evet flört ve bildiğiniz 1 hafta konuştuk ama çok hoşlanıyordum ondan beni bir konuda yanlış anladı kendimi açıklamaya çalıştım mesajlarıma bakmadı arkadaşım neden konuşmuyorsunuz demiş o sebebini biliyor demiş çok üzgünüm gerçekten 2 gündür hiç konuşmuyoruz geri döner mi
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
57espri yapmıştım sadece bi anda beni ciddiye aldı ve bidaha mesajlarıma bakmadı ama çok üzülüyorum ya alışmıştım kısa sürede
çok ısrar edersen şımarır bence. sıkılır sonra. gözü başkasında olur. daha çok üzer seni. bir iki kez denediysen, geç
mesajıma bakmadığından beri hiç yazmadım zaten arkadaşım aramış akşam sadece niye konuşmuyosunuz diye o sebebini biliyor demiş benim için
bacım sen bu başlığı açmamışmıydın zaten? hatta zekasına bişey ima etmiştin şaka olarak.
taktik yapıyor olabilir, sana ders vermeye çalışıyor olabilir. her türlü seni üzer bu sonra kendine alıştırıp. bir iki kez denedin, geç
gerçekten mi bende yazmayı düşünmüyorum yüzsüz gibi daha instagramdan filan takip ediyor beni ama bilmiyorum inş yazar ya
Bence yazma benimki aşırı egoistt olmasına rağmen yazdı seninki de yazar
@afggfvb insanlar farklı. Seninki yazdı diye onunki de yazar diye bir şey yok bence
Daha once sevgilin v. b olmadimi
Sen kendini aciklamaya calisgikca o gitmis
Bos ver ugrasma onla
oldu tabiki 5 yıllık ilişkim vardı 3 ay oldu biteli bu zor zamanlarımda tanıyıp hoşlanmıştım bu çocuktan
Iste bu arkadasimiz
Senin ilgi bekledigin zamanda lop diye yanasip
Lop diye gitmis
Senin ilgi acligini kullanmis knk
Gecmis olsun
Bir kizin en savunmasiz oldugu zamandir
Sen aciklama yapmana ragmen dinlemiyorsa
Supheci kibirli bir bindir ugrasma
Gururun yok mu senin
Sosyal medyadanmi tanistin
hayır ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık
Aga Şu an deli gibiilgi istemiyormusun
Sevilmek ve sevmek istemiyormusun
Bundan kaynakli onu bu kadar istemen
Yoksa belki o bu kadar degerli bir insan degil
Izzet gullu ask izle
Bakis acini degistirmen gerek
Ve kendini baska seylere ver
ya evet dediğin gibi de olabilir ben çünkü 5 yıllık ilişkimde zor zamanlar geçirdim her gün ağlıyodum ayrıl barıştı hep affediyodum en sonunda seve seve kesin bitirdik şu an sevip sevilmek çok istiyorum bu çocukla iligli olmayabilir yani
Tabikide oyle
Bak misal ben ittin biri olaydim
Seni bu donemde oyle bir kullanirdimki
Buyuyunce bu gunleri hatirlayip
Hem aglar hem gulerdin
Her sey zamanla gecer
Sen kafans takma bu kadar
Gunluk yasantina devam et
Sanki o hayatina hic girmemis de sen onu hic tanimamissin gibi
Unutmaya calisma
Savasma korkma onemseme
Istedigin zaman istedin vakit
Birak aksin gelsin dusunce
Bunlar sadece dusunce ve duygu
Senin nasil karsiladigina gore degisir
Onemsersen buyur
Onemsemezsen kuculur
ya bilmiyorum çok karışık kafam ama dediğin çok mantıklı gerçekten sevip sevilmek istiyorum ben bu insan doğru diye düşünmüştüm bi hayal kırıklığı yaşayınca üzüldüm baya
ya ama sanki hissetmiştim doğru insandı tam istediğim gibiydi iki gündür isyan ediyorum evde tam herşey iyiydi kendimi çok mutlu hissediyodum
Muhtemelen bokun biridir
Bir insan
Inemsedigi bir insanin
Aciklama yapmasina nasil izin vermez soylesene
Kendini daha cok seven
Bemcil supheci birisi
ya ben özelden daha detaylı anlatsam olurmu durumu
Olur knk
Hisler yaniltidir
Onemli olan akildir
Bir insanla yasadikca ogrenirsin
Oyle hissetmeyele plmaz