Sevgilimle 2 ay ilişkim oldu ve son zamanlarda bana karşı değiştiğni gördüm ve kendinisinede söyle hayır ben ilk gün nasılsam şimdi de öyleyim dedi bende çok uzatmak istemedim neyse instagramına başka kızları ekleyip karşılıklı foto falan beğeniyorlar ki bunun kavgasını onunla yaptım ve yine aynı şeyi yaptı dün sabah onunla kavga etim ve onu engelledim ve oda beni engelledi ama instagramdan engellemedim numaramsında engellemedim sizce pişman olup bana tekrar döner mi ya da ne yapmaliyim onu takmamak icin?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
13Dün ayrıldım zaten normalde biz kavga ederken hemen orda burdan mesaj falan atardim ama bu sefer yapmadim öyle bi sey
Sen neden atiyirsun o atsin bu sefer
Senij kus olmadigini sanip o da seni bekleyecek sen yazmadiginda mutlaka yazar yazmassa bosver sil at
Engellediğimden beri mesaj falan arama yok kestim bunlari wp ten engelledim numarasina engel falan atmadim instadan da atmadim ama oda beni wp ten engelledi suçlu benmişim gibi
Ozaman bosver sil onu takma ya vallahi neden takiyorsun kim bilir o seni dusnuyomu acaa
Düşnmesin karaktersiz biri
Kralsin boyle devam et kimseye boyun eyme
Eyw ya biz kizlar bu tür şeyleri daha çok düşnüyoruz
Aynn cok dusunuyoruz ama farkinda olmadan onlar anlik seviyolar
Onun icin ona baglanmamayi ogrenmeliyiz
Aynen yoksa olan bize oluyor
Aynn oyle
Belki bir gn o mal kafasina dank edecek ve bana yazacak ya da ariycak bende kendi kendime diyecek niye o kadr kafama taktim ki ama bilmiyorum belkide gelmez
Gelsede gelmesede uzulme onun semi gercekten sevdigine inaniyorsan uzul gerisi bos ama gerci seni sevse yazardi
Aynen katiliyorum sana yok üzülmüyorum gerek yok dn birsz üzldm o icimdeki korkuyuda atim yani kiminle ne yapiyorsa yapsin umrumda değil
Bana ozelden mesaj atabilirmisiniz
Tamam
Mesaj kutusu acılmiyor neden bilmiyorum
Bendede olmuyo
Sana bir konuda birsey danisacaktim ama
Söyle
Onu engelledikten sonra ne arama nede mesaj falan atmadim zaten
Böyle devam et bir şeye haddinden fazla değer verirsen değeri kalmıyor tıpkı aşkta olduğu gibi
İletişimi kestim merk edip te döner mi tekrar sence
normal şartlarda belli bi zamandan sonra dönme ihtimali var ama bu adamın aradığı ilişki türü ne duygusalmı cinsel mi ne isteğine bağlı hatta senden ayrılma soğuma nedeni de bu
Duygusal değil cinsel hafta 1 konusuyordu ben üzülnce beni teseli falan ederdi zaten
Dönmez o zaman o seks yapacağı aynı zamanda sevgili gibi takılacağı partner istiyor boşver gitsin
Ayrica bizim aramizdaki tek sorun instagramdi onun dışnda hic bir sorun yoktu yani
Bir tane sorun yetiyor zaten ayrılmak isteyen adama
O zaman gebersin ne diyim
İşte bu kadar 👏
Aynen öyle 👍😊
Nasıl yanı
Sosyal medya kapansaydi güzel olurdu adam napacağini bilmiyor
Naptigini bilen bir adam bul sende
Zaten onu engelledim artık falan atmiyorum bağlantimi kestim normalde biz kavga edince üst üste mesaj atardim ona ama bu sefer atmadim sence neden atmiyorum diye merak ediyormudur biz konusmiyinca benim ne yaptiğimi merk eder kimle konustuğumu falan
Umursamaz sana tek sartla yazar yalnis kalinca
O zamanda boşa gelir
Üzülme gülümse😊
Aynen nasılsa hayat devam ediyor o gelmese yerini başkası doldurur 😂😂👍
Distan degil icten gülümse yalandan gulme adami kafandan cikar giden gitti onune bak
Öyle yapiyorum zaten umirsamamaya calisyorum
Akkili kuzusun sen inaniyorum sana😅
Bazen aklima geliyor mesaj atmamak icin kendmi zor tutyorum
2 aylik bi iliskiden bahsediyorsun benim 5 yillik iliskim bitti senin gibi yapmadim
Seninkide az değilmiş ya 😞😞 ya bu insandan insana değişir kimisi üzlr kimisi üzlmez
Kafana terlik firlatirim o adam icin uzulursen
Adamlık onun önünden gecmez adam deme cocuk de gec askerde ama adam olamamiş salak ne üzlecem onun icin
Anlastik. ozaman
Aynen 😊