Merhaba arkadaşlar. Bir kızdan hoşlanıyorum yaklaşık 1 yıldır içimde hep umut vardı ama o sevmiyorum diyordu. Zaman geçti ve bir gün seni seviyorum diyip sarıldı her şey güzel giderken 10 gün bile olmadan ayrıldık. Strese giriyorum anksiyete tutuyor vs dedi doğru gerçekten. Aradan epey zaman geöt tekrar yazdı şimdi arkadaş da değiliz sevgili de değiliz hiç bir şey değiliz ama her şeyiz. Anlamıyorum, yanında olmam ona güç veriyormuş ama iş buluşmaya gelince sanki düşmanı oluyorum. Söylemeliyim ki ben kızı çok seviyorum bir türlü vaz geçemiyorum. Artık dayanamıyorum (bu arada birbirimizi tamamlıyoruz hobiler zevkler çoğu şey aynı. Hedeflerimiz hayallerimiz bile aynı ve beni çok yakışıklı buluyor )
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
31:(
Evet var ve bu problemi yendiğinde bana olan sevgisini fark etti. Bunu söylemek istemiyorum çünkü artık sıkıldım bende
Kadınlar gerçekten çok zor dostum
Maalesef
Evet güven problemi vs var. Ayrılmak istesemde ayrılamam sanıp bıraktım demişti. Ben ne yapmalıyım onu bilmiyorum. Ayrıca çok gelirli biri. En yakın arkadaşı "bir hafta sevgili olmak istiyordu bir hafta konuşmak istemiyordu" demişti
Çok gerilimli*
Her insanın ruhsal değişimleri olur sen ona de ki belirli bir seviyede sevgili olalım bana şans ver güvenmeye çalış ben seni incitmem deniyelim en azından sonra sen karar ver gibi şeyler diyebilirsin