Arkadaşlarınızın yönlendirmelerine kulak asıp, hayatınızdaki insana ona göre bir tavır takınır mıydınız? Kısacası 3. kişileri ilişkinize dahil eder miydiniz?
İlişkinize, arkadaşlarınızın burnunu sokmasına izin verir miydiniz?
55
7
Görüşünü yaz
En İyi Kız Görüşü
Acid_Qeenn | Aşk İlişkileri konusunda 444 görüş paylaştı.
Guru
4 gü
Kalbimin seçtiği insan hakkında ben bile yorum yapamazken!!! Kimseye laf düşmez bu konularda fazla sert tepkiler veririm. Kimsenin haddine değil sevdiğim dediğim insanı eleştirmek yorum yapmak ya da ne yapıp ne yapmayacağımı söylemek, zaten pek sevmem özel hayatla ilgili 3. Şahıslarla konuşmayı... Gelip soranlar fikir almak isteyenler çok oluyor, tecrübelerime ve mantığıma dayanarak, yönlendirmeden yardımcı olmaya çalışıyorum ama ben doğru bulmuyorum. Yapana da neden yapıyor demem...
_Kardem_ | Aşk İlişkileri konusunda 936 görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
Sınırlarım var ilişkilerimize annemizi babamızı karıştırmıyoruz belirli bir yaştan sonra arkadaşlar kim oluyor. Kimsenin dediğiyle hayatımdaki insana tavır takınmam çocuk değilim. 3. kişilerin haddi değil bu konuda konuşmak.
0|1
0|0
PiLLy_BheBek | Aşk İlişkileri konusunda 4,8b görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
Hayır asla. Zaten kimseye bir şey anlatmam ailemde dahil. Bize ait gizli bir sandığımız olur ve herşey orda kalır. Kimsede karışamaz.
0|1
0|0
_ΛqresiF_ | Aşk İlişkileri konusunda 13,3b görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
benim ilişkim başkalarını ilgilendirmez özel hayatıma burun sokulmasını hiç sevmem.
0|1
0|0
_Luana_ | Aşk İlişkileri konusunda 157 görüş paylaştı.
Xper 5
4 gü
Hayır bir üçüncü kişinin ilişkiye karışmasına, birşey demesinden hiç hoşlanmam. Sonuçta belli bir yaşa geldik neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilcek yaştayız. Kimseden akıl almam. Kendi bildiğim, hissetiğim ya da ne düşündüğüm önemlidir. Kim olduğunun önemi yok hayat benim hayatım. Burnunu sokmaya çalışan bir arkadaşla arkadaş olmam veya iletişimimi keserim. Sevgiliyle olan mesele sevgiliyle konuşulur , tartışılır. 3. kişi araya girerse o ilişkiden hayır gelmez. Başkasının aklıyla hareket eden insan hiç mi hiç hayır gelmez. Kaçarak uzak durmak lazım öyle tiplerden.
0|1
0|0
HillssMoon_ | Aşk İlişkileri konusunda 567 görüş paylaştı.
Bilge
4 gü
3. Kişi ilişkiye istese de dahil olamaz. İki kişi arasında yaşanan herşeyi tam anlamıyla başka kimse bilemez. Tabiki samimiyete bağlı olarak yorum yapabilir ya da fikir söyleyebilirler. Ama bu, kararı etkilememelidir. Etkilenen ve birilerinin lafına göre olumlu ya da olumsuz karar veren herkes hamdır, kişiliği oturmamıştır.
En yakın arkadaşlarım dahi olsa, ilişkime müdahale etmelerini istemem daha doğrusu izin vermem. Ha tabi ki çaresiz kaldığım konularda, güvendiğim arkadaşlarımdan fikir almak isterim. Ama bu demek değil ki, tamamen karışsınlar. Herkes bu konu da haddini bilmeli diye düşünüyorum.
0|1
0|0
þórtaclausa | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Yoda
4 gü
Direkt ona verelim o kullansın. Hatta olmadi masaya yatırıp beraber inceleyelim. Tiksinc. Fakat insanlar özel hayat nedir bilmiyorlar. Evli olduğu halde neler anlatabile oldu bana 🤢 Kendinize gelin. Hayat sizin
0|0
0|0
Congruent | Aşk İlişkileri konusunda 629 görüş paylaştı.
Guru
4 gü
Hayır, vermezdim. Bir ilişkiye üçüncü kişilerin müdahil olması sıkıntı yaratır. En yakın arkadaşım ya da hayatımdaki herhangi bir insan. Hiç kimse o hakka sahip değil...
0|1
0|0
Neyimbenmayki | Aşk İlişkileri konusunda 662 görüş paylaştı.
Xper 7
4 gü
Hayır, aksine ilişki iki kişinin arasında yaşanır. 3. kişilere benim ilişkimde laf düşmez, kimseyi alakadar etmemeli.
0|2
0|0
1delii9 | Aşk İlişkileri konusunda 451 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
eskiden vermiştim ama şimdi sevgilim olsa kimsenin bilmesine bile izin vermem herşeyi gizli yaşarım
1|1
0|0
ta00ta | Aşk İlişkileri konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Guru
4 gü
Arkadaşlarım böyle bir şeye kalkışmaz. Benim hayatım beni ilgilendirir, saygı çerçevesinde herkes fikrini belirtebilir ama burnunu sokamaz.
0|2
0|0
Siyaah_Beyaaz | Aşk İlişkileri konusunda 194 görüş paylaştı.
Xper 6
3 gü
Kimsenin hayatına karışmasına izin vermem. Kendi kararları olmayan, net olmayan bir kişi hayatına başkalarını müdahil eder
Önceden yaptım o hatayı bana yardım edecekler güya olmaa olsun öyle dostlar arkadaşlar daha kimseye de ilişkim hakkında konuşmuyorum sevgilim ve benim aramda herşey arkadaş dost anlatmadan daha mutlu ve sağlıklı bir ilişkim var
0|1
0|0
_kirazçiçeği_ | Aşk İlişkileri konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Guru
4 gü
Bir ilişki degil herseyime karışılmasından nefret ederim çevrem çok soru sormaz bana
Bazı konularda yardıma ihtiyacımız olabilir tabi ama ilişkide ona danışmadığımız halde bile herşeye burnunu sokmasına izin vermemek gerek diye düşünüyorum.
Burnunu sokmak veya dahil etmek değilde. Eğer bir gün aşk gözümü körederse en yakınım gördüğüm arkadaşım bana birkaç tavsiye verebilir diye düşünüyorum
0|1
0|0
duyygguu | Aşk İlişkileri konusunda 58 görüş paylaştı.
Xper 3
4 gü
tabii ki fikir alınmalı bazı zamanlarda çıkmaza düşebiliriz o anın siniriyle yanlış karar verebiliriz danışmanın bir sakıncası yok ama ilişki iki kişiliktir ve yaşayanlara özgüdür
En İyi Kız Görüşü