Ey aşk! Bu nasıl bir sır? İçine giren tufan oluyor. Bu nasıl bir hırka? Kim giyse aşk sarhoşu olup çıkıyor. Aşkın çilesini küçümsediğiniz an içinizdeki cehennem büyür. Aşkın çilesiymiş aşka dayanak olan. Yeterki yan! Dumanın bulut olur. Yeterki yak! Ummanlar kazan olur. Nerede ateş, orada su. Nerede su, orada ateş. Nerede sen orada ben..
maviaskk | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Ahmed Arif'in Leyli'sine yazdığı mektupta şöyle bir cümle geçmişti hiç unutmuyorum. "Evle küstük. Mektubun geldi, barıştık." O kadar basit şekilde o kadar güzel ifade etmişti ki aşkı. Hep o aklıma gelir
Vault_Boy | Aşk İlişkileri konusunda 5,1b görüş paylaştı.
Master
10 gü
Huzursuzum her göz kilitlememizde, Kaybediyorum kendimi. Çirkin ısırıklı bir cennet gibi. Gecenin en karanlığında, Bırak karanlık kontrolü ele alsın.
Getir beni ki hissedeyim nefesini, Çek ve bırak sonra. Kalbine göm beni ki bulayım seni, Yalanlar kör edene kadar aç bakışlarına, Sonra göreceksin senini.
1|0
0|0
babadolulu | Aşk İlişkileri konusunda 284 görüş paylaştı.
Bilge
10 gü
Valla çok aşk şiiri okumadım ama okuduklarım arasında şu bana vay be dedirtmişti.
Sevgili, senle ben pergel gibiyiz. İki başımız var, bir tek bedenimiz. Çevrende ne kadar dönersem döneyim. Er geç baş başa verecek değil miyiz?
1|0
0|0
GitarımFirarda | Aşk İlişkileri konusunda 608 görüş paylaştı.
Xper 6
10 gü
heey noluyor burada, aşk mevsimine mi girdik? yarın kar var diyorlar İstanbul'da?
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş