Benim olduğum toplu bir ortama girdiğinde ben hariç herkesle konuşur selam verir benden uzak durur benim hiçbir yanlışım olmamıştır bu arada beni sadece tek yakaladığı zaman beninle konuşur selam verir muhabbet eder sizce bu kadının amacı nedir benim tahminim benden hoşlanıyor başkalarıyla konuşarak beni kıskanır maya çalışıyor sizce ne yapıyor bu kadın
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
40Aynen ama utangaç birisi değil ben hariç herkesle konuşur muhabbet eder sadece benden uzak durur bende bilerek görmezden. Geliyorum onu kuduruyor😂
Bence biraz daha beklemelisin bunu anlamak için ayrıca kuduruyor felan kadını üzme o kadar:D
Yani parfümünü değiştirmiş birde makyaj yapmış nisbet yapar gibi başkalarıyla konuşuyordu bende bilerek yine görmezden geldim yanımdan geçerken iki elini bir birine şaplattı ığğğğ der gibi kızarçak geçti yanımdan😂😂
Hımm
Dengesiz değilde neden benimle tek konuşuyor halimi hatrımı soruyordu toplum içinde az, muhattap oluyor anlamadım küs değil konuşuyor benle ama tekken toplum içinde uzak duruyor
Neden?
Durduk yere olmuştur hareketlerinden
İyide bir yanlışım yok sadece ben hariç herkesle konuştuğu zamanlar onu görmezden geliyorum bana yaptığı şekilde ona yapıyorum😂
Benden tam olarak hoşlandığını nasıl anlarım sadece toplum içinde görüyorum tek tek çok az karşılaşıyoruz.
O konuşup uzak kaldığı zaman sen yanına git konuşmayı dene
Teke tek konuşuyor zaten aam toplum içinde konuşmuyor görmezden geliyor ben hariç herkese selam veriyor sonra tek karşılaşınca hemen muhabbet açıyor
İnsanların senden hoşlandığını bilmesinden çekiniyordur. Sen de hoşlanıyorsan belli et. Bunu atlatacaktır