Arkadaşlar gerçekten çok sıkılmaya başladım ne yaptıysam şu durumu yenemedim gitti ya bir ilişkim olsun istiyorum ağzım iyi laf yapar eğer samimi olursam falan ama ilk görüş çok önemli benim ilk görüşte problem var. Halk arasında kız kesme olayında kötüyüm hiçbir kızla göz teması kurmadım , bakmadım. Ne yapacağım bu konuda yardımcı olun lütfen.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
14Özgüven sorunum var ortak arkadaşlar olsa sıkıntı olmuyor tanışmak falan ama ben kendim birini beğendiğimde konuşmak istiyorum. Bir şeyler beni itiyor gibi ne bakabiliyorum ne konuşabiliyorum.
Niye özgüven sorunun olsun ya. Karşındaki de senin gibi biri. direkt konuşmaya gitmek zaten gözlerinde kötü gözükür bence. bu her gördüğüyle konuşmaya mi çalışıyor gibi dusunebilirler. ortak arkadaş en mantıklısı ama tabi konuşmak istersen de kendinden emin bir şekilde konuş reddederse n'olacak milyonlarca insan var en fazla da reddeder yani kasma
Haklısın ilk görüşte konuşmak zaten yanlış anlaşılır da ne bilim bana bakıyorsa bile bakamıyorum değişik bir yapım var eminim ki tanısalar beni severler.. kafaya taktım yeneceğim bu utangaçlığı 1 ay sonra askerim belki biraz açılırım 😂
Öyle değil kendime güvenemiyorum bana bakmaz diyorum içimden ve bu her şeyden itiyor beni.
Bakmazsa bakmasın zamanı gelir sen de ona bakmazsın bu aşamaları geçmen gerek
Geçmek için elimden geleni yapıyorum inşallah atlatırım bu durumu.
Atlatmayı beklersen atlatamazsın. ilm adımı atman gerek
Müzikle , sporla uğraşıyorum tedavi görmeye başlarım
Daha önce görünmüştüm pek faydası olmamıştı ya da psikoloğum iyi değildi
başka birini denersin
Hiç düşünmemiştim he 😂 bunu deneyeyim