Acid_Queen | Aşk İlişkileri konusunda 5,4b görüş paylaştı.
Fenomen
6 gü
Ben hissetmiyorum. Neden se hissedince hep aynı oluyor. Kırılan taraf aglayan taraf ben oluyorum, sonra kalbimi onarmak, tekrar birine bir şeyleri hissetmeyi sağlamak da oldukça yoruyor. Bu yüzden bazen bi insanı tanıyacak kadar yorgun hissedersin. Ben bu yüzden hazır degilim, üzülmeye de, ağlamaya da, kırılmaya da böyle iyiyim ben
1|0
0|0
_Jante_ | Aşk İlişkileri konusunda 652 görüş paylaştı.
Fenomen
6 gü
Bilemiyorum. İyiyiz böyle ya.
1|0
0|0
_ΛqresiF_ | Aşk İlişkileri konusunda 13,3b görüş paylaştı.
Evet öyleyim ve teşekkür ederim 😊 yukardaki gibi yerine göre not veya ot verip geçiyoruz.
Tonjukuk | Aşk İlişkileri konusunda 344 görüş paylaştı.
Xper 7
6 gü
Hayır hissetmiyorum, birde yalnızlığa o kadar alıştım ki böyle içime nüfus etti adeta böyle kafam çok rahat... Birde ben hiç kimseyi aldatmadım yapmam da ama bir süre sonra sıkılıyorum ilişkiden olan karşı tarafa kıza oluyor üzülüyorum da ayrılırken ama birlikteyken de olmuyor yani uzun lafın kısası kimseyi kırmaya gerek yok bekar devamkee
AdanaLiii_ks | Aşk İlişkileri konusunda 719 görüş paylaştı.
Yoda
6 gü
Yeni bir ilişiye hazır değilim hali hazırda bir aday var ama doğru kişi olmadığını düşünüyorum. Çünkü beni tanımak için hiçbir şey yapmıyor arada yazar sıradan muhabbetler olur ki bu benim için yetersiz. Eee hal böyleyken mesafeliyim hislerimi de söyledim ama muhabbeti kesmiyor bir türlü🤷♀️ Ayrıca rahatımın bozulmasını da istemiyorum😎
SporcuMan18013 | Aşk İlişkileri konusunda 423 görüş paylaştı.
Xper 6
6 gü
Sanmıyorum. Genelde 7 24 hep bana ilgi modunda oluyor çoğu ve bu da bir süre sonra aşırı can sıkıcı hale geliyor sonunda da hayattan bezmeye başlıyor insan.
1|0
0|0
pişmanoladam | Aşk İlişkileri konusunda 366 görüş paylaştı.
Xper 6
6 gü
Kimseyle uğraşıcak halim yok. Yalnızlığa çok alıştım. Nasıl birisi olduğunu tanımaya çalış, güvenmeye başla , zamanla alış falan derken oooo. Yazarken yoruldum. Kimseye güven yok.
@Fondelia bir yıldan biraz fazla her manada hem duygusal hemde cinsel yönden çok tutkulu sımsıcak bir ilişkiydi ama yalanlar gün yüzüne çıktıkça ben mücadele etmeye çalıştıkça o hiçbirşey yapmamayı seçti
Smptk | Aşk İlişkileri konusunda 149 görüş paylaştı.
Xper 5
6 gü
Yeni bir ilişkiden çıktım uzun süreliydi bi süre kafa dinlemeye bişeyleri farkında olmaya ve iç sesime kulak vermek istiyorum birisi çıksa bile karşıma bi süre hatta uzun bir sure tanimaya calisirim
Yolunu falan şaşırır da kendi ayağıyla bana gelirse düşünebilirim.. Bir engelim yok hayır demem için.. Sadece bir üşengeçlik var bende. Bu konuda çaba harcamıyorum pek..
1|0
0|0
Üyeymiymiş | Aşk İlişkileri konusunda 52 görüş paylaştı.
Xper 4
5 gü
Asla yapmayacağım bir şey doğru insanı görsemde sevsemde aşık olsamda.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
6150Neden Çiçeğim?
güvenmem inanmam uzak duruyorum 😃
Ahah shshjsu
Kuş gibi süslendim KS tişörtü giydim foto çekip koydum bi zahmet administratorlar ilgilensin yani ;) hani yardımlaşma platformuydu burası ;)
Siz yanlış anlamışsınız. 😬
😂🤣😂😜😂🤣
ne kadar yanlış anlamışım?
