Arkadaşlar merhaba,
10 gün önce 3 senedir birlikte olduğum kız arkadaşım çok bunaldığını, artık ilişki istemediğini, beni artık sevmediğini söyledi ve aramızda yaşanan kötü olayları da öne sürerek benden ayrıldı. Ben de ilk başta kabullenemedim yalvar yakar hallere düştüm çiçek alıp kapısına dayandım saçma sapan ama sonra iletişimi tamamen kestim ve 10 gün yazmadım.
Bugün ortak bir arkadaşımıza mesaj atmış kaydolmak istediği okulun başvuruları başlamış söyle ona başvursun ama sakın benim yazdığımı söyleme kendin görmüş gibi at demiş.
Bu ne anlama geliyor? Sadece basit bir iyilik mi yapmak istedi yoksa aklı hala bende mi?
10 gün önce 3 senedir birlikte olduğum kız arkadaşım çok bunaldığını, artık ilişki istemediğini, beni artık sevmediğini söyledi ve aramızda yaşanan kötü olayları da öne sürerek benden ayrıldı. Ben de ilk başta kabullenemedim yalvar yakar hallere düştüm çiçek alıp kapısına dayandım saçma sapan ama sonra iletişimi tamamen kestim ve 10 gün yazmadım.
Bugün ortak bir arkadaşımıza mesaj atmış kaydolmak istediği okulun başvuruları başlamış söyle ona başvursun ama sakın benim yazdığımı söyleme kendin görmüş gibi at demiş.
Bu ne anlama geliyor? Sadece basit bir iyilik mi yapmak istedi yoksa aklı hala bende mi?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
10Ben hiçbir şekilde iletişim kurmuyorum zaten. İletişim kurdukça daha fazla uzaklaşıyor.
Sen ona yazdıkça triplere girip uzaklaşıyor dimi? Evet zaten öyle yapar canı sıkılmış ayrılmış gerçekten seviyorsa pişman olur. Sen ona yalvarmayı bırak o sana yalvarsın
Evet aynen öyle oluyor. İlk ayrıldığı gün biraz ısrar ettim mesela gidip çiçek falan aldım. Daha çok istemiyorum yazma artık yeter falan demeye başladı. Ben de saldım o noktadan sonra tamamen. Ama şimdi böyle ortak arkadaşlara yazması falan kafamı karıştırdı.
ahahahaha tam tahmin ettiğim gibi ilgi istiyor. Senin ona yalvarman hediyeler falan alman kapısına gitmen egosunu tatmin ediyordu ve hoşuna gidiyordu ama sen bunu kesince hemen arkadaşlarına falan yazmış. Bu kız çok boş bi insan sana geri döner ama bence sen ona dönme. Başka sevgili yapsan kudurur ama 3 yıllık ilişki dedin senin için önemlidir ama onun için değil.
Dönerse yeniden olur muyum bilmiyorum zaten. 3 yıllık ilişkiyi bir anda bitirip seni görmek istemiyorum gerek yok falan gibi şeyler söylemeye başladı. Üzerine her yerden engelledi düşmanım gibi. Güvenilir mi bu dakikadan sonra dönse de bilmiyorum o yüzden 🤔
Sen şimdilik ona yazmayı kes arkadaşlarınla onla alakalı konuşmayı kes dediğim gibi umursama hareketlerini gözlemle. İstersende direk sil başkalarıyla konuş
Teşekkür ederim tavsiyeler için ✌🏻
Rica ederimmm umarım doğru olanı yaparsın ☺️