Birlikte olduğunuz erkek ile asla öteki konulara girip fotoğrafınızı atmayın ne olur. Ayrılmak istedinizde rahatça çekip gidebilmek varken benim gibi "acaba tehdit edilir miyim" korkusuna kapılıp geri durmak mecburiyetinde kalmayın. Onu memnun edebilme çabasına girmeyin. Olmuyorsa olmasın. Kalbiyle sevsin sizi sadece. Kendi istek ve arzularını karıştırmasın saf temiz aşkınıza. Ne olur siz bu hataya düşmeyin..
Güncellemeler:
Kızlar Ne Diyor (4)
Ben birlikte olduğum kişinin karakterine dair hiçbir yorumda bulunmadım bu bir..
İkincisi ise erkekler başta kendini çok iyi ve anlayışlı gösterip ardından bambaşka birine dönüşebiliyor. Onlara inandığımız için suçlu biz olmuyoruz. Ve bir kadının böyle bir cümle kurması üzücü.
Bir kadının kendini düşürüp erkeği mutlu etmek için mahrem yerlerinin fotğraflarını atıp erkeği elinde tutması daha üzücü emin olabilirsin acizlik resmen
Ben sizin için, sizin de bu hataya düşmemeniz için açtım bu postu zaten. Beni gömmeye çalışmana gerek yok. Kendim size siz benim yaptığımı yapmayın diyorum. Kötü kalpli birisin.
Yoo kötü kalpli değilim sadece mantıklı konuşuyorum
Mantıklı konuştuğunu sanıyorsun sadece. İyi akşamlar..👍🏻
Kesinlikle.
maalesef..
tehdit mi etti peki
Tehdit edilmedim.
Değer de görüyorum.
Ama tertemiz aşkıma bu şeyleri karıştırdığım için çok üzgünüm.
Ve diğer kadınlar gibi rahat olabilecekken hep ileriyi düşünmek zorunda kalıyorum. Ona ne kadar güveniyor olsam bile tehdit edilmekten, fotoğraflarımın paylaşılmasından korkuyorum. Sonuçta insan öz babasına bile güvenemiyor bazen.
Hiç bulaşma 🙏🏻