Sevgilimle 2 hafta once ayrıldık. Önceden ben peşinden çok koştum çok ağladım. Numarasını silmiştim 2 gün önce yine ekledim. Şarkı paylaşmıştı ben bakmayınca silmiş. Sizce pişman mı? Ben de gönderi atsam mı?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
10Daha onceleri ben ayrıldım ilgisiz diye. Sonra bariştık ama yine ayni ilgisizligi devam etti. Ben de bir insana ya kal dersin ya git dersin dedim. Bitsin mi dedim tamam bitsin dedi. O gun kendime gelemedim zar zor toparlandim. Hala ozluyorum ama istemiyorum artık çünkü çok canım yanıyor. Numarasinı silmistim. 2 gün once yine ekledim baktim hikaye atti. Ben bakmayinca da silmiş. İnan ben onunla olmak için elimden geleni yaptım. Başkasını hiç istemedim ama olmayınca da olmuyormuş.
Uzun lafın kısası ondan sana bi cacık olmaz kendini boş yere üzme bi daha da ona yazma sktr ett sana benden tavsiye boşuna üzüldüğünü geç anlarsın
Kimsenin seni üzmesine izin verme
Haklısın yazmam zaten o gün son konuştuğumuz zaman da dedim ölsem de ne yazarım ne ararım seni demiştim. 5 gün sonra bana yılbaşı mesajı atmış ben de yeni yılını kutladım o kadar. Bitti zaten o gün tanıdığım insanla ilk gün tanıdığım insan arasında dağlar kadar fark vardı
Aranızda bağlar kopmuş maalesef bazen onca yakın olduğun insan biranda yabancı oluverir. Bağlar kopunca çok zor kırılan bardak eskiye dönmesi zor olur
Erkeklerden ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!