Mesaj attığım anlar yoğun oluyordu. Yine mesaj attım. Yoğundu. Yük taşımış kutu taşımış filan belim koptu baya çok canım sıkkın dedi. Derttleşti. Dedim erken mi uyanacaksın yarın da. Ya sevgili Tülay şu an canım sıkkın başka bir zaman konuşalım mı dedi. Bende ne zaman sana yazsam hep işin çıkıyor anladım yine konuyu ben uzatmış oldum dedim.
Bak duracağın yeri yine bilmedin. Her şeyi kişiselleştiriyorsun. Ağzımdan sana karşı bir söz çıksın da konuşma bitsin istiyorsun o şekilde dedi.
Bırak bu huyunu dedi kapattı telefonu gitti.
Aylar sonra biz yine yakınlaştık. Mesaj atmadı sonra. Dedim nasılsın naber. 3. mesajıma ancak yanıt verdi.
Sen konuşmak mı istemiyorsun diye sordum. Bu sefer bu lafa sinirlendi daha önce de seni uyarmıştım anlamadın dedi artık ne anladığın umrumda değil dedi ve gitti.,
Bak duracağın yeri yine bilmedin. Her şeyi kişiselleştiriyorsun. Ağzımdan sana karşı bir söz çıksın da konuşma bitsin istiyorsun o şekilde dedi.
Bırak bu huyunu dedi kapattı telefonu gitti.
Aylar sonra biz yine yakınlaştık. Mesaj atmadı sonra. Dedim nasılsın naber. 3. mesajıma ancak yanıt verdi.
Sen konuşmak mı istemiyorsun diye sordum. Bu sefer bu lafa sinirlendi daha önce de seni uyarmıştım anlamadın dedi artık ne anladığın umrumda değil dedi ve gitti.,
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
41Bir ara da ne zaman yazsam bunun gerçekten işi oldu, en son yine yazdım, naber dedim. Konuştuk ettik hatta mesajımı geç gördü afedersin dedi. Canım baya sıkkın çok yoruldum dedi dertleştik. Ee sabah kaçta uyanacaksın diye sordum. Ya şimdi baya canım sıkkın sonra konuşalım mı dedi. Bende niye bilmiyorum işte sinirlendim. Ne zaman sana mesaj atsam işin oluyor ya dedim. Bu bağırdı çağırdı kızdı bana. Sen niye herşeyi kişisel algılıyorsun sana yük taşıdım canım sıkkın dedim senle ne alakası var dedi. Bu huyunu bırak zarar görürsün dedi. Sonra da barıştık işte. Ama o olaydan sonra ben yine konuşmak mı istemiyorsun diye sorunca yanlış mı yapmış oldum sizce
Sen gerçekten güzel bi insansın bunu unutma ve ondan uzaklaş bi daha seni üzmesine izin verme o sana ilgi duymuyor haketmiyor seni boşver üzülüp çok düşünmek seni mahveder onu özgür bırak kafanda düşünceleri arındır ve onu bitir içinde yoket boşver daha canını yakar ondan bi cacık olmaz kendi değerini fark et
Kuzum her defasında, sen benimle mi konuşmak istemiyorsun demem itici mi oldu ona karşı yani
Seni umursamıyor umursamadığı için böyle konuşuyor sen itici gelmiyorsun ama sen umursamıyor ve ufacık bi lafın bile onu geriyor seni takmıyor ve senin kendi kendine triplendiğini düşünüyor emin ol. Konuşmak istemiyor musun deyince heyheyleri geliyor çünkü seni hiç umursamıyor sıfır umursama sıfır alaka ilgi o kadar umrunda değilsin ki bu sorduğun şey bile çok salakça geliyor ona inan buna
Çok çok çok haklısın dostum ya acaba rica etsem seni eklesem de onla aramda ki son meseleyi anlatsam büyük bir şey oldu çünkü. Ben şimdi ekledim ama mesaja seviyem yetmiyor. Sen yazabilir misin
