Bilmiyorum, araştır. Aklıma gelmiyor. Ama sırf korelilerle alakalı uygulamalar vardır. Yinede bir anda karar verme bak kuzenim koreliye niyet etti malezyalıya kısmet oldu her ihtimali göz önünde bulundur 😂
Ummadık taş baş yarar.. Kazandı uluslararası ilişkiler bir de gitti. Biz koreli kazak bekliyoruz. Eniştemiz iyi ama. Öyle düşün bak. Hayat bu neler çıkartır başımıza.
Justelviraaa__ | Aşk İlişkileri konusunda 387 görüş paylaştı.
Xper 7
8 gü
Sadece tae ile evlenmek isterim, başka Koreli ile değil 😂😌
koreli veya çinli istiyorum , zaten konuştuğum koreli ve çinli var birsürü
1|0
1|0
Soran
8 gü
Nasıl?
Görüş sahibi
8 gü
ney nasıl?
Soran
8 gü
Nasıl nerden konuşuyorsun
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
8 gü
yurtdışında buluştuklarım oluyo ama hepsiyle değil çin çok büyük çünkü. onun dışında internetten konuşuyorum
Soran
6 gü
Sen çinde mi yaşıyorsun
Görüş sahibi
6 gü
hayır sadece uzun süre kaldım tatil gibi. ama şunu diyim kore erkekleri değilde , çinli erkekler daha yakışıklı
Soran
6 gü
Kore kültürünü daha çok seviyorum
Görüş sahibi
5 gü
kore kültürünü bilmiyosun ki öyle dizilerden görüp etkilenme
Soran
4 gü
Çin kültüründen daha iyi olduğuna eminim. Irkçılık ya da ayrımcılık yapmak istemem ama Çinlilerin Moğolistan a yaptıkları zulümden dolayı onları sevmiyorum
Görüş sahibi
4 gü
tarihe bakarsak her ırk yapmış. ayrıca korede bazı restoranlara yabancıları almıyolar bu arada uzakdoğuda 50kilo üstüysen beğenilmezsin
Soran
3 gü
Geçmişte olan şartlar ile şu an olan şartlarda yapılan yanlışları ben bir tutmam. Ve şişmanlık neredeyse her insan için çirkinlik olarak karşılanıyor
Görüş sahibi
3 gü
öylede , korede tombul olmak bile zor , dizilerdeki gibide değil yani kore.
Soran
3 gü
Ben dizi bile izleyemiyorum. Dizilerden heveslendiğimi neden iki de bir söylüyorsun. Ayrıca şişman da değilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
716Mdnsnsmsms
Önerebileceğin uygulamalar?
Bilmiyorum, araştır. Aklıma gelmiyor. Ama sırf korelilerle alakalı uygulamalar vardır. Yinede bir anda karar verme bak kuzenim koreliye niyet etti malezyalıya kısmet oldu her ihtimali göz önünde bulundur 😂
Kız o nasıl oldu? Jsjjsjs
Ummadık taş baş yarar.. Kazandı uluslararası ilişkiler bir de gitti. Biz koreli kazak bekliyoruz. Eniştemiz iyi ama. Öyle düşün bak. Hayat bu neler çıkartır başımıza.
Onu bize vermezler jdhhshsjs
İstemiyorum o zaman ben de 😒
Nasıl?
ney nasıl?
Nasıl nerden konuşuyorsun
yurtdışında buluştuklarım oluyo ama hepsiyle değil çin çok büyük çünkü.
onun dışında internetten konuşuyorum
Sen çinde mi yaşıyorsun
hayır sadece uzun süre kaldım tatil gibi.
ama şunu diyim kore erkekleri değilde , çinli erkekler daha yakışıklı
Kore kültürünü daha çok seviyorum
kore kültürünü bilmiyosun ki öyle dizilerden görüp etkilenme
Çin kültüründen daha iyi olduğuna eminim. Irkçılık ya da ayrımcılık yapmak istemem ama Çinlilerin Moğolistan a yaptıkları zulümden dolayı onları sevmiyorum
tarihe bakarsak her ırk yapmış. ayrıca korede bazı restoranlara yabancıları almıyolar
bu arada uzakdoğuda 50kilo üstüysen beğenilmezsin
Geçmişte olan şartlar ile şu an olan şartlarda yapılan yanlışları ben bir tutmam. Ve şişmanlık neredeyse her insan için çirkinlik olarak karşılanıyor
öylede , korede tombul olmak bile zor , dizilerdeki gibide değil yani kore.
Ben dizi bile izleyemiyorum. Dizilerden heveslendiğimi neden iki de bir söylüyorsun. Ayrıca şişman da değilim
😂😂
O ne demek
seni seviyorumun korecesi
Yalnız o Korece değil 😂
Sarange seni seviyorum demek
Aynen.
https://www.youtube.com/watch?v=khIP0CEdDNk
İnşallah olacak o da