Bayağı. Sshhsjsdjdk
Bu adminlerle benim aramda bir şey olayın geçmişini bilmiyorsun büyük ihtimalle :)
Bilmiyorum. 🤷🏻♀️
Uzun hikaye :)
Allah'tan meraklı bir insan değilim. 😄
Ne mutlu sana :) başına olmadık işler geliyor meraklıların..
Kesinlikle öyle.
Yerine göre merak ilmin hocası :) ince çizgiye dikkat etmek gerekir.
Haklısınız.
Evet öyleyim ve teşekkür ederim 😊 yukardaki gibi yerine göre not veya ot verip geçiyoruz.
Birde ben hiç kimseyi aldatmadım yapmam da ama bir süre sonra sıkılıyorum ilişkiden olan karşı tarafa kıza oluyor üzülüyorum da ayrılırken ama birlikteyken de olmuyor yani uzun lafın kısası kimseyi kırmaya gerek yok bekar devamkee
En azından kendini bilip ona göre hareket ediyorsun, bu da güzel.
Öyle usta yani ne gerek var macera aramaya
Peki reis.
Doğru kişi gelse demiştim zaten, yani doğru kişi olduğunu hissetsen? 🤔
Evet hazırım :))((:
O zaman umarım gelir o kişi Tedd.
Teşekkürler:(()):
Etme.
Haklisin valla hayatım erkeklerden hayır gelmedi bize
İyi düşünmüyorsunuz ben diyeyim.
Knk sana ne ki mssmmsmsms
Nesi kötü bı anlatsana valla beğenirsem görüşü sana hak verecem ki begenecegimi sanmıyorum valla
Aslında cherry'e aşinayım KS de ama işte zevk meselesi
Sen kararını çoktan vermişsin, bana bir şey demek düşmez.
👍🙊
Hayırlı olsun diyeyim o zaman. 😄
🤫🤫
Shhshssh
Eksiyide yedik yeme geldiler 😂😂
Eksik olmaz onlar. 😃
Bulucam onu 😄
Sıkıntı çıkaran varsa bana gel hallederiz. 😏😌
Eksileyini bulsam kafi 🤗
Hmm, biraz zor gibi. 😐
😌 elbet düşecek
Genelde 7 24 hep bana ilgi modunda oluyor çoğu ve bu da bir süre sonra aşırı can sıkıcı hale geliyor sonunda da hayattan bezmeye başlıyor insan.
Nasıl bir tutku? Ne zamandır bşrliktesşniz
@Fondelia bir yıldan biraz fazla her manada hem duygusal hemde cinsel yönden çok tutkulu sımsıcak bir ilişkiydi ama yalanlar gün yüzüne çıktıkça ben mücadele etmeye çalıştıkça o hiçbirşey yapmamayı seçti
S, iktiri çek. Yalanı o mu söyledi?
@Fondelia aynen ama aşkta ayrı birşey işte beynim öyle desede kalbim engel oluyor
Biliyorum. Ama şu an sadece kullabılıyorsun bunu bil
@Fondelia herşeyin farkındayım
Değilsin kendini bi şekilde kandırıyorsun
Ben de öyle.
Doğru kişi olduğunu anlayabilsek keşke bir de.
İnşallah anlarız herşeyin hayırlısı 🙏
Neden kalbimi yorayım ihtiyaç bile değilken
Korktuğun ne peki
Bir engelim yok hayır demem için.. Sadece bir üşengeçlik var bende. Bu konuda çaba harcamıyorum pek..
Büyük konuşma bence.
Amin. 🤲🏼
Bildik bildik. 🚬
Yalnızlıktan bıktım be 🚬🤦♂️
Nasip kısmet. 🤷🏻♀️
Öyle hayırlısı😏👍
İnşAllah hayırlı biri çıkar karşına ablacım. ❤️
Belki de çıkmıştır 🌸
Hayırlı olsun diyeyim o zaman. 😄🌸
Ne oldu?
Birşey yok yaa
Söylesene yahu, üzülmüşsün işte belli.
@ZorErkek23 Görüşlere yazmazsan sevinirim.