Habersizmiş gibi yaklaştı bana yandan yandan sizce niyeti neydi
( ben bu adama karşı yoğun hisler duyuyorum onunda hisleri var acaba niyetini iyice belli mi etmek ya da tanışmak mi istedi)
( ben bu adama karşı yoğun hisler duyuyorum onunda hisleri var acaba niyetini iyice belli mi etmek ya da tanışmak mi istedi)
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
03Kim demiş tanımıyorum diye
Kaç defa karşılaştık bi değil iki değil epeyce karşılaştık bakıştık falan
Arkadaş ortamında mısın?
Hayır ikimizde yabancınız karşılıklı hisler var ama daha acıkamadık hadi hayırlısı ınş
İyide bununla nerede tanıştınız onu anlamadım
Hastanede
Kendisi doktor...
Öyle desene bende sandım durup dururken neden hoşlansın mutlaka sebebi vardır dedim doktor çıktı
Yani var tabiki
Ee nedir peki bunun niyeti?
Nasıl olsa düşer çünkü doktorum kullanırım
Kafasında
Yaa egolu birine de hiç benzemiyor aslında efendi utangaç saygılı biri
Yani ınş senin dediğin gibi biri çıkmaz
Eski sevgilinin mesleği neydi?
Eski sevgilim yok ki
Bu ilk olacak
Benim olmuyor da o yüzden sordum
Darısı senin başına ne diyim
Kusurum var benim kimse kabul etmiyor
Nasıl var
Herkesin kusuru var bizde kusursuz değiliz için temiz olsun yeter
Fiziksel engelliyim yürürken ayaklarım hafif içe doğru dönüyor ve sağ elimin kası zayıf onun dışında yürüyorum koşuyorum araç kullanıyorum dans ediyorum ama çoğu kadın ön yargılı bu yüzden arkadaş dahil olmuyorlar 0
Icini rahatlatacak bi söyleyim o zmn benim ablamda evli ve eşide ayaklarında şey var neydi ismi neyse onunda ayakları içe doğru dönüyor ama ikisi çok mutlu çok güzel evlilikleri var
Ablanız sağlıklı mı?
Evet gayette sağlıklı çok şükür
Eşide sağlıklı sadece ayağında sorun var hafif topal bi şekilde yürüyor içini temiz tut ALLAHA dua et yeterlidir rabbim gönlüne göre versin inşaallah çok takma
Namazlı abdestliyim abla belki Allah beni kötü insanlarla arkadaş edeceğine yalnız bırakıp koruyordur?
Bak kendinde ne güzel söyledin 😊🤲
Çünkü çok fazla bakan kızlar var dışarı çıkıyorum en az 20 kız bana bakışlar atıyor geri dönüp bakıyor ama ben yanına gidip tanışmak korkuyorum ya bağırırsa taciz ediyor diye :(
1. Biriyle tanişmak taciz değil
2. Kendine özgüvenin olsun
3. 20 kız bakıyorsa demekki sende bişey görüyor
4. Demekki nasıl değilmiş ondan hala hayatında biri egerki vakti gelirde karşına biri çıkarsa buna ne sen nede senin özgüvenin karşı çıkabilir ; sakin unutma aşk ansızın geliyor allah sana öyle bi aşk nasip etsin ki seni seven kadın senin ayağına değil yüzüne değilde en çok kalbini sevsin 😊😌
Amin ablam inşallah evli mutlu çocuklu bir yuvan olur :)
Sağol sağol teşekkür ederim cümlemizin seninde 😊🤲
Allah'a emanet ol
Sende 👋
He valla yaklaşınca kokusunu aldım 🤭
Pis zağar jsjsjhk
Ne pis 🙄🤥
Zağar
Ne diyon kardeş anlamıyorum seni?
Anlayışın mi kıt
🙄off ne kıti sen anlasilmiurusn
Ben mi anlaşılmıyor muyum
Evet.