21 yaşındayım 15 16 yaşlarından beri böyle yaşıtlarım veya benden bi kaç yaş büyük erkekler ilgilenmiyor hiç hep büyük adamlar ilgileniyor neden böyle?
Biraz nasil desem bilmiyorumki iyi huylulukmu desem ya da nasil anlatilir bilmiyorum muhabbet ortaminda konusmamdan ve bazi espirilerim olur hani tatli kirici olmayan
Soran
8 gü
Anladım gençler hep vur kaç peşinde nzksmkskd
Soran
8 gü
Gençler derken yanlış anlama abi sana yaşlı demedim yani 🤣
Helal sut emmis kiz diyolar bir bakiyosun adamin kendisi haram zade
Soran
8 gü
Öyle valla bitane sevgilim olmuştu benim benden 2 yaş büyüktü sonra bi öğrendim adam karıya gidiyomuş hadi kadını geçtim travestiye gidiyomuş 😂😂 ondan sonra bütün erkekler biraderim oldu bxjskzkks zaten bende normalde pek kız gibi değilim öyle kanka gibi anlaşıyoruz 🤣
Bende bazen tir meraklisi kizlarla tesaduf ediyorum kafamin etini yiyolar bir tur binide gotur diyip ayda 1 bazen iki defa goturuyorum tirla gezip geliyorlar nasil olsa yiyecekti sigaraydi her sey bedava artik gina gelmeye baslamisti
O zaman fazla güzelsindir kesin sahibi vardır diyolardır 😂😂
Soran
8 gü
Çok güzel de değilim benim hal ve hareketlerimi. Beğenmiyorlar herhalde
Görüş sahibi
8 gü
Neden hal ve hareketlerinde neler var 🤔
Soran
8 gü
Erkek gibiyim biraz azcık ağzım da bozuk 🤣
Görüş sahibi
8 gü
Hm fiziğin nasıl çekici mi 😂
Soran
8 gü
Yok ya zayıfım dapdar giyinirsem güzelliği ortaya çıkıyor da ben sanayide çalışıyorum orda niye güzel giyineyim her yer pislik yağ içinde zaten 😂
Görüş sahibi
8 gü
Aman seni orda yerler dikkatli ol giyinme öyle zaten 😂😂
Soran
8 gü
Yemezler hepsi gardaşım oldu anasını satayım 🤣
Görüş sahibi
8 gü
Hahahha biraz kadın olduğunu hissettir be sendee 😂
Soran
8 gü
Beceremiyom zaten bana çok saçma geliyor be
Görüş sahibi
8 gü
Niye saçma geliyorrr 🤔
Soran
8 gü
Bilmem ben böyle yetiştirildim kadın gibi olamıyorum cilvedir nazdır karşındaki insanı etkilemeye çalışmak felan sinsilikler ohoo bana gelmez ya sevmem öyle şeyler 🤣
Görüş sahibi
8 gü
Ohooo senle askerlik arkadaşı olur böylelikle 😂
Soran
8 gü
Zaten tanıyan öyle oluyor ben ustayım yeni giren küçük çıraklar başta abla diyor bakıyorlar hiç de abla değil dkdjkd gardaşlarım benim hepsi g*tveren yvsak😂
Görüş sahibi
8 gü
Sen sanayide ne iş yapıyorsun be 😂
Soran
8 gü
Bi bok yaptığım da yok la iş gösteriyom millete elektromekanikerim arada araba tamir ediyom canım sıkılınca 🤣
Görüş sahibi
8 gü
Hmmm peki benim bu olgun kadın sevdamı nasıl yapsak ya 😂
Soran
8 gü
Ne var la olgun karıda herkes kafayı yemiş sen kaç yaşındasın da
Görüş sahibi
8 gü
25 yaşındayım, bana daha kadınsı geliyor niyeyse
Fikim | Aşk İlişkileri konusunda 3,5b görüş paylaştı.
Guru
8 gü
Demekki yaşından daha olgun gösteriyorsun
1|0
0|0
Soran
8 gü
Yok göstermiyorum şişkoydum 2 yaş falan büyük gösteriyodum zayıfladım şimdi herkes 18 19 sanıyor küçük gösteriyorum aksine
O zaman önce kız olmayı öğreneceksin. Belki o zaman yaşıtların sana ilgi gösterebilir
Soran
8 gü
Kızlar da bana çok saçma geliyor bazıları ya çok küçük düşürüyorlar kendilerini cilveler felan ıykk kusasım geliyor 😂ben öyle olamıyorum galiba hep böyle kalıcam😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
18155 boyum 47 kiloyum neremi büyük göstercem kimse 21 yaşında olduğuma bile inanmıyor 😄
Ben de senin gibiyim yaşımdan küçük gösteriyorum ama genç gözükmek güzel birşey çak bi beşlik 😄
Asvhvdgfs çaktım✋✋✋
😂😂😂 Çok iyiydi
🤭
Sen başkasın sana yürüyen cinsellik için yürüyor onu da her yaştan insan yapıyor zaten 🤣
işte bu da beni sinir ediyor ben aseksuel erkek istiyorum ama oda yok
Gay olmak sadece cinsel yönelim değil mi ya ben yanlış biliyorum galiba duygusal olarak da mı bişeyler hissediyosun karşındaki erkeğe?
E heralde ne cinselliği adam sevmek istiyorum hatta evlenmek
Türkiyede yasak değil mi hemcinslerin evlenmesi
yasak :D zaten evlenmem mumkun degıl cok engel var
Cinsiyet değiştir kanki😄
yok erkekliğimi seviyorum :)
Benim seni anlamam mümkün değil sanırım 🤣
beni anlıyabılen insan pek yok :)
E yani aynı şeyleri yaşamayan nerden bilebilir
Evet öyle :)
Bilmem iyi mi
Benimlede tam tersi kendimden en az 10 yas kucukler ilgileniyo
21 yaşındakiler mi😂
Evet 21. 22 yasindaki kizlar isim geregi genelde seyahatlerim olur
Niye ki acaba
Biraz nasil desem bilmiyorumki iyi huylulukmu desem ya da nasil anlatilir bilmiyorum muhabbet ortaminda konusmamdan ve bazi espirilerim olur hani tatli kirici olmayan
Anladım gençler hep vur kaç peşinde nzksmkskd
Gençler derken yanlış anlama abi sana yaşlı demedim yani 🤣
Yok bana oyle vurkac yapan olmadiki hic