Flörtünüzle olsun, kız arkadaşınız ya da eşiniz kadınlar genelde hep kendileri konuşur ama bir yandan da sürekli sizin konuşmanızı bu tezattın sebebi nedir? Bir kadına kısa cevap verdin mi tamam bittin demektir
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
43Valla sizin gibi erkekleri gördükçe kadınlar iyi yapmış diyorum az kendinize güvenin ya
kendine guvenmek zor bee, ozguvensizlik zor.
@mesut3536 güvenin ve kadınları Allah gibi görmeyi bırakın
Bu konuda en ufak bir sıkıntım yok buna emin ola bilirsin. Ben çok fazla konuşmayı sevmiyorum hele hele de zoraki konuşmayı hiç sevmiyorum. Sevdiğim insanla uzatmadan konuşurum tabiki laf olsun diye değil dolu dolu hem de ama sırf konuşma olsun diye konuşmayı çok konuşan ve boş yapan kadınları sevmiyorum
ben abaza erkekler gibi oyle degilim. Siradan gelio kadinlar bana.. En son bi kizla konusim dedim. 2019 eylulde burununa laf ettik engelledi. sonraki sene agustosta durumunu ss almistim onceki yil onlari attim engeleldi. Sonra arkadas bunu twitterda gargamel diye paylasti. Sonra bana igrenc birisin diye mesaj atti seninle arkadasca konusmustum sen fotomu ss almissin seninle konusmak istemiyom dedi.. Cok kotuyum