Rakı_balıkkkk | Aşk İlişkileri konusunda 4,1b görüş paylaştı.
Guru
5 gü
Tabi paketiniz hazırlanıyor. Gökten zembille leylekler bacadan bırakır 😂😂 senin istediğini o istemiyorsa bu dua ile olur mu sence? ya da tam tersi düşün senin istemediğin biri seni istiyor? Unutmaya çalış bittiyse bitmistir
1|0
0|0
Soran
5 gü
Tamam ama önceden o da beni istiyordu bir bucuk yıllık bir ilişkimiz vardı ve büyük sorunlarımızda yokta. Belkide aradığını bulamayıp geri döner :(
Sorun bu zaten. Eğer sana dönüyorsa senden iyisini bulamadığı için sevinme. Yarın senden iyisini bulduğu an yine gider. Yaptıkları yapacaklarının teminatidir derim ve giderim
Soran
5 gü
Orasıda öyle ama çok örnek var ayrılıp barışan tekrar mutlu olan evlenen
Şirkin de namazın da duanın da ne olduğunu gayet iyi biliyorum öğretmene gerek yok büyüğümsün, ama şudur ki diyeceğim kız tekrar arası bozulan kişi ile bir muhabbet sıcaklık kurmayı istiyor bunun için hacet namazı kılıyor dualar ediyor, kendini telef edecek kadar aşk acısından kötü halde dua ediyorsa bu yanlıştır ki sadece namaz kıldığını söylüyor, bunu istemek gayet normal kuranda da apaçık geçiyor, benim düşüncem değil kuran söylüyor yani, saygılar.
@SoLiDeR Her namazda olduğu gibi hacet namazı da öncelikle Allah rızası için kılınır. Farzını kılmayıp dünyevi istekler için namaz kılmak, duanın gücüne başvurmak ve inanmak şirktir
İyi de hacet namazı helaldir evet, amacı zaten dünyevi olabilecek helal istekleri yerine getirmektir, kardeşim ya da ablam demiyor ki beni aslan yap kaplan yap demiyor, sevgisi için hayırlısı ile istiyor Allah da hayırlısı ise bu namazına karşılık verir, istediğin bir hocaya sor aynı cevabı verir bizzat kefilim.
@SoLiDeR Hacet namazı kılıp kim aslan veya kaplan olmuş? Hacet namazını Allah rızası için kılmamış, bir istek karşılığı kılmış ve duadan mükafat bekliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
43Tamam ama önceden o da beni istiyordu bir bucuk yıllık bir ilişkimiz vardı ve büyük sorunlarımızda yokta. Belkide aradığını bulamayıp geri döner :(
Sorun bu zaten. Eğer sana dönüyorsa senden iyisini bulamadığı için sevinme. Yarın senden iyisini bulduğu an yine gider. Yaptıkları yapacaklarının teminatidir derim ve giderim
Orasıda öyle ama çok örnek var ayrılıp barışan tekrar mutlu olan evlenen
Siz zaten hep kendinize duygusal bir pay çıkarın bu şeylerden.. herkes tercihlerinin bedelini öder
Alakası yok hayırlısı ise olur kadın gidip vefk falan mı yazdırmış, namaz kılamaz ise dua da edemez
@SoLiDeR Şirkin anlamını araştır sonra yorum yap. Namaz ve duayı ne için ettiğine de dikkat et
Şirkin de namazın da duanın da ne olduğunu gayet iyi biliyorum öğretmene gerek yok büyüğümsün, ama şudur ki diyeceğim kız tekrar arası bozulan kişi ile bir muhabbet sıcaklık kurmayı istiyor bunun için hacet namazı kılıyor dualar ediyor, kendini telef edecek kadar aşk acısından kötü halde dua ediyorsa bu yanlıştır ki sadece namaz kıldığını söylüyor, bunu istemek gayet normal kuranda da apaçık geçiyor, benim düşüncem değil kuran söylüyor yani, saygılar.
@SoLiDeR Her namazda olduğu gibi hacet namazı da öncelikle Allah rızası için kılınır. Farzını kılmayıp dünyevi istekler için namaz kılmak, duanın gücüne başvurmak ve inanmak şirktir
İyi de hacet namazı helaldir evet, amacı zaten dünyevi olabilecek helal istekleri yerine getirmektir, kardeşim ya da ablam demiyor ki beni aslan yap kaplan yap demiyor, sevgisi için hayırlısı ile istiyor Allah da hayırlısı ise bu namazına karşılık verir, istediğin bir hocaya sor aynı cevabı verir bizzat kefilim.
@SoLiDeR Hacet namazı kılıp kim aslan veya kaplan olmuş? Hacet namazını Allah rızası için kılmamış, bir istek karşılığı kılmış ve duadan mükafat bekliyor.
Farklı dilde konuşuyoruz uzatmak istemiyorum
Bazen çok istiyorum ve inanıyorum ama bazende artık geri gelmez diyorum :(
Herşeyin hayırlısını iste eger hayırsızsa gelmesin daha iyi
Evet doğru diyorsun ama hayırlı ya da hayırsız olsa da çok istiyorsam istiyorum :(
Öyle deme sonra pişmanlık oluyor
Neyse kısmette ne varsa o bakalım görücem zamanla :(
İnşallah çok teşekkür ederim.