Hadi instadan bir kıza dm den yürüsen, o kıza 50000 bin kişi yazıyor senin yazdığını görmüyor bile. Böyle böyle günde 500 kıza yazsan belki 1 tanesi anca geri döner. Yani şu aşk hayatının da böyle matematikselleşmesi çok can sıkıcı. Zaten dışarıda da tanışamıyoruz malum virüs. Biz nasıl aşık olacağız evleneceğiz? Siz söyleyin kızlar?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
22Reis benim yaş geçti gitti artık 30 a dayadım anlıyor musun
Mesleğin ne?
Şu zamanda nasıl olacakmış anlat öğrenelim. Artık her şey dijital
Bırak Allah aşkına aşkı sevgiyi de yerlere düşürdünüz be dijitalinize tüküreyim ney nasıl olacakmış herşeyin kolayına kaçmayın sevmek kolay değil hafife almayın.
Ee nasıl olcak direk konuşsak gitsek sokakta sapık damgası yiyoruz, artık meraba demek bile suç
Her gördüğüne aşık mı oluyon bu matematiksel hesabı bile yaptığına göre zaten sapıksın ha sosyal medyada bilmem kaç bin kıza yazmışsın ha sokakta her gördüğün kıza merhaba demişsin ne farkı var bu kafaları anlamıyorum harbiden ne diyeyim hayırlısı olsun
Off çok boş yaptın he ondan ondan
Bazı gördüklerime aşık olsam ve gitsem konuşmaya çalışsam, çok yüksek ihtimalle sapık damgası yiyebilirim. Daha net anlatmama gerek var mı? Anlaşılıyor mu? Gayet matematiksel.
Her gördüğüme de aşık olamam doğal olarak bunu sormak dahi saçma. Görürsün tanışmak istersin bazen.
Tamam sana arayışında bol istikrar diliyorum kolay gelsin.