Eşinize hangi konularda karışırsınız veya hangi durumlarda Karışma gereği duyarsınız ve o size ne kadar karışabilir?Bu nasıl bir evlilik 😅 (sorumun ilham kaynağı olan görsel)
Eşinize hangi konularda karışırsınız veya hangi durumlarda Karışma gereği duyarsınız ve o size ne kadar karışabilir?
4
5
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
hiçyolcusu | Aşk İlişkileri konusunda 116 görüş paylaştı.
Xper 7
12 gü
Normal hayatta birilerinin bana karışması beni çok sinir ediyor. Tahammülüm yok gibi bir şey. Ama evlenince böyle olmaz diye düşünüyorum 🤭 Karşımdaki kişinin bana saygısı varsa bana karışmaz, iyiliğimi ister, ben de onları dikkate alırım. Ben de aynı şekilde karşımdaki kişiye bariz bir yanlışını görmediğim sürece karışmam. Aslında ben de onun iyiliği için çabalarım. Kıskançlık durumları için bir şey diyemiyorum. Her an her şey olabilir 😅
(Bu arada bu resim tamamen insanın insana zulmüdür, insanın kendine en büyük saygısızlığıdır...)
Bende böyleyim evlenince insaAllah sorun etmem diye düşünüyorum😊 Ya kıskançlık farklı bir durum 😂 oan hersey olabilir😅 Kesinlikle öyle ben gördüğüm andan beri şoktayim bir insan nasıl bunu kabul eder Estağfurullah kardeşim benm sorularimda istediğin kadar ayrıntıya girebilirsin😊😊
sağduyulu1691 | Aşk İlişkileri konusunda 584 görüş paylaştı.
Yoda
12 gü
Duruma göre ortaya çıkabilecek bir durum... Belki bir kıyafet olabilir, öneri tarzında... Belki bir görüşte, rahatsız edici bir durum ortaya çıkarsa, belki o zaman...
Aynı şekilde eşimde, ben hata yaparsam ya da farklı mülahazlarda her zaman için müdahil olabilir...
Bu tür şeylere de sınırlar çizemeyiz. Yani o bana şu kadar karışır, ben ona bu kadar karışım demek yanlış olur...
Çok rahatsız edici boyutta ve dozu aşmadıkça ve de saygı çerçevesinde olmasına da dikkat edilmeli...
Sakaryalim | Aşk İlişkileri konusunda 6b görüş paylaştı.
Master
12 gü
Konusuna göre değişir. Evlilik sorumluluğuna ters gelecek şekildeyse engellerim. Karışırım..
Lâkin ufak tefek şeylere dert etmem. Evlilik hoşgörü ve anlayışı barındırmalı. Görseli görünce bende şaşırdım Dünyanın sonu nereye gidiyor, Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah diyerek dua ettim. 🤲
Benim kendisine karışmamı gerektirmeyen bir eş tercihim. Her iki taraf ta nasıl davranması gerektiğini bilirse daha iyi olur. Bu sebeple bana da karışulmasını istemem. Herkesin huyu da farklı bu arada. O yüzden huyu huyuna birini bulmak daha iyi olur.
Birbirine sorumluluklarını yerine getirebilecek kadar karışmalı. Ve haneyi huzursuz edecek ne varsa eşler birbirini elbette uyarmalı. Fakat iş inada binerse artık eş değil düşman olmuşlardır geçmiş olsun.
Aydamira | Aşk İlişkileri konusunda 410 görüş paylaştı.
Bilge
12 gü
Herşeye karışa bilir nasıl olsa ikna kabiliyetimle dediğimi yaparım 🙄🙊 bende karışmam sadece haberim olsun yeterli (karışsamda dediğini yapıyor bende hiç kendimi yormayayım dedim artık 😅
Maşallah siz işi çözmüşsunuz😊 daim olsun insaAllah😊
ZF-Sekiz | Aşk İlişkileri konusunda 173 görüş paylaştı.
Xper 5
12 gü
Bunu sabah gördüm olamaz artık dedim. Bu tür bir fantazi var. Koca koca adamlar gidip kendine tasma taktiriyor ve ücret ödüyor. İnsanlar delirmis artik. Doyumsuzluk ne hale getirdi insanları
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş