesine uygun sade bir yüzük olsun tek taş pırlanta olursa daha hoş olurdu durumu müsait değilse zorunlu değil bu. Yemekte yemek yerken veya sahilde bankta otururken olabilirdi yüzükle evlenme teklif etmesi hoşuma giderdi.
0|1
0|0
YasayanAydinlik | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Yoda
2 gü
Öyle diz falan çokmesine birseyler almasına gerek yok.. Normal otururken içinden gelen bir kaç cümle kursa benimle evlenmek istediğini dile getirse yeterli olur..
hep hayal etmişimdir: uçak yolculuğu sırasında pilotun ufak bir yazı okuyarak anons etmesi sonrası ''yanınızda bulunan bey efendinin size diyecekleri var'' demesiyle evlilik teklifi almak. Fakat buna benzer bir evlilik telifi aldım. Uçakta olmasa da paraşütten indiğimde koca bir pankart ve sevdiğimin diz çökerek ben beklemesi çok güzeldi :)
0|1
0|0
xKimMiyimx | Aşk İlişkileri konusunda 894 görüş paylaştı.
Guru
2 gü
Doğru kişi olsun da öyle ahım şahım bir seye gerek yok. Onumde diz çöküp evlenme teklifi etse yeter djxhdh bi de mumkunse toplum icinde olmasin ben utaniyorum. Arkadas cevremiz olabilir
0|1
0|0
Drtalianja | Aşk İlişkileri konusunda 197 görüş paylaştı.
Xper 5
2 gü
Laf arasında söykesede olur hiç öyle beklentilerim yok. Emrivaki yapmasını da istemem tabi.
0|2
0|0
Siriusxy | Aşk İlişkileri konusunda 230 görüş paylaştı.
Xper 6
2 gü
O sıkıntıyı birazda kızlar çekse keşke. Hep biz mi düşüncez birader. Yaratıcı değilim olmuyoor 😂😂
0|1
0|0
tugce129 | Aşk İlişkileri konusunda 187 görüş paylaştı.
Xper 7
2 gü
gösterişli bi şey istemiyorum valla baş başa olalımmümkünse
0|1
0|0
TC-Hiper | Aşk İlişkileri konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Yoda
2 gü
Asıl sorun şu olmalıydı: Asıl bunu hak eden birisi ne zaman karşımıza çıkacak? 😂
Öyle çok şatafat pahalı yüzül pahalı ortama gerek yok benim içim beklemediğim bi anda biz evlensek mi diyip etrafta bulduğu bi kablo parçasını taksa bile o an için mutlu olurum önemli olan gösteriş değil sevgi çünkü
Gayet sade insanların içinde olmayan havai fişeklerin atılmadığı bir akşam yemeği ve yüzük yeterli daha ilerisi için de sadece nikah töreni olan sevilen akrabaların ve arkadaşların sadece geldiği bir akşam yemeği bu kadar :)
aileler görüşüp anlaşmayacak. hiçbir şekilde onlarla tanışmayacağım. düğün olmayacak. dolayısıyla misafirler ve gelinlik, damatlık da olmayacak. bunu sıradan bir olay görme erdemine sahip biriyle yapacağım şey, evlilik.
0|1
0|0
Smptk | Aşk İlişkileri konusunda 148 görüş paylaştı.
Xper 5
2 gü
Sadelikten yanayim evet buguk gyzel suprizleri kim sevmez ama herseyde gosteris degil mesela buguk dugunleride hic sevmem
bizim insanlar bu yağ olayını ne abartıyor ya:P kaç para 5 kg yağ ben en son pandemi başladığında 5 teneke almıştım 5 kg hala onu kullanıyoruz 5 tenekede zeytinyağı almıştım seneye falan biter:P
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
3114bide sadece ikimiz baş başa iken etmeli
gösterişe kaçmamalı öyle şova falan gerek yok.
Kaç ssjsj dünyanın kaç bucak olduğunu anla sonra
şakasına dedim yaw gknsdrgsrdthbnjsrdg
He akıllı ol sjsjsj
sjsjsjsjsjsjsjsjsjsjs
:dd.
Kesinlikle ya gerceten çok mantıki
o değilde 3 tanesi 18 l yalnız aldıklarımın ben baya kardayım şu an bunlarla baya gözde durumamı düştük şimdi :P
Tek taş olmalı
Ve ondan olmalı.
O çok özel biri...
11yapim da işi garantiye alayim sjsjsj
hahahahhs🤭🤭
Sjsjsj oldu bu işş
Tabikisi, hatta %20 zam gelecekmiş
Vay başımıza gelenler vay.
O yüzden #oymoyyok
fotoğraff sjsjs
Pardon
Acılara yürüyorum korkmuyorum sjsjsk