Biliyorum cok normal bir sey ama ne yapacağım onu bilmiyorum tanımıyorum sadece uzaktan görüyorum ben öyle cok dinle alakam yok dinsiz gibi bir hayatım var onu nasıl ikna edecem siz ne düsünüyorsunuz peri gibi ama ailem de karsi çıkabilir kapalı diye ne yapcam bilmiyorum beyler bayanlar yardım
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
45Yok dine cok düskünmüş araştırdim biraz arkdaslarım senle konuşmaz bile dedi
hmmm youtubeden azelya at ona
Dine yönelmeyi düşünmüyorum ama onu istiyorum
O zaman bi açıl ona kendini anlat ve şansını dene
Olsun taktik verir misiniz ne yapayım
Göz göze gelmeye çalış baktın olmuyor git konuş direk
Demek ki aşk böyle bi şey ha
Hiç benzer yanın yok ama seviyorsun
Kızın neyini beğendin acaba ne ilgini çekti
Peri gibi sesi de çok tatlı bi de gülüşü tanışsam kalbini de severim de iste erkeklerle pek konuşmuyor sosyal medyasi da yokmus numara da istenmez ki direkt bi de dinle alakam yok diye olmaz diyorlar
Sen nerde gördün bu kızı madem yaşantılarınız farklı
Mağaza da calışıyor hergün durakta görüyorum isim olmadığı günler takip ediyorum mağazaya gidip bi seyler alıyorum öyle öyle biraz konuşabildim zaten
Sen ne iş yapıyorsun ki
Ayrıca senle konuşuyorsa kötü biri olmadığına kanaat getirmiştir. diğer türlü iletişim kurmazdı
Ki büyük ihtimallle fark etmiştir seni
Yapman gereken çok fazla iletişim kurmaya çalışmak konuşurken de dikkat et gözlerinin içine bakıyor mu
Ben okuyorum daha üniyim normalde samsunda yaşıyordum simdi burda kaldım iste öyle. Ya benle konusyordan kastım iste her hafta bir seyler almaya gidiyorum bahane arıyorum o ilgilensin diye öyle bu yakısır bu yakışmaz falan diye baska müsterilere de yapıyor mudur gözlerime bakmıyor hic sürekli ya yere bakıyor hiç anlamadim ben iste
işi gereği diğerlerine de yapıyordur.
Bilemedim ki
Baktın çok seviyorsun gider konuşursun ne yani
Ayrıca dindarsa kız anlattığın gibi erkekten beklenir bı tarz şeyler. yani erkek gidip hoşlandığını söyler niyetinin ciddi olduğununyani ve sevgililik olaylarına sıcak bakmazlar
Neden ya tanışmak istiyorum red mi eder hemen
Abi ben ne yapcam ya
emek werr
Tanışmak istiyorum eğer anlasısak evlenmeyi bile kurdum kafamda ama iste benim dinle alakam yok onun var baya belli yani o yüzden soruyorum siz olsaydiniz ne yapardiniz