Aşık olmak istiyorum hem de varya böyle deliler gibi sırıl sıklam. Beni gerçekten seven değer veren biri çıkar mı karşıma? tip boy fizik mühim değil. kalbi karakteri güzel olsun yeter... İnşallah karşıma böyle biri çıkar bir de balık burcu olsun hastasıyım :D
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33Ayrıca hayatın gerçeklerini biraz olsun görmen gerekiyor. Gerçek aşkı arayanlar hep sevmek sevilmek ister, ama genelde karşılaştıkları şey sahte yüzlü insanlardır. Çoğu böyle.
Birader nedenini bilmiyorum ama balık burcu nedense beni kendine çekiyor ama aşık olmak farklı tabi :D
hayatın gerçekleri acı oluyor umarım herkes hakkında hayırlısı olur saygılar sevgiler...
Anlıyorum ama emin ol balık burcundakiler genelde dengesiz oluyor. Genelleme yapmıyorum hepsi için geçerli değildir tabii hakkını yememek lazım. Fakat zamanında benim de sevdiğim kız balık burcuydu. 2 senedir arkadaştık ondan hoşlanmaya başlamıştım. Sonrasında ona cidden iyi bir şekilde açıldım (hediye olarak kolye falan da almıştım ve tam doğum gününde açılmıştım düşün) ama o sonrasında 3 gün bir şey demedi. 3 gün sonra beni arkadaş olarak gördüğünü söyledi. İşin tuhaf yanıysa arkadaş olarak gördüğünü söylemesine rağmen kız hala yaptığı hareketlerle ve onun hakkında öğrendiğim şeylerle umut veriyordu (düşün beni ailesine bile överek anlatmış arkadaş kaldığımız zamanlar bile). Sonrasında işte bir çok umut verdiğinde ben dayanamayıp 2. kez açıldım. Eğer gerçekten sevmiyorsa saygı duyup arkadaş formatına dönecek ve bir daha bunun konusunu dahi açmayacaktım. Saygı çerçevesinde cevap vermesini bekledim ama o, 2 senelik arkadaşlığımızı bile çöpe atacak kadar ağır konuştu. Aslında hata bende sanıyordum bir de salak gibi özür dilemiştim ondan. O da affetmişti fakat ne zaman mantık algım tekrar çalışmaya başladı, işte o zaman tartışmamızı tekrar bir analiz etmek istedim. Sonrasında anladım aslında benim hatalı olmadığımı, onun beni kullanmak adına elde tutmaya çalıştığını. Bunu anlamam ile o kızla iletişimi kesmem bir oldu. Şimdi de 9 aydır görüşmüyoruz.
Yani balık burçları genelde dengesiz olabiliyor ve hazır olan iyi niyetli bir erkek varken, gidip serseriyi adam etmeye çalışıyorlar. Bir de arkadaşları, sevgililerinden her zaman daha önemli. Genel anlamda böyleler yani. Dikkat edilmesi gereken bir burç o yüzden. Burçlara inanmam ama hakkında edindiğim bilgiler ve yaşanmışlıklara dayanarak söylüyorum sana. Yine sen bilirsin tabii.
Pardon hiper kardeşim senin burcun ne merak ettim?
@dumankarasıı00 yay
Balık yay uyumlu değildir zaten. Ben de balık burcuyum ama dengesiz olduğumuzu, zor olduğumuzu kabul ediyorum. Hiçvir his beklemediğim insanlar beni umut vermekle suçladı. Bizim hatamız herkese öyle iyi davranıyoruz ki aşık sanıyorlar. Dengesizliğimiz de cabası..
hyper kardşeim öncelikle geçmiş olsun kardeşim. bunu okuyunca balık burcundan korkmaya başladım :D
@dumankarasıı00 bendeki çok farklıydı ama. Sen hiç bir kızın bir erkeğe yaptığı önemli bir iyilik için "İyi ki varsın." diye bir cümle kullandığını gördün mü? Ya da bir erkeğin kendisinden zamanında hoşlanmış olduğunu bile bile hiç temiz yürekli olduğunu bahsettiğini gördün mü? Ya da yine ondan hoşlanmış erkeği reddetmiş bu kızın hiç ailesine o reddettiği erkeği överek anlattığını gördün mü?