Bir ara da ne zaman yazsam bunun gerçekten işi oldu, en son yine yazdım, naber dedim. Konuştuk ettik hatta mesajımı geç gördü afedersin dedi. Canım baya sıkkın çok yoruldum dedi dertleştik. Ee sabah kaçta uyanacaksın diye sordum. Ya şimdi baya canım sıkkın sonra konuşalım mı dedi. Bende niye bilmiyorum işte sinirlendim. Ne zaman sana mesaj atsam işin oluyor ya dedim. Bu bağırdı çağırdı kızdı bana. Sen niye herşeyi kişisel algılıyorsun sana yük taşıdım canım sıkkın dedim senle ne alakası var dedi. Bu huyunu bırak zarar görürsün dedi. Sonra da barıştık işte. Ama o olaydan sonra ben yine konuşmak mı istemiyorsun diye sorunca yanlış mı yapmış oldum sizce
Sanki biraz sıkboğaz etmişsin , bir süre sen hiç arama , o ararsa gayet ilgili konuş ama sen hiç arama , neden aramıyorsun derse , seni rahatsız etmek istemiyorum ne zaman istersen sen beni ara dersin
Yani kuzum diyorsun ki, biz seviştik diye o bana mesaj atmayınca, hayırdır bir şey mi söylemek istiyorsun diye sorduğunda, sen benimle konuşmak mı istemiyorsun diye sormam sık boğaz etmek mi?
Ama böyle anlatmadın hikayeyi
Nasıl yani, şu an doğrusunu öğrenmiş oldun canım. Yani şu an hangi düşüncedesin
Nasıl anlattım ki hikayeyi
Sevisme kısmını atlamışsın , birçok karaktersiz erkek gibi istedigini elde ettikten sonra kaçan cinsten sanırım
Evet tabiki o birliktelik olmadı ben bekarım yani izin vermedim bu duruma ama dostum yani 3 mesaja cevap vermedi, geç cevap verince de, konuşurken bir yandan işim var diyince dinlemedim yazmaya devam ettim
Bence artık hiç yazma ve bekle
Yazarsa döneyim mi? Böyle benle işine geldiği gibi konuşan biriyle
Yani diyorsunuz ki her defasında, konuşmak mı istemiyorsun diye sormam doğru mu olmuş
Evet tabii doğru olmuş. Madem böyle hareketler yapıyor sende olgun bir tavırla sormuş olabilirsin. Mal bir erkek iste sen onu umursamayarak haddini bildir
Bir ara da ne zaman yazsam bunun gerçekten işi oldu, en son yine yazdım, naber dedim. Konuştuk ettik hatta mesajımı geç gördü afedersin dedi. Canım baya sıkkın çok yoruldum dedi dertleştik. Ee sabah kaçta uyanacaksın diye sordum. Ya şimdi baya canım sıkkın sonra konuşalım mı dedi. Bende niye bilmiyorum işte sinirlendim. Ne zaman sana mesaj atsam işin oluyor ya dedim. Bu bağırdı çağırdı kızdı bana. Sen niye herşeyi kişisel algılıyorsun sana yük taşıdım canım sıkkın dedim senle ne alakası var dedi. Bu huyunu bırak zarar görürsün dedi. Sonra da barıştık işte. Ama o olaydan sonra ben yine konuşmak mı istemiyorsun diye sorunca yanlış mı yapmış oldum sizce
Ya sanırım yük taşıyor olması onu üzüyor. Ve gerçekten zoruna da gidiyor olabilir. Onun yönünden de olaya baktım. Belki çok yoruldugu için sana vakit ayiramiyor ve anlayış gostermeni bekliyor. Ama. bunu daha iyi aciklayabilirdi
Yok canım sadece o gün öyle oldu. Ondan sonra da işten çıktı başka sebepten ve evde oturdu. Sonra gitti bir yere garsonluğa girdi. Ama bu arada da benimle sevişti Ama arada bi öpüşme yakınlaşma yaşadık. Bundan sonra da yazmadığı için, mecburen hemen soruverdim, konuşmak mı istemiyorsun diye
O da işteyim dedi sonra konuşalım dedi ya şimdi konuşalım dedim güldüm o da güldü. Ya olay yok ki ortada dedi hani sıkıntı yok hesabı. Sonra biz tartıştık, işteyim tamam yazma dedi ben kalkıp aradım çok fena sinirlendi
Üzerine gitmişsin biraz ama ne bileyim karisik
Kuzum her böyle o yazmadığında, benimle konuşmak mı istemiyorsun diyerek mi üzerine gitmişim yani?
