2 dost dediğim var ikisi 1 senedir sevgili birbirilerini çok seviyorlardı bugün buluşmaya gittiler benide çağırdılar gittim makyajlı halimle sonra eve giderken tartıştılar sonra aralları düzeldi birden bana yazdı kız knkm dedi ibo ile ayrıldık senden hoşlanıyormuş çık falan kurtar bni ben eski sevgilime gitçem dedi ağlıyom bunu yazarken şka yapıyonuz o kardeş dediğim dedğim olmaz senin eskin omaz dedim yalan değil dedi bilmyiom şaka mı oğlana yazdım oda yalan değil senden hoşlanıyorum dedi bunlar daha önce bana kankan beni aldattıyor die şaka yaptılar ağladım orda yine bugün böyle oldu şaka mı bilmyiom ama çok kötüyüm ölseydimde görmeseydim ağlıyorum şu an kız çok sevdğim tek kız dostum bilmyiom ölmek istiyom sizce şaka mıdır beni mi deniyolar
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
15Bak kuzum amaçları şu kendi aralarında bir şeyler konuşuyorlardır amacı işletmek ve üzmek de olabilir ya da aranızı yapmak için de yapmış olabilir her şey bekleyebilirsin. Ama affetme sakınnn affedersen daha kötü olaylar ile karşılaşırsın
bilmyiyorum ablam işletmek belkide dediğin gibi hani abla kıza çok güveniyordum insan dost dediğine yapar mı bunu bilmiyorum insan sevgilisini 1saata silemez gözleri içine bakarken bni deniyolardır blkide ama hani çok kırdılar asla afffetmem dinlediğin ve yanımda olduğun için sağol abla
💕Ayn sevdiğin insanlar olunca kırılıyorsun sevmediğin biri olsa hehe diyip geçiyon kendine iyi bak iyi geceler
sağol abla sende kendine iyi bak iyi geceler
benim iki arkadaşım var bunlar 1 senedir sevgili bi arada ayrılıp barıştılar ama birbilerini çok seviyolar bundan birkaç ay önce erkek knkm dedi kankan beni aldatıyor falan sonra şaka yaptık dediler bana neyse bunlar kavga edip ayrılmışlardı bugün barıştılar buluşucakları zaman kız knkm knk sen erken gl dedi tamam dedim gittim makyaj yaıp biriblerine bakarken gözleri parlıyordu ikisinde neyse bunlar ayrıken kız biriyle çkktı ayrıldı bende resimleri kalmış silemyi unutum gördü eve gidince tartştılar sınra araları düzeldi 10 dk önce kız knkm bana dedi ayrıdık knk senden hoşlanıyormuş bni sevmiyor bende onu umrumda değil eski sevgilime gitçem falan dediler sende çık dedi onla ben kardeş dediğimle çıkmam dedim ve senin eskin asla olmaz kardeşimin eskisiyle çıkmam dedim çık falan dedi sonra oğlan yazdı dedi kankan ne yazdı sna anllatım olmaz kardeşim dediğim sana sen onu seviyon dedim yalan atma dedim yalan değil senden hoşlanyorum dedi sinirlerim bozuldu beni mi deniyolar bilmyirom kendimi tutamıyom ağlıyom
O onların şerefsizliği. Ama cidden çok rahatsız edici bir konuymuş. Salak saçma insanlarla arkadaşlık etmişsin ya. Gerçekten iyi bir arkadaş olan bunu yapmaz birbirine.
aynen :( kimle arkadaş edinsem böyle şeyler yaptılar
Üzülme. Sadece sabır gerektiren işler bunlar. Umarım doğru düzgün arkadaşların olur.
umarım sağol :(
hyr
bak benim benim iki arkadaşım var bunlar 1 senedir sevgili bi arada ayrılıp barıştılar ama birbilerini çok seviyolar bundan birkaç ay önce erkek knkm dedi kankan beni aldatıyor falan sonra şaka yaptık dediler bana neyse bunlar kavga edip ayrılmışlardı bugün barıştılar buluşucakları zaman kız knkm knk sen erken gl dedi tamam dedim gittim makyaj yaıp biriblerine bakarken gözleri parlıyordu ikisinde neyse bunlar ayrıken kız biriyle çkktı ayrıldı bende resimleri kalmış silemyi unutum gördü eve gidince tartştılar sınra araları düzeldi 10 dk önce kız knkm bana dedi ayrıdık knk senden hoşlanıyormuş bni sevmiyor bende onu umrumda değil eski sevgilime gitçem falan dediler sende çık dedi onla ben kardeş dediğimle çıkmam dedim ve senin eskin asla olmaz kardeşimin eskisiyle çıkmam dedim çık falan dedi sonra oğlan yazdı dedi kankan ne yazdı sna anllatım olmaz kardeşim dediğim sana sen onu seviyon dedim yalan atma dedim yalan değil senden hoşlanyorum dedi sinirlerim bozuldu beni mi deniyolar bilmyirom kendimi tutamıyom ağlıyom