3 kere ayrılıp barışmıştık, sonuncuyu ben bitirdim ama niyeyse o bitirmiş gibi oldu baksanızaa egshwyhwhss Son mesajıma görüldü attı, 8 aydır konuşmuyoruz. Ayrıldıktan 3 ay sonra bi fotomu paylaşmıştım ve aynı akşam bi arkadaşı bana mesaj attı, konuyla alakasız bişey sormuş ama eski sevgilimin yazdırdığına emindim, mesaja cevap vermedim. Bu arkadaşıyla sohbet ederken biriyle flörtleştiğimi söyledim laf arasında. İki ay falan story paylaşmadım, sonra yine bi fotomu paylaştığımda eski sevgilim gördü birkaç saat sonra beni takipten çıktı, ertesi gün bende takipten çıktım ve numarasını sildim. Bundan birkaç ay sonra bilmediğim bi numara bana mesaj attı wpden, araştırınca eski sevgilimin çok samimi olduğu kuzeni olduğunu öğrendim, görüldü atıp engelledim. Bir ay önce falan eski sevgilim beni kendi numarasından aradı, açmadım sormadim da niye aradin diye. Bugün de fake bi hesap tehdite benzer mi mesaj atmış bana. Eski sevgilim olduğuna eminim niye yapıyo bunu?
Beyefendi61 | Aşk İlişkileri konusunda 114 görüş paylaştı.
Xper 6
12 gü
Sen bitirdiysen karşı taraf şimdi gurur yapıyor egosunu tatmin etmek için seninle barışıp sana tekmeyi vurmak istiyor. Ben senin yerinde olsam hiçbir şekilde görüşmem umursama.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Soran
12 gü
Önceden üç kere gidip geldi bi kerede ben bitiriyim hakkım var shsgdsjshs
Yarışma programında değiliz. İkiniz arasında iletişim kopuklu olduğundan ve saygı kalmadığından dolayı en doğru karar bu ilişkinin bitmesi. Çocuk kandırır gibi kendinizi kandırmayın Mutlu olmak istiyorsan olgun davran geleceğine bak. Hiçbir zaman unutmaman gereken senin gerçekten kıymetli olman.
Sen kötü bir nokta koymuşsun, yazmaması normal. Demek o senden beklemiş, sen ondan. Ve o pek de vazgecmemiş ama senin ulaşilmaz davranislarin sonucu duygusu öfkeye, hırsa dönmüş olabilir. Yine de o uğraşiyor kendi çapında. Senin icin artık oluru kalmadiysa niyesini bosver, bak yoluna. Nasılsa ulastırmiyorsun kendine.
1|0
0|0
MBG97 | Aşk İlişkileri konusunda 271 görüş paylaştı.
Xper 5
12 gü
Bir kızın ya yazması, hatta kızı erkeği fark etmez çok itici bir hareket, böyle birine nasıl takıntılı olmuş hayret doğrusu
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş