PiLLy_BheBek | Aşk İlişkileri konusunda 4,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 gü
Hem aldattı hem bağırıyor nankör derim millet ona bakarken ben gacarım. Edebini bilsin o da napim.
0|3
0|0
_Kardem_ | Aşk İlişkileri konusunda 923 görüş paylaştı.
Fenomen
1 gü
Tepkimi bilemedim şu an biraz duruma bağlı olur ama insanların içinde terk edecek kadar pis olmasın mümkünse kimse.
0|1
0|0
Cherry-Blossom | Aşk İlişkileri konusunda 712 görüş paylaştı.
Fenomen
1 gü
Gidene EyvAllah'ım bile olmaz. Ben bir şey kaybetmem.
0|0
0|0
_ΛqresiF_ | Aşk İlişkileri konusunda 13,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 gü
bağırma lağnn milletin içinde derim :// sessizce gitsin gidiyorsa ☹
0|2
0|0
AngelaJoLie | Aşk İlişkileri konusunda 556 görüş paylaştı.
Yoda
1 gü
Ben buna benzer birşey yaşamıştım. Erkek arkadaşımla kavgalıydık ve bir türlü sorunu çözemiyor duk. Ben de annesine ve yengesine anneler günü hediyesi almıştım. Parkta buluşmuştuk hem hediyeni verecektim hem de sorunu konuşup halletmek için ama bir türlü anlaşamıyorduk. Sonunda da sinirlenip kalkıp gitmişti. Yan tarafımızda oturan bir teyze de "işte değmez, bunu sakın affetme"gibisinden söze girip kendi hayatını anlatmaya başlamıştı😁Ben de ağlayacak gibi olmuştum ama sonra toparlanıp kalkıp gitmiştim
0|1
0|0
Wonderstruck | Aşk İlişkileri konusunda 187 görüş paylaştı.
Xper 6
1 gü
Terkedildigim anda adam hrnuz benden uzaklasmamisken, imdat diye basarim yaygarayi taciz ediliyorum polis diye ortaligi ayaga kaldirir ona orda bi meydan dayagi attirir piyasadan kaybolurum 😇 sokak ortasinda ayrilmak nedir lan arkadasini askeremi yolluyon dingil 🤗
deusㅤㅤㅤ | Aşk İlişkileri konusunda 2b görüş paylaştı.
Guru
1 gü
Kişisel hislerim ve durumum, toplumun ne düşündüğünden çok daha önemlidir benim için insanların ne düşündüğünün nasıl yargıladıklarının hiçbir önemi yok. Aynı şekilde ben kimse hakkında tek bir olay veya durum sonucunda ne yargılarım ne umursarım.
0|0
0|0
ta00ta | Aşk İlişkileri konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Guru
1 gü
Yaşamadan tepkiyi ölçmek zor olur. Neden terk ettiğiyle alakalı bir durum biraz. Ama her şeye rağmen soğukkanlılığımı korurdum diye düşünüyorum. Giden gitmiştir, kesemem yolunu. Ben de yoluma bakarım. 😝
0|1
0|0
Ayzıiıttt | Aşk İlişkileri konusunda 10b görüş paylaştı.
Master
1 gü
Aldatmıştım zaten der giderim o acıyla cin biber gibi kavrulur.
ZorErkek23 | Aşk İlişkileri konusunda 193 görüş paylaştı.
Xper 4
1 gü
İlk sevgilimle uzun yıllar ve mesafeler içeren bir ilişkim oldu 17-22yaş arası Gençliğimin, toyluğumun tüm sıkıntılarını yaşadım ve yaşattım Kadıköy Boğanın orda, yüzüme hafif bir tokatla, gözündeki yaşlarla terkedildim (Hep aldattığım için bin okkalı tokat azdı bana) 28 yaşında erdim, kendimi bildim; o zamandan beri kimseyi ezmedim, üzmedim...
0|0
0|0
ambrosiyaa | Aşk İlişkileri konusunda 69 görüş paylaştı.
Xper 6
1 gü
Böyle olurdum
0|3
0|0
CatKong | Aşk İlişkileri konusunda 5,7b görüş paylaştı.
Master
1 gü
Gözüm kimseyi görmez benim. Giden gitmiş kalanların ne düşündüğü, kimlerin olduğu bana etki etmez. O an sadece içimden uyumak gelir. Rüya olsun lan bu derim hahah
0|1
0|0
Tomirisss | Aşk İlişkileri konusunda 401 görüş paylaştı.
