Ama senin ki sadece meajlara cevap veriyorsa bundan hoşlanma belirtileri çıkarma saçma olur. Hoşlanan erkek ya ilgilenir ya da hiç ilgilenmez. Onun tavırları normal
Kafayi_yeme | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Yoda
14 gü
Hoşlanıyordur hemen cevaplıyorsa Sen yazmadığın için yazmiyordur Belki ilgiden hoslanmazsin diyerek
0|0
0|0
YiğitAkkoyun | Aşk İlişkileri konusunda 194 görüş paylaştı.
Xper 5
14 gü
Hiçbir adım atmiyorsa gidip söyleyeceksin yoksa içinde büyür büyür sonra sende kontrol edemen.
Ben de diyorum ki kendini böyle harap etmeye değmez. Şansını dene. Sevmiyorsa da dünyanın sonu değil. Değer mi sence bu kadar duyguları tutmaya? Cesur ol biraz. Zaten seni seven biriyse sana yardımcı olacaktır. Sevmeyen biriyse artık ona karşı duygu beslemene gerek kalmaz. Bu anlamda düşün.
O zaman sana kolay gelsin. Yalnız dikkat et sonra bir gün sevdiğini itiraf etmediğine pişman olacağın bir durum yaşarsan gelip de bu sitede ağlayayım deme. Aşkta cesur olan kazanır. Ne olursa olsun bunu sakın unutma.
stilljackbro | Aşk İlişkileri konusunda 556 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
18Belki kisiseldir hemen cevaplamasi.
Belku hoslantidir.
Sen baslat herkese hemen mi cvp verirsin boyle diye ya da genelleme bi soru sor 😊
offf offff aşık olup karşındakinin sevip sevmediğini bilmemek çok kötüymüş :((
Ama senin ki sadece meajlara cevap veriyorsa bundan hoşlanma belirtileri çıkarma saçma olur. Hoşlanan erkek ya ilgilenir ya da hiç ilgilenmez. Onun tavırları normal
Sen yazmadığın için yazmiyordur
Belki ilgiden hoslanmazsin diyerek
bana göre erkek ilk adımı atmalı
Hadi atmadı nolacak böyle sürüp gidecek yani
atmıyorsa demekki sevmiyordur
o zaman bende soğurum zaten
O zaman attığın soruyu kendinde biliyosun ama bir ümit diyosun degilmi 😊
Bazı erkekler sevdikleri kişilere karşı utangaç olabiliyor. Neden şansını denemiyorsun ki?
@TC-Hiper yokya asla hislerimi ilk ben söylemem ona belli ettiririm belki ama asla söylemem o seviyorsa zaten buna karşı yaklaşır
ya ben bu insana karşı çok ciddi şeyler düşünüyorum bildiğiniz tutuldum ama sevip sevöediğini bilmediğim içinde çok mutsuzum
Ben de diyorum ki kendini böyle harap etmeye değmez. Şansını dene. Sevmiyorsa da dünyanın sonu değil. Değer mi sence bu kadar duyguları tutmaya? Cesur ol biraz. Zaten seni seven biriyse sana yardımcı olacaktır. Sevmeyen biriyse artık ona karşı duygu beslemene gerek kalmaz. Bu anlamda düşün.
Lütfen konusacaksaniz başka bir yerde konusurmusnuz bildirim geliyor sürekli.
Neyse ben gerekeni söyledim. Karar senin. 👍
Sazan gibi atlama ürkmesin
Hadi kolay gelsin
erkek önce adım atmalı bence
Çok düz düşünüyorsun. Seven herkes cesur olmalı bence. Bunun cinsiyeti olmamalı.
olmaz bana erkeğin ilk adımı atması daha uygundur tabi kızda ilgisini belli edecek ama duygularını ilk erkek söylemeli bana göre
O zaman sana kolay gelsin. Yalnız dikkat et sonra bir gün sevdiğini itiraf etmediğine pişman olacağın bir durum yaşarsan gelip de bu sitede ağlayayım deme. Aşkta cesur olan kazanır. Ne olursa olsun bunu sakın unutma.
neyi