Uzun süre devam eden bir ilişkim var ailesi ile tanışıyorum vs. şu an askerde sevgilim. Eskiden böyle bir şey yoktu fakat şimdi benden atmak istemedigim fotoğraflar istiyor. Göğüs dekolteli vs böyle aşırı uygunsuz fotolar değil yanlış anlaşılmasın. Ama ben onu da atmak istemiyorum. Fotoğraf atma işi bana ters geliyor yani. Atmak istemediğimi söylediğimde tavır yapıyor kızıyor vs. Böyle olunca aklımda şüpheler oluştu. Bilmiyorum rahatsız olduğumu söyledigim halde tavır yapması normal mi. Gerçekten seven biri böyle bir konuda tavır alır mı?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
12Normalde böyle değildi zaten sınırını hep bilirdi ama askerlikte bu konuda aşırı değişti
Normal hep öyle oluyor askerde
Askerde değilken normalde cinsellik ihtiyacını nerde karşılıyor olabilir? Yani çünkü askerlikten önce böyle değildi bana karşı
Yine kendi kendini tatmin ediyordur ama şu an özlem var ya isteği daha da tetikliyor
Anladım çok teşekkür ederim yorumlariniz için
Rica ederim yazmak istersen devam edebilirsin sormak istediklerin varsa
O simdii askerr cani neler isterrr 😂
Ay aşırı değişti cidden iki lafindan biri cinsellik bayilicam
Kanka askerlik bozmus cocugu iste demekki askerden once boyle degildise biryerlere gidiyormus 😁
Aklıma şüphe sokma ya ne alaka
Tabikii cok alaka mantikli yonden boyle kuzum uzulme Şu an bitek seni bulabiliyor diye boyle yoksa normalde boyle degildise 100% baska kadinlara o yonden gidiyormus