Xper 6
23 sa
Dante gibi ortasındayız ömrün. Delikanlı çağımızdaki cevher, Yalvarmak, yakarmak nafile bugün, Gözünün yaşına bakmadan gider.
Şakaklarıma kar mı yağdı ne var? Benim mi Allahım bu çizgili yüz? Ya gözler altındaki mor halkalar? Neden böyle düşman görünürsünüz, Yıllar yılı dost bildiğim aynalar
Bunu devam ettirelim 🥺👉🏻👈🏻
AyşeAfraa | Aşk İlişkileri konusunda 54 görüş paylaştı.
Xper 6
1 gü
Sevgili olduğum kişi terk etse kilimi kıpırdatmam ama arkadaşım sokak ortasında bırakırsa peşinden koşarım biraz da hırpalarım ama bırakmam.
0|1
0|0
AnkaralıBirKız2 | Aşk İlişkileri konusunda 555 görüş paylaştı.
Xper 6
1 gü
Lise dönemlerimde gelmişti öyle bi durum başıma. Gitmek mi istiyosun hadi s. ktir git diye bağırmıştım😀
0|1
0|0
selinn00_ | Aşk İlişkileri konusunda 246 görüş paylaştı.
Xper 5
1 gü
😂😂 Bağırarak terk eden şahısa ;Sen kimsin deli misin hoşt manyak falan derim tanımıyor muş gibi davranırım.
0|1
0|0
C3117 | Aşk İlişkileri konusunda 141 görüş paylaştı.
Xper 6
1 gü
kulaklık, spotify, Hüsran-Baha... dur bu değil geç
Black Heart - Nix $ix
1|1
0|0
Elfprincess | Aşk İlişkileri konusunda 930 görüş paylaştı.
Bilge
15 sa
Banane kalabaliktan. Rezillik çıkarmadığı sürece sorun etmem cevredekileri
0|0
0|0
Haylazzponçik | Aşk İlişkileri konusunda 4,1b görüş paylaştı.
Yoda
1 gü
Oturur biyere ağlardım sonra kalkıp eve gider ona dair herşeyi yakardım
0|0
0|0
Ateşejderhasıı | Aşk İlişkileri konusunda 70 görüş paylaştı.
Xper 5
1 gü
Arkami döner giderim. Milletin poponu kaldırmaya gerek yok.
0|0
0|0
LEYYA_GS | Aşk İlişkileri konusunda 3b görüş paylaştı.
Master
1 gü
Soğukkanlılıkla hiçbir şey olmamış gibi yoluma giderdim herhalde :) Acımı yalnızken yaşarım.
0|1
0|0
Congruent | Aşk İlişkileri konusunda 623 görüş paylaştı.
Guru
1 gü
O döner arkasını gider. Bense öylece kalakalırdım herhalde. Tepki falan veremezdim...
0|1
0|0
SσɳKαɱҽʅყα | Aşk İlişkileri konusunda 336 görüş paylaştı.
Xper 7
1 gü
Tekme tokat dalarmışım diyor muşum sjsj şaka tabi bi şey yapmam ne hali varsa görsün
Sadece gülümserim Allaha emanet yolun açık olsun derim. Olgunlukla karşılamak gerekir kendini rezil etmek yerine. Evime gider tek başıma paşa paşa acımı çeker yine de duruşumdan ödün vermem :)
Kalbim kırılmazdı. Aksine sinirlenirdim ve yapıştırırdım tokatı :))
0|0
0|0
oralardanbiri52 | Aşk İlişkileri konusunda 84 görüş paylaştı.
Xper 3
1 gü
Aynı şeyi yaşatırım bişekilde ha bu ben olmazsam bile face bi sevgili ayartıp kıza aynısını yaptırtıp onu herkezin içinde terkettiririm kolay kolay kimseyi kırmam rezil etmem ama öyle bir duruma düşseydim bu yazdıgımı kesinlikle yapardım
Bir inşanın bir insandan ayrılması en doğal hakkı taciz etmiş sayılmaz
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
1 gü
O an öyle yapmak istersem öyle yaparım bence kimseyi ilgilendirmez burda kim doğrucuyu oynamıyoruz. Hayatının her anında mantıklı mısın? Çopu kişiye sorsan herkes kendine göre sinirini atar. Tamam sen yoluma ben yoluma diyip sakinlikle karşılayan çok az kişi vardır ki. Bir ilişki varsa ortada emek vardır kimse sokak ortasında iki üç kelimeyle terk edilmeyi hak etmez. Ortam gerilmesin diye alttan aldım ama boş yapmışsın.
