dısarı cıkcagım zaman türlü türlü bahaneler buluyo hasta olcan falan diye veya sürekli dısardasın dısarı meraklısısın bi evde dur artık gibi seler diyo
Valla knk benim de eski sevgilim ben şişkoydum o zaman bana ben zayıf kız sevmiyorum demişti kafeye gitmek istemiştim ben kafe falan sevmem diyodu geçen kafede gördüm yanında toplasan 45 kilo etmeyen bi kızla kafedeydi nxksmksms bunların dediğiyle yaptığı bir olmuyor dikkat et🤣
Yeni tasındım buraya onlada yeni tanıstım zaten bi o ve bi kac kisi tanr beni ama kızıyo hasta oşcan diyo napacan otur evde diyo dısarı meraklısısın yataydın dısarda falan diye kızıyo cıktıysamda nereye gittim kimle gittim saat kacta cıktım kacta eve geldim naptım hepsini bilir sorar yani
Arkadaşın eğer erkekse seni seviyordur eğer kızsa seni kıskanıyordur kötülüğünü bile istiyor olabilir
Soran
3 gü
erkek daha demin gene kızdı eve git diye gitmeyinnce mesajımı begendi yazcam eve gecince dedim yazma yat dısarda istersen beni ilgilendirmez dedi kızıp kızıp beni ilgilendirmez diyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
41arkadasım ama neden rahatsız olsunkii
dışarda ki bütün erkeklerle arkadaşmısım
Yeni tasındım buraya onlada yeni tanıstım zaten bi o ve bi kac kisi tanr beni ama kızıyo hasta oşcan diyo napacan otur evde diyo dısarı meraklısısın yataydın dısarda falan diye kızıyo cıktıysamda nereye gittim kimle gittim saat kacta cıktım kacta eve geldim naptım hepsini bilir sorar yani
sana mı yürüyor acaba
Bilmiyprumkş cidden anlayamıyorum
amaaan salla gitsin gerçekten öyleyse belli bir süre sonra belli eder illa ki ve gerçekten hoşlanıyosa da söyler yani
direk cıkma dedigide oluyocıkıncada kızıyo ve bu kisi arkadasım sevgilimle bulustum deyincede triplere giriyo
Çıkmanı istemeyen arkadaşın mı😳
Evet cıkınca kızıyo hasta olcan diyo bş oturamıyon evde diyo dısarı meraklısım diye falan kızıyo cıkarsamda nereye gittim kimle gittim saat kacta cıktım kacta geldim naptım hepsini sorar
Arkadaşın eğer erkekse seni seviyordur eğer kızsa seni kıskanıyordur kötülüğünü bile istiyor olabilir
erkek daha demin gene kızdı eve git diye gitmeyinnce mesajımı begendi yazcam eve gecince dedim yazma yat dısarda istersen beni ilgilendirmez dedi kızıp kızıp beni ilgilendirmez diyo
Evet seni ilgilendirmez desene ya sevgilin ne diyor bu duruma
ayrıldım ben ama onun hala var sevgilisi
Beraber çıkınca ne güzel işte insanlar görsünde kudursun diyr düşünmelisin😂
😂 ya ben akraba dost falan görür diye korkuyorum
He o bende de var görmüycekleri yerde salına salına gez biraz insan kudurt ya😂
ya sevgilimle falan cıkınca triplere giriyo bide o var arkadasım bunu yapan