Bunun farklı farklı ihtimaller ve durumlar üzerinde bir çok ele alınabilir yanı vardır. Öncelikle cinsiyetler açısından bakalım: Aslında iki cinsiyettede ortak olarak söyleyebileceğim tek şey küçük tarafın kafası olgun ise olgun birini arıyorsa muhtemelen en ufak bir problem çıkmayacağı ama küçük olan taraf erkek olunca toplumsal olarak biraz karşı çıkılıp baskı kurulacağından ilişkiye engel olabilecek bir faktördür. Tam tersi durumda yaşı büyük kişi kendini genç ruhlu hissediyorsa iki cinsiyet için ayrı ayrı şöyle durumlar vardır erkek olan taraf için bu daha kolay ayak uydurulabilirken kadın olan taraf ise küçük olan belli bir süre sonra karşı tarafın "genç ruhluluğunu" yeterli bulmayabilir ya da arada olan olgun düşüncelerini kabullenmeyebilir her anlamda olgunlaşamamış olabilir erkekler bir tık daha düz mantık olduğundan zihnen tam anlamıyla olgun olmasa bile uyumda daha kolaylar iken yaş farkında olgun ama bir şeyleri genç gibi yaşamak isteyen bir erkeği genç bir kadın yorabilir benim fikrimce.. böyle bir sürü ihtimal ele alınarak uzar bu görüş. Benim bakış açımda ve ilişki anlayışımda ise engel değildir. Ben ilişkiyi her türlü yaşamak istiyorsam yaşarım rakamsal değerler engel olamaz.
0|2
0|0
kumrular_gibi | Aşk İlişkileri konusunda 278 görüş paylaştı.
Xper 6
3 gü
Aşkın yaşı başı olmaz diye savundum hep. Belkide yanılıyorum.
Kawasaki_Ninja | Aşk İlişkileri konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Master
2 gü
En fazla 10 yaş fark diyordum ama büyük konuşmuşum ilk sevgilimle 11 yaş fark vardı. Son sevgilimle 13 yaş fark vardı, yaşım ilerledikçe ali Ağaoğlu gibi olmadan lütfen biri beni durdursun ;) 60 yaşımda 30 luk hatunlarla sevgili olmak istemiyorum :)
0|1
0|0
Gizli Üye
3 gü
Yaşıtlarım ilgimi çekmiyor yaş farkının olmaması genelde engel
En İyi Kız Görüşü