Neden aldatıldım?

- "Seni sevmeyen insanı sevme." Diye bir söz vardır. Ne kadar çok seviyor olursan ol. Karşılıksız bir ilişki de olmaktansa ayrılmak en doğrusu. Eşinden ayrıl ve onu rahat bırak, ondan uzak dur. Bir gün hatasını anlayacak ve sana geri dönmek isteyecektir ama sen kabul etme. Çünkü hayat böyledir, o seni affetmiyorsa sende onu affetmeyeceksin 😉0|00|0Görüş hala geçerli mi?
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Bu arada çocuğun psikolojisi için lütfen annen beni aldattı demeyin. Çocuk kahrolur. Olan size değil ona olur. Kimseye güvenemez hayatı boyunca.
Kafanı dinle biraz. Eşine de kendine de zaman var. Bence bir süre görüşmemeniz daha doğru olur. Hayat senin hayatın. Kafanı topla ve ne istediğine karar ver. Boşanmak zorunda değilsin. Ama sırf seviyorsun diye birlikte de olmak zorunda değilsin.
Evet öyle yapıyorum İkitane evim var birinde o kaliyor evlerin arasında yuz metre mesafede
İyi. Neyse sen dediklerimi düşün. Güvensiz bir ilişki ilişki değildir. Tekrar güvenebilecek misin? Bu daaha önemli bir sorun.
Bilemiyorum "ben aldattıysam kocamda beni aldatır mı" diye düşünebilir diye dedim
Abi karar senin. Hayatta senin hayatın. Kalbinle değil kafanla karar ver. Böyle önemli bir karara duygular müdahale etmemeli bence.
Bilmiyorum tek başima alamıyorum yanliş yaparım diye korkuyorum pısilojık destek almayı düşünüyorum
İyi düşünmüşsün hemen şimdi bir randevu al. Yanlışı sen yapmadın ve sen yapmayacaksında. Bu işin yanlışı falan olmaz.
Sen iyi bir insansın. Karar senin. Boşansan da boşanmayıp tüm yaşananları görmezden gelsenizde sen iyi bir insan olarak kalacaksın içini ferah tut.
Beni affet dese ben kimimki allah affettikten sonra bana laf düşmez diyecem ama demiyor
Sen bence eşini affetmek için bahane arıyorsun senin çözümün burası değil. Git psikologla konuş.
Sana ne desem boş. Kendi bildiğini yapacaksın. Umarım psikologla konuşup doğru yolu bulursun.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar Ne Diyor (2)
- Gizli Üye14 güÇok mu ilgisiz bıraktın0|00|0
- Boşa0|00|0
Nasıl anlatsam dilim bile varmıyor ama birilerine içimi dökmek istiyorum içime ata ata kafayı bozacak
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş