Bir kadın gerçekten sevdiği erkeği yıllar geçsede unutamaz mı?
Sevseydin seve seve sevmezmiydim seni, ne olurdu sen olaydın başımın tacı 😒😌😌😔?
Sevseydin seve seve sevmezmiydim seni, ne olurdu sen olaydın başımın tacı 😒😌😌😔?
Güncellemeler:
10 gü
Gerçekten sevmeyen hemen unutur. Seven unutmaz
10 gü
Ayrılık rüzgarlarıyla savrulmayınnnn.
Kızlar Ne Diyor (4)
Neden vazgeçtin. Haklı sebebin varmıydı
O zaman neden erkekler sevgiden ne anlar diyor kızlar
Yanılıyorlar bencede bunu aslında cinsiyete baglamamak lazım sevdiysen iliklerine kadar unutamazsın 😊
He şimdi oldu bak 🥰🤗😉😉😊 seven yıllar geçsede unutmaz. Beni seven kadın evlendi 3 çocuğu var ve halen unutmadı. Ofisime hediyeler yolladı. Çünkü birbirimizin ilkiydik. 😢😢
Hala görüşüyormusunuz yani
Görüşmek demeyelimde. Pişmanlığını içindekileri döktü. Sebebsiz bir ayrılığın yıllarca acısını çektiğini ve yıllarca resimlerime bakarak avunduğunu anlattı. O kadar işte. Elden bişey gelmez. Çocuklarına hediye aldım mutlu olsun yuvasında ne diyim. Bende zerre kadar pişmanlık yok. Zamanında o gitmişti. 😊
Sende inandınmı seven gitmezdi gitmiş 3 te çocuk yapmış maşallah.. Onunki eşiyle sıkıntısı varsa kafa karışıklığıdir
Tabikide seven gitmezdi. Eşinden boşanmak istedi. Ama geçti gitti artık olmaz. Sadece eski anıların hatrına öyle hal hatır sorduk.
Bende sevgilimi çok seviyorum şu an. İyiki onunla olmamış diyorum. Ama şunu iyi biliyorum ki iyiler hep kazanır. O pişman bense çok mutluyum.
Ne güzel.. Mutluluklar
Teşekkür ederim size mutluluklar sevdiğinizle 😊
Şimdi başkasıyla mı evlisin. Neden ayrıldın. Ayrılık sebebin ne
Evli değilim mal gibi döner belki diye bekliyorum
Sen Bi mesaj at. Bir mesajla neler değişir bi bilsen. Bir mesaj sayesinde mutlu olup çocukları olanlar var. Aklında kalana kadar yanında olsun.
Birşey değişmez. gelmek isteyen gelir
Öyle deme gurur yüzünden ne insanlar yıllarca pişmanlık duygusu çekiyor.
He sana hep dert sıkıntı verdiyse uzak dur derim. Ama hata seninse bence telafisini yap derim.
Evet vefasız zaten hemen unutur
Kesinlikle
Sevgilin var mı, olsa bile halen aklında o olur mu
Şu an sevgilim var.. ben öncekini silmeden hayatıma kimseyi almam.. silmek de 3 yılımı yedi doğal olarak. Çünkü sevdim mi bitse de öyle hemen ilişki kurmam kimseyle. 3 yıl sonra da gerçekten seveceğim biri çıkana kadar hayatıma yöneldim bu da 2 yıl sürdü şu an biriyle beraberim önceki diye bisey yok benim için şu an sadece o var..
İnşallah bu son olur. Ama biri gerçekten çok sevilir
Sevdirdiği gibi unutturur da.. kalbini kimse yüzünden kapatma