Eniştemin kuzeni o 38 , ben 23
Ilk başlarda enisteme ben hayatimda göle güzel kiz görmedim. çok güzel dedi. Ortak atmalar , mesajlar oldu.. Fotoğraf begenileri oldu. En son da 1 ay önce ailesine söylemiş isteyelim die.. Ablasi bana istek attı. Ben de gönüllü olunca, sen bacımsın, kardesimsin demeye başladı.2 saat ' 3 saat sonra mesajlara cevap veriyor.
Ya bilerek mi yapıyor. Tepkimi ölçmek için mi yapiyor
Ilk başlarda enisteme ben hayatimda göle güzel kiz görmedim. çok güzel dedi. Ortak atmalar , mesajlar oldu.. Fotoğraf begenileri oldu. En son da 1 ay önce ailesine söylemiş isteyelim die.. Ablasi bana istek attı. Ben de gönüllü olunca, sen bacımsın, kardesimsin demeye başladı.2 saat ' 3 saat sonra mesajlara cevap veriyor.
Ya bilerek mi yapıyor. Tepkimi ölçmek için mi yapiyor
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
12Yaa çok moralim bozuk.1 ay önce ailesine demis isteyelim die.. ailsi de ablamn kaynanasina anlatyr. o da kizin sevgilsi var. isteyckler diyor. bundan sinra bacım , kardeşim diyor
Ona de ki hem beni istiyorsun ailemden Hem bacı diyorsun Net bir karar ver ki ben de önümü göreyim.
Yaa bacı olarak gorse 1 ay önce istetmezdi deme. o kadar yazmazdi
Yaşından dolayı güveniyorum ona bende Çok gelgit yaşamazlar Tamam çok güzelsin ama bir kusurun var mı onu uzaklaştıran 🤔
Hayır canım. ne olcak hiçbir değil yok
Ya o kız küçük seni aldatır falan mi dedi acaba
Bilemiyorum artık. Nedense olay sen ablasıyla takipleşince kopuyor
Ailesine söylüyor o kızı isteyelim die.. Ablamn kaynanası da o kızın sevgilisi var. isteyecekler demiş. is çoktan yıkıldı. sence bu sebep olabilr mi
Ya sordugun soruya bak ahahahhaaha adam doğru olanı yapmış madrm sevgilisi var tavrımızı koruyalım demiş işte
Ablanın kaynanası senin işi yalan etmiş anlayacagın
Ama çoktan ayrıldım.6 ay onvr
Ya o zaman kaynanaya söyle bunu neden benim işime karışıyosun diye
Olay ablanının kaynanası
O duzeltse düzelir mu
Bir şekilde çaktırmadan söyletmeye çalış dicem de sen bu saflıkla daha da batırırsın bosver daha gençsin başka talipler bak
Ya bu hadi ordan git
Olur olur bal gibi olur Yaşlı erkek kendini de bilir eşinin kıymetini de daha iyi
Evlenmek için olgun tercih edin benden demesi