4 aylık bir ilişkim oldu. Yüzük takmadık fakat arkadaslarıyla tanıstım. Aileler biliyordu. Arada az bir mesafe olsa da her dakika iletişimimiz vardı. Fakat yaşadıgı yerde benim birkaç akrabam kendisini bana uygun görmemiş ve laflar etmişler. Kendisi faturayı bana kesti ve ayrılmak istedi. Bu lafları da bana söylemedi bahanesi mesafe oldu cok kızdım. Aramızdaki engelleri aşamadım dedi. Birkac ay sonra da hayatına başkasını aldı ve beni sevmediğini söyledi. Madem sevmedi neden en kötü havalarda kilometrelerce yol geldi, hayatında kimseyle fotograf cekilip paylaşmamıştı benle paylaştı, arkadaşlarıyla da tanışmasaydım, ailesini de ilişkimize katmasaydı. Ben bu olayı cözemedim. Nedeni dış etkenler mi sevgisizlik mi bilemedim. Gercekten bu adam beni hic sevmemis olabilir mi?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
22Bence kesin bu uzun süre içinde duygular oluşturmuştur. Ama hemen yeni sevgili yapması hiç hoş bir davranış değil. Büyük ihtimalle seni unutmak için yapmıştır
Hemen değil bir 7 8 ay diyelim aslinda ve malesef cok eski bir arkadasini aldi hayatina.
Evet yakınlaşmamız oldu. Ben kendisine yüzük takmadan ileriye gidilcek biri olmadigimi söyledim. O da zaten bakış açım sana farklı diyordu acaba yalan mı soyledi
Aynen öyle yalan söylemiş tabi. Seninle sevgiliysen ona istediğini verecek başka birini bulmuş
Simdiki sevgilisi tutucu bir aileye sahip ona pek ihtimal vermiyorum ama benden ayrildiktan sonra takilmis birileriyle.
Başka ne isteyecek ki 🤔
Kızın ailesi zengin baska istekleri var belli ki ben de sonradan ogrendim ama benimle ilgili sanirim istegi cinsellikti :(
sonradan pişman olur merak etme ileride ama
Olsun isterim, bana açıkça sevmedigini söyledi benim kalbimi çok kırdı ama gamsız biri bilemiyorum ins diyeyim 🙏
Hayır olmadık
belki o yüzdendir. iyi ki olmamışsın.
bu arada evet birini sevmeden 3-4 ay gayette takılabilirsin. aynısını ben yaptım ondan biliyorum. tam 8 ay hem de.
Anlıyorum. Cinsellik miydi beklentisi emin degilim. Bu konuda bana bakıs acım sana farkli diyordu. Amacı öyle degildi aslında. Neden takildin 8 ay peki?
yani arkadaş olarak çok seviyodum onu da kırmak istemiyodum ama bu kadar uzatmak asıl bana işkence oldu. yani senin eski sevgilinin sebebi neydi bilmiyorum ama pek çok sebep olabilir. boşver seni istemeyeni sen de isteme. ne gerek var hayat çok kısa zaten. salla gitsin hiç takma bile
Neden o kadar değer verdi öyleyse arkadaşlarla tanistirmak ciddi bir sey degil mi
4 aylık bir ilişkim oldu. Yüzük takmadık fakat arkadaslarıyla tanıstım. Aileler biliyordu. Arada az bir mesafe olsa da her dakika iletişimimiz vardı. Fakat yaşadıgı yerde benim birkaç akrabam kendisini bana uygun görmemiş ve laflar etmişler.
Cevap bu
Bu sebeple ayrılmadı benden başka bahanelerle ayrıldı. Seven insan bahanelerle ayrılır mı yani onu sordum