Aday aramak için değil çözüm ve fikir edinmek için soruyorum. 37 yaşındayım. Daha önce Hiç evlenmedim. Üniversite mezunuyum. Bir meslek sahibiyim şu an çalışmasamda. Hatta flört, sevgili bi erkekle yakınlaşma! durumlarına dâhi girmedim.. (Dini inancımdan dolayı..) Açıkcası hiç yaşımı göstermem, Fiziğim düzgün ve güzel bir bayanım öyle çok abartı bir Kompleksim çekincemde yok. Duygusal olarak Sadece kendi kendime aşık oldum çok defa zaten karşılıksızdı.. Sevenleri de ben sevemedim. Platonik aşka yöneldim kimi zaman.. Özetlersem duygusal ve cinsel manada artık çok zorlanıyorum ve zirvedeyim. Bu cesaretsizliğimi nasıl yenerim? Neden böyle hissediyorum? 😏😒😪😔
Güncellemeler:
14 gü
Görüşler ve yorumlar için teşekkür ederim fakat, neden çok isteyip iş ciddiyete gidince çekiliyorum bilemiyorum 🤷♀️ beni tanımak isteyene izin veremiyorum.. Hadi 2. kez çay içelim teklifi beni boğuyor! Psikolog var ise konuşabilirim
Evlenmeyi çok istiyorum fakat bir yandan da ciddi bir ilişkiye girmeye cesaretim yok! Nedir bu hâlim?
7
2
Görüşünü yaz
En İyi Erkek Görüşü
Gizli Üye
14 gü
Nasip gelene değin bizlere temiz kalmak, sebat etmek, biraz da gayret etmek düşer. Tıpkı görselde belirttiğiniz üzere. Allah hakkınızda hayırlısını versin, bizler İslam üzerine doğan şanslı kullarız, kıymetini bilelim. Burası bir imtihan dünyası ise beklemek zorundayız, bol bol dua edin.
İyi hoş güzel yazmışsınız ancak beklemek zorunda değiliz
Boş boş beklemek istemek ile hiçbir şey olmaz olsa da boş olur bomboş
Kader ikiye ayrılır ızdırari ve ihtiyari kaderdir ızdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir
Sevgili eş cüzi irade ihtiyari kaderdir
Nasip kısmet biziz şans kişinin kendisidir
Dua etmek ile olmaz
Görüş sahibi
14 gü
@Kim_Bilir_Belkidee Duaya ek olarak '' biraz da gayret '' yazmıştım, okumadınız mı o kısmını?
Katılıyorum olması gereken de budur ancak çoğu nasipse olur bekle sen falan filan diyor onlara ayar oluyorum 😅
Soran
14 gü
Sevgili - gizli üye- çok güzel açıklamışsınız fakat mesele şu ki bekledik begendik de yürüyüp gitmem gerek fakat ben geri vites yapıyorum.. Hem çok isteyip hem hiç istememek 🤷♀️
Görüş sahibi
14 gü
Kader de gayrete aşıktır. Son anda geri çekiliyorsanız geri dönüşü olmayan hatalara yol açabilirsiniz. Birini beğendiğinizde şans tanıyın, size uygun olup olmadığını anlayamazsiniz.
En İyi Kız Görüşü
busenisaaa | Aşk İlişkileri konusunda 528 görüş paylaştı.
Xper 6
14 gü
Bence hazır değilsin yaş olarak düşünme karşına iyi biri çıkmadan evlenme
En İyi Erkek Görüşü