Eski sevgilim biz ayrıldıktan sonra kendisinden büyük dul biriyle konuşmuş bana kendisi söyledi bak ben böyle böyle yaptım bil diye konduramadım ayrıldım 2 3 kez aradı yazdı tekrar denemek istedi istemedim 1 ay araliklariyla ben aramıyorum tabii kendisi arıyor hani ona karşı sevgim apayriydi aman aman bir sevgi değil tabi saf bi şekilde sevdim zor zamanında yanında olayim dedim oldum da bikac hafta aramak istedim gönlüm variyor elim varmiyor arasam açar konuşuruz kendisi de söylüyordu istediğin zaman ara diye ama doğru bişey olmadığını düşünüyorum hala da öyle düşünüyorum aklımı çelen birşeyler oluyor istemsizce aklında kalmak istiyorum bunun cevabı sizce arasam mı aramasam mı?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
31Ay yok ne kabul etmesi😂düşman g... e sadece aklını karıştırmak için aramak istemiştim
Bence uğraşma direk hayatından sil. Sende genç bi insansın başkalarıyla görüş o a*cıyla uğraşmaya bile değmez güzelim 😘 o gitsin dullarla takılsın ona layık
😂😂Harikasınız teşekkürler😘
Doğruları söylüyom hayatım ne demek umarım o şahısla alakalı aklındaki soru işaretlerini silmişimdir öptüm 😚
Elbette bi nebze silindi bende öptümmm😄😘😘😘💕
Yok bununla dedim amacım aklında kalmak madem beni arıyor soruyor pismanmis guya dedim arayim aklına kalim
Zaten aklina gelirsin sonuçta aramış etmis pisman ama araya birisi girdiğinde sende bunu biliyorsan cok zor yedirirsin kendine yerinde olsam hiçbirşey yapmam uğraşmam binevi aldatma bu ayri ikende dahi olsa sen yapmış olsaydın bunu neler yapardı tahmin et kendini heba etme boyle biri icin ne olursa olsun ayriyken bile bi insana saygı duyulacak bi zaman olmali ister bi ay ister iki ay hemen dul biri ile konuşan bir erkekten hayır gelmez dikkat derim sana seni unutmasa ne unutsa ne en buyuk intikami onu yok sayarak al
Şu yazının alnı olsa da öpsem😄çok doğru teşekkür ediyorum
Olayin üstünden baya zaman geçti mi cok takmiyor gibi geldin bana yanlış miyim
2 ay olacak
Hala mi ariyor seni olmus biraz acin hafifler bu sürede
2 3 kere aradı ama ben hiç aramadım ondan sonra kendi çekildi galiba
Anladım valla affedilecek birşey olsa affet dicem ama degil yani affi yok
Başkasına akıl versem ben de aynı şeyleri yazardım
Orası doğru eyvallah biliyorum beni sevsin istemiyorum ki unutmasin istiyorum
O tarz lar unutur canım bak hemen dul biriyle olmuş diyorsun birlikte de oluyordur emin ol. Defet gitsin unutsa nolur unutmasa nolur. Sen unut bence onun çok umrunda değilsin belliki
Siz böyle söyleyince bende bir enerji patlaması oluyor😂teşekkür ediyorum💕
Nasıl yanii
Verdiğiniz öneriler işe yariyor demek istedim
Sevindim canım
😂Diyorsun