Olay ortada. Bu umut vermek değil de ne söyler misin bana?
Umut vermek evet. Benim de bu tarz hareketlerim olduğu için söyledim. Tabi bu kız biraz abartmış ama. Ben de benden hoşlandığını bildiğim insanlara ters yapamıyorum. Mesaj atsalar cevap veriyorum iyi davranıyorum düşünceli davranıyorum. Adam da çıkıp diyor ki niye terslemedin. Yok işte yapamıyorum. Ama senin kız abartmış baya, yazıl günah. Ben bu kadar değilim.
@dumankarasıı00 ben daha açılmadan önce bile kızla her gün 3 saniyeden fazla sürede göze göze gelip bakıştığımızı bilirim. Bak en az 3 saniye. Ciddi söylüyorum daha fazlası da oldu o günlerde. Bir ara cesaretimi toplayıp tekrar göz göze gelecek miyiz diye bakayım dedim ve orada 6 7 saniye göz göze kaldık. Sırf daha fazla zorlamamak adına ardından kafamı direk döndüm yoksa olay göz tacizine kadar kayabilirdi. Bunu yapabilen bir kız sence umut vermemiş midir yani?
Ahh kardeşim ya üzüldüm. Kız ne yapmış öyle bakışmak nedir? Bu başka bir boyut. Uzak olsun öncesi
@dumankarasıı00 hani gözlerim uzağı bulanık gördüğü için belki yanlış anlamış da olabilirim bilemiyorum ama kızın bizim tarafa o kadar baktığına dair kalıbımı basarım. Hatta ben kafamı dönüp son bir kez daha baktığımda o da arkadaşlarına dönmüştü. Benim oraya baktığı açıktı yani.
Ne diyim kıza sövesim geldi neyssse
@dumankarasıı00 o bulanık gözlerimle bile anladım durumu. Ama işte. Sahte umutlara kandık o zamanlar.
Benim yükselenim yay bu arada.. yaylar candır iyi niyetlidir balıklarda fenalık var biraz
@dumankarasıı00 kız 2 senedir oysaki gerçekten iyi niyetli birisi gibi duruyordu. Beni başta kullanmaya çalışmadığını kanıtlamasının ardından, sonradan kullanmaya kalkacağını düşünmemiştim bile. Ama yaptı. Anlamanı istiyorum.
Bildiğin gibi değil yani durum
Anlıyorum seni boşver geçip gitmiş
@dumankarasıı00 evet ben de artık takmıyorum zaten olaydan 9 ay geçti. Bir de ben bunun erkek kardeşini tanıyorum aslında çok iyi bir çocuk. Zaman zaman hani anlattığı ya da yaptığı şeylerde bile bazen ablasının parmağı olduğunu düşünmüşümdür. Çok ilginç olaylar yaşadım. Ablasıyla artık görüşmediğimi ona anlattığımda bile nedenini bile sormadı. Sadece tamam dedi. Olayı biliyor gibiydi ama o çocuk... Sanki bir ara bizi barıştırmaya çalıştı. İlginçti.
Anlatmıştır kardeşine
@dumankarasıı00 bence de. Ama çocuk benimle asla iletişimini kesmedi. İyi biri olduğumu biliyordu çünkü.
Kesmesi saçma olur zaten. Sen iyi ol da kim ne olursa olsun boşver
@dumankarasıı00 haklısın. Bir de bir şey daha sorucam.
