Benim onu sevdiğimi biliyor ve ben ona, tamam aslında duygularım öyle değilmiş sende benim arkadaşımsın dedim. Sırf hala görüşebilmek için. O da bak eğer hala seviyorsan da bu benim için sıkıntı değil dedi.
Her neyse o günden sonra biz sarılmaya bile başladık hep alnımdan öpüyordu. Bir gün mesaj attım yine. Aşırı yoğun bir işim var belim çok ağrıyor dedi dertlendi işyeri hakkında konuştu canım baya sıkkın dedi. Dinledim onu üzüldüm. Sonra dedim ki ee kaçta uyanacaksın. Sevgili aslı şu an canım çok sıkkın daha sonra konuşsak olur mu dedi. Bu lafa benim canım sıkıldı. Ne zaman yazsam işi ve gücü oluyordu. Bende dedim ne zaman sana mesaj atsam hep işin çıkıyor. O da gerçekten sinirlendi. Senin her şeyi kişisel algılamak gibi bir hastalığın var bırak bu huyunu bak zarar görürsün dedi. Sana dur dedim zamanında, üzerine alınma dedim durmadın yine durman gereken yerde durmadın dedi. İstiyorsun ki benim elimle bitsin bu iletişim. Benim sana kastım mı var. Bir laf söyleyim de bana gardını al. İstediğin bu dedi. Gitti. Ertesi gün konuştuk. Ben seni seviyorum kaybetmek istemiyorum sen bana soğuk davranınca da telaşlanıyorum dedim. Ben seni kaybetmek istemiyorum dedim. Sen benim sahibim değilsin kimse benim sahibim değil dedi ne kaybetmesi dedi. Arkadaşlar bu adam mı haklı ben mi? Telefonda ağlayınca aradı akşam, sana çok değer veriyorum bunu bil dedi aklım sende kaldı kendine bir zarar vermedin demi, dedi. Bu konuşmadan sonra da ne yazsam resmi davrandı.
Her neyse o günden sonra biz sarılmaya bile başladık hep alnımdan öpüyordu. Bir gün mesaj attım yine. Aşırı yoğun bir işim var belim çok ağrıyor dedi dertlendi işyeri hakkında konuştu canım baya sıkkın dedi. Dinledim onu üzüldüm. Sonra dedim ki ee kaçta uyanacaksın. Sevgili aslı şu an canım çok sıkkın daha sonra konuşsak olur mu dedi. Bu lafa benim canım sıkıldı. Ne zaman yazsam işi ve gücü oluyordu. Bende dedim ne zaman sana mesaj atsam hep işin çıkıyor. O da gerçekten sinirlendi. Senin her şeyi kişisel algılamak gibi bir hastalığın var bırak bu huyunu bak zarar görürsün dedi. Sana dur dedim zamanında, üzerine alınma dedim durmadın yine durman gereken yerde durmadın dedi. İstiyorsun ki benim elimle bitsin bu iletişim. Benim sana kastım mı var. Bir laf söyleyim de bana gardını al. İstediğin bu dedi. Gitti. Ertesi gün konuştuk. Ben seni seviyorum kaybetmek istemiyorum sen bana soğuk davranınca da telaşlanıyorum dedim. Ben seni kaybetmek istemiyorum dedim. Sen benim sahibim değilsin kimse benim sahibim değil dedi ne kaybetmesi dedi. Arkadaşlar bu adam mı haklı ben mi? Telefonda ağlayınca aradı akşam, sana çok değer veriyorum bunu bil dedi aklım sende kaldı kendine bir zarar vermedin demi, dedi. Bu konuşmadan sonra da ne yazsam resmi davrandı.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
01Ama seviyorum. Üstelik, üzerime alınmam doğal değil mi? Çünkü öncesinde birlikte sarılıp uyuyalım dedi bana uyuduk ve içten içe beklenti kurdum. Ve telefonda onu sevdiğimi söyledim zaten.
O mu fazla tepki vermiş, yoksa ben mi darladım?
O ilkten yakın davranmış beraber yatmalar falan ama sen şu an ceptesin o umursamıyosa senfe umutsama ceptw olmak kötü sal
İşte bu yüzden o gün o, şimdi canım sıkkın sonra konuşalım diyince art niyet aradım. Bu tavrım yanlış mıydı hocam sizce niye bu kadar büyük bir tepki verdi gerçekten soracak kimsem yok şimdiden teşekkür ederim
Sevgili aslı diye başlamış cümleye ondan sonra insan gibi canım sıkkın falan demiş sen orda bi sinirlenmişsin heralde hep işim var falan diyosun diyerek çocuk sana düzgünce söylemiş ve konuçmak zorumdada değil zaten fazla üstüne gitmişsin yapma bence
İşte sevgili aslı, baya resmi bir dil. Üstelik ben gerçekten haftada bir nasılsın yazıyorum. Ondan bir önceki mesajımda da, elimde şu an iki tane iş var onlarla uğraşıyorum diyordu üzerine de bu olunca alınmakta haksızlık mı yaptım?
Ya tamam belki umursamıyor falan ama zorla seninle konuşmasını sağlamayassın zorunlu değil ki istemiyo demekki
Yo elbette istemiyor ama konuşsun söylesin istedim biz iyi anlaşıyorduk çünkü. Bir şey varsa da söylesin istedim.
En son yine öpüştük ve bana 3 gün yine mesaj atmadı. Mesaj attım cevap vermedi, yazdım cevap vermedi. En son cevap verdi. Sıradan konuştu, sonra da hayırdır bir şey mi söylemek istiyorsun dedi.
Baktım ki, ya iki tane mesaj atmışsın kusura bakma demiyor, bende evet dedim. Sen benimle konuşmak mı istemiyorsun dedim. şu an işteyim sonra konuşalım mı dedi. Tamam sonra konuşuruz dedim. Konuşacak bir şey yok ki, niye hep konuşmak mı istemiyorsun durumu yapıyorsun demeye getirdi. Artık sana kendimi açıklamaktan yoruldum dedi. Ne istiyorsan onu anla dedi gitti. Bir hafta mesaj attım, tamam ben alıngandım özür dilerim yazdım ama cevap yok. Aradım açmıyor. Bir gece mesaj attı, seninle öpüştükten seviştikten bu yana hiç şeyim kalkmıyor hadi ordan git hayatımdan dedi ve beni her yerden engelledi.
Bunu işte anlatamıyorum öyle kimseye.
Sizce ben haklı olarak, öpüştük diye bir ilgi bekleyip, o göstermeyince de alınmakta haksız mıyım haklı mı :(
Keşke özelden anlatsaydın dicektimde neyse zaten gizliymiş ama sen zaten daha sevgili olmadan öpüşerek basit kız olmuşsun çok basit bi konuma gelmişsin ve farklı gözle bakmıştır demekki o iyi bir insan ki senin şu an onun gözünde olduğun durum çok farklı neyse mesaj at bi detaylı anlatırsın
O iyi bir insan mı? Anlatamıyorum gerçekten ne demek istediniz
mesaj at bi
Takip isteği attım mesaj atamıyorum
Siz son takibe mesaj atıp demek istediğinizi yazabilir misiniz
Benim xper yetmiyor
Siz yazar mısınız