Ya o zaman sen sevgilisinden ayrılmak isteyince öldürülen dövülen kadınları da umursamıyosundur hatta iyi olmuş diyosundur ne de olsa sakin karşılanmamalı biri ayrılmak isteyince
Görüş sahibi
1 gü
Evet psikopat sevgilisinden ayrılmak isteyen kadınlarla bunu bir tutman gerçekten takdire şayan. 5 yıl birliktesin adam sokağın ortasında diyorki seni aldattım bitsin. Bir tane tokat yapıştırmayanın sinirleri alınmıştır. Sen çok normal karşılıyorsun heralde böyle şeyleri üstüne teşekkür edip öpüyosundur da. 😊Sana doğru oldupunu söylemedim zaten. Uzatmanın anlamı ne? Seninle iletişim kurmak istemediğimi nasıl belli edebilirim anlamıyorsun da
Senin gibi ezik biriyle emin ol ben iletişim kurmak istemiyorum zaten iğrenc varlık sadece düşüncemi söylüyorum ayrıca soruda 5 yok birlikte olan biriyle demiyo onu da geçtim sen Tokat atıcam demedin iftira atıcam onu dövdürtücem dedin bu suçtur
Görüş sahibi
1 gü
Tamam şikayet et ozaman. 😊
__karamelleis__ | Aşk İlişkileri konusunda 390 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
6118Ben bir şey kaybetmem.
sessizce gitsin gidiyorsa ☹
Bir kenarda ağlarım, o da olmadı bir apartmanın içine girer ağlarım.
Okuyanlar umarım ciddiye almıyorlar değil mi? 🤫
:D
Kadıköy Boğanın orda, yüzüme hafif bir tokatla, gözündeki yaşlarla terkedildim (Hep aldattığım için bin okkalı tokat azdı bana)
28 yaşında erdim, kendimi bildim; o zamandan beri kimseyi ezmedim, üzmedim...
Delikanlı çağımızdaki cevher,
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
Gözünün yaşına bakmadan gider.
Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?
Benim mi Allahım bu çizgili yüz?
Ya gözler altındaki mor halkalar?
Neden böyle düşman görünürsünüz,
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar
Bunu devam ettirelim 🥺👉🏻👈🏻
Black Heart - Nix $ix
Acımı yalnızken yaşarım.
En iyisi bu galiba 😎
🤣🤣
İyi bk yerdin niye iftira atıyon
Haketmişse demekki. iftira demeyelimde sokak ortasında rahatsız etmiş seni tacize girer bu da çok da iftira sayılmaz. Ay ne biliyim çok mu kıvırdım. 😂
Bir inşanın bir insandan ayrılması en doğal hakkı taciz etmiş sayılmaz
O an öyle yapmak istersem öyle yaparım bence kimseyi ilgilendirmez burda kim doğrucuyu oynamıyoruz. Hayatının her anında mantıklı mısın? Çopu kişiye sorsan herkes kendine göre sinirini atar. Tamam sen yoluma ben yoluma diyip sakinlikle karşılayan çok az kişi vardır ki. Bir ilişki varsa ortada emek vardır kimse sokak ortasında iki üç kelimeyle terk edilmeyi hak etmez. Ortam gerilmesin diye alttan aldım ama boş yapmışsın.
Ya o zaman sen sevgilisinden ayrılmak isteyince öldürülen dövülen kadınları da umursamıyosundur hatta iyi olmuş diyosundur ne de olsa sakin karşılanmamalı biri ayrılmak isteyince
Evet psikopat sevgilisinden ayrılmak isteyen kadınlarla bunu bir tutman gerçekten takdire şayan. 5 yıl birliktesin adam sokağın ortasında diyorki seni aldattım bitsin. Bir tane tokat yapıştırmayanın sinirleri alınmıştır. Sen çok normal karşılıyorsun heralde böyle şeyleri üstüne teşekkür edip öpüyosundur da. 😊Sana doğru oldupunu söylemedim zaten. Uzatmanın anlamı ne? Seninle iletişim kurmak istemediğimi nasıl belli edebilirim anlamıyorsun da
Senin gibi ezik biriyle emin ol ben iletişim kurmak istemiyorum zaten iğrenc varlık sadece düşüncemi söylüyorum ayrıca soruda 5 yok birlikte olan biriyle demiyo onu da geçtim sen Tokat atıcam demedin iftira atıcam onu dövdürtücem dedin bu suçtur
Tamam şikayet et ozaman. 😊