Sence bu kız pişman olur mu? Bak pişman olup da benle konuşmaya kalkarsa zaten yüz vermek gibi bir niyetim yok ama merak ediyorum. O kendisini belki hatalı değil zannediyordur belki de yaptığının zaten farkındadır. Çünkü diyorum ya o affedince birden kayboldum ortalıktan. Çünkü beni kullanmaya çalıştığını anlamıştım. O gün bugündür bana mesaj bile atmadı.
@dumankarasıı00 pişman olmayacak gibi duruyor bence ama bir de bunu senin perspektifinden öğrenmek istedim.
Ne zaman pişman olur biliyor musun? Senin hayatına biri girdiği zaman. O zaman değere binersin. Tecrübeyle sabit. Hani küçük bir çocuğun hiç oynamadığı bir oyuncağı vardır. Annesi onu başkasına verince çıldırır değere biner elinden 3 gün düşürmez ya. Öyle. ama 3 sonra yine bırakır elinden. O misal
@dumankarasıı00 hayatıma başkası girerse yandık o zaman kızın bunu öğrenmemesini sağlamam lazım 😂
@dumankarasıı00 neyse başka şehire gideceğim zaten orada öğreneceğini sanmam. Aynı şehire gelme ihtimali çok düşük. Yine de teşekkür ederim. 🙏
Bırak öğrensin sürünsün biraz. Ben sürünmüştüm baya. Acısını çıkardı yani karşı taraf benden. Hak eden yaşasın boşver. Rica ederim
@dumankarasıı00 hayır öğrenmemesini istedim çünkü gerçek aşkı tam birisiyle bulduğum anda o kızın gelip de bunu mahvetmeye çalışmasına izin veremem. Üstüme oynayabilir yani böyle bir şey olacaksa.
@dumankarasıı00 gerçi gerçekten inandığım insana geçmişte yaşanmış şeyleri anlatırım. O zaman anlar o kız olduğunu ve yüz vermediğimi. Bir şey değişmez.
(Tabii bir gün olur da birlikte olduğum ve artık gerçekten kendinden emin olduğum bir kız olursa)
O da bir bakış açısı. Mutlu olmaya bak bence de haklısın boşver
@dumankarasıı00 aynen. Değmez geçmişte bize acı yaşatanlarla kafa yormaya.
@dumankarasıı00 birader yengen olur ona göre yeter bu kadar
@Tarikickboks
Ne alaka? Normal konuşuyorduk burada. Her şeyi aşka bağlamayın tamam mı?
Kim kimin yengesi oluyor hayırdır
@dumankarasıı00 normal konuştuğumuz için aramızda ilişki başlayacak zannetti bu arkadaş ama yok öyle bir şey 😂
@dumankarasıı00 yanlış anladı boş ver.
Tövbe tövbe
@dumankarasıı00 bence de tövbe. 😂
😂😂😂
neden :D
Aşırı dengesiz oluyoruz. Neyi istediğimizi biz bile bilmeyiz çoğu zaman.. yorulursun aslanım
Ben pes etmem ben yorulmam aslan parçası :D
Senin burcun ne aslan parçası
aslan parçası mı haha :D yengeç burcuyum :)
Yengeç mi.. çok çektim o burçtan
biz bu kıskançlıkla kız filan bulamayız :D ne çektirdi ki
Şerefsizdi
Allah onu bildiği gibi yapsın onunda karşısına kendi gibi biri çıkarsa anlar dünyanın kaç bucak olduğunu 😠😡
hiç sizin gibi bir hanıma olur mu öyle :)
Yok kendi gibisi çok da mutlu şu an. Ben sürünüyorum onun yerine. Etme bulma dünyası değilmiş bu dünya
Siz o güzel canınızı hiç sıkmayın. Elbet sizin de yüzünüz gülecek. ettiğini illaki bulacak.
İnşallah diyelim
Umarım... Hayırlısı olsun herkes hakkında... :)
Umarım bir gün hayırlı birini bulursun kardeşim. :)
Görüşüne saygı duyuyorum. Umarım herşey gönlünüzce olur... :)