Merhaba, soruma hoş geldiniz. 🦋 İnsan hayatı hayalsiz bir hiçtir bence. Herkesin bir hayali var, peki siz hayalinizin gerçekleşebileceğine inanıyor musunuz? #delirttinizbeni 💙🦋
Hayallerinizin bir gün gerçekleşebileceğine inanıyor musunuz?
32
30
Görüşünü yaz
En İyi Erkek Görüşleri
Tyrbl | Aşk İlişkileri konusunda 94 görüş paylaştı.
Bilge
13 gü
Hayal kurmuyorum şu anlık bir hayalim yok. Hayal kurmak temeli atilmamış bir binaya benzer en ufak sarsıntıda yıkılır. Hayal kurmuyorum onun için. Günü yaşayarak hayatıma devam ediyorum. Hayallerim yok ama hedeflerim var. Bir gün o polis üniformasını giymek hedeflerimden birisi. Bu hedef olur olmaz bilmem ama bu bir hayal olmayacak çünkü bu hayale bir gün ulaşamazsam üzülürüm ama bu hedefe ulaşamazsam kendime başka hedefler koyarak kendimi ayakta tutarım. Hayaller suya düşüyor onun için kurmak pek mantıklı değil, hayal kurmak insanı üzer onun için hayal kurmak yerine hedefler koyarak hayatımıza devam etmeliyiz. Şu an hedeflerim polis olmak polislik olmazsa, asker olmak, askerlik olmazsa doktor olmak. Bir tanesi suya düşse diğeri için çabalarim. Hayal kurunca suya düşünce üzülüyor insan onun için hedefler dogurtultusunda ilerlemek en mantıklı olanı.
umudu kalmamış insan hiçbir şey başaramayacak insandır , bir hedefi hayali olmayan insan nasıl çalışır çabalar ki yarın için , başarısızlığa uğrayınca yeniden ayağa kalkıp devam etmesini sağlayacak şey içimizdeki umuttur onu bunu geçtim cevabı zaten kuran-ı kerimde şuraya bir hadis bırakıyorum Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma. Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır. - Şems-i Tebrizi
_aeternitas_ | Aşk İlişkileri konusunda 16,6b görüş paylaştı.
Fenomen
12 gü
Yes, oluyor ve olacak.
1|0
0|0
Dalinlivotka | Aşk İlişkileri konusunda 843 görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Hola💙🎈 Yapamayacağına inananlar hayal dahi kurmaz. Allah nasip etmeyeceği şeyi de hayal ettirmezmiş. Hem yasalarda da imgelemek o şeyi kendine çekmeni sağlıyor dua etmek hayal etmek o şeye giden ilk adım.
Ne hayalî akıllı adam hayal kurmaz İcraat yapar Olduğu gibi yaşıyoruz hayalin sonu hülya oluyo. Hayal de aynı rüya gibi lucid Gerçekçi olmak daha iyi
1|0
0|0
PempeAt | Aşk İlişkileri konusunda 113 görüş paylaştı.
Xper 5
13 gü
Hayal kurdukça beklentiye giriyorsun. Bu ülke ve hayat genelde beklentilerini karşılamıyor. Bunları görüp tekrar hayal kurup farklı bir sonuç beklemek aptallıktır.
En İyi Erkek Görüşleri