Evet olabilir aslında
Allah Allah, deminden beri hani o hatalı senin böyle sorman çok normal elbette soracaksın diyordun
Tatlım her seferinde farklı bir şey anlatıyorsun ne desem yok öyle değil falan diyorsun bende ikiniz tarafindan konuyu değerlendirdim.
Yani canım şu an hangi düşüncedesin? aslında hep aynı şeyi anlattım. Biz seviştik ya, bu 2 gün yazmadı bana. Mesajlarıma da geç cevap verdi. Bende işte, konuşmak mı istemiyorsun diye direk sordum. Bu davranışım mı hatalı diyorsun? Bu davranışla mı darlanmış oldum
O sana yazmamışsa istemiyor net
Biliyorum tamam. Ama arada bi öpüşme yakınlaşma yaşadık. Bundan sonra da yazmadığı için, mecburen hemen soruverdim, konuşmak mı istemiyorsun diye
O da işteyim dedi sonra konuşalım dedi ya şimdi konuşalım dedim güldüm o da güldü. Ya olay yok ki ortada dedi hani sıkıntı yok hesabı. Sonra biz tartıştık, işteyim tamam yazma dedi ben kalkıp aradım çok fena sinirlendi
Sürekli sen uğraşarak bir yere varamazsın öptükten sonra hala yoksa geri gelmesin vakit kaybetme benden söylemesi
Çok haklısın. Öptükten sonra işte hala yoktu bende alındım işteyim dedi, e ama yazıyorsun dedim. Sana açıklama yapmak için yazıyorum ama yeter artık sürekli kendimi sana açıklamaktan yoruldum dedi. Yani gerçekten altı üstü konuşmak mı istemiyorsun dedim böyle oldu
Böyle söyleyince kötü gibi geliyor ama gerçek emin ol ve kabul et bu gerçeği
Yani ona sürekli benimle konuşmak mı istemiyorsun demem itici mi gelmiş canım anlayamadım demek istediğini
İlgi göstermek değil istediklerini almak istiyor sadece
sürekli benimle konuşmak mı istemiyorsun demem itici mi gelmiş canım anlayamadım demek istediğini
Yani diyorsunuz ki her defasında, konuşmak mı istemiyorsun diye sormam doğru mu olmuş
Hayır onun peşinde olduğunu anlamış havalanmış değmez seni sevenin peşinden git o seni sevmiyor.
Evet evet sen bir piskoloğa görün baya sıkıntılısın çünki
Demin bire düşme onun oyununa diyordun
Demin niye düşme onun oyununa diyordun? Ne değişti
Onu diyorum ben sana açık açık oyun diyorum hadi ordan et onu düşünme diyorum sen hala ona şöyle böyle yazmam yanlışmı diyorsun adam seni sevmemiş diyorum ona böyle yazmam yanlışmı diyorsun git bir piskoloğa görün
Hahaha knk saol. İşte çok seviyordum ne yapayım. yani ona her defasında, sen benimle mi konuşmak istiyorsun diyerek itici mi oldum bunu merak ettim inan
Bydın vallaha baydın sıkıntılı kızlardan bir sefer saha tiksindim.
Abicim benim asıl konum zaten ona her soğuk davranışında, ya sen konuşmak mı istemiyorsun diye sormam. Böyle sormam sence yanlış mı diye fikir danıştım. Ayıp ediyorsun