Bundan bi kaç gün önce erkek arkadaşım bizden olması imkansız demişti neyse bende üstüne gitmedim nedenini sordum sadece bana açık ol diye başkası varsa eğer bileyim bende yoluma giderim başkası yok demişti olsa söylerim neyse bu whatsapp olayından sonra herkes telegrama giriyor oda giriyormuş bilmiyorum artık kimlerle konuşuyor dün gece şans eseri bende bir indireyim nasıl bir uygulama diye bide baktım eski sevgilimde kullanıyor online olduğu zamanlar oluyor vs. Whatsappa pek girmiyordu meğer orda takılıyormuş acayip derecede kendimi kötü hissediyorum
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
23Davranışı soğuk bana karşı başkası olmasa geçmişini bahane etmezdi
geçmişiyle ne alaka?
İşin üzücü tarafı uzaktan akrabam oluyordu bidee kimseye güvenmeyeceksin gerçektende
Güvenilmez başıma bir kere geldi çok seviyordum yapmaz etmez dedim ama insanoğlu herşeyi yapıyor
Evet öyle ne yazık ki bide bana diyordu geçmişte aldatıldım vs. Güven problemim var diye bense gerçektende belkide bu yüzden bana karşı böyle diye ama değilmiş bide instagramda kızları takip etmiyor biliyor ben görüyorum 😂
Kendini kurnaz sananlar genelde böyle aptal çıkarlar 😂 valla hiç muhattap bile olma kafanada takma
Aynen canım haklısın yol verdim gitti hiç bisey de demicem elbet birgün pişman olur o zaman iki çift sözüm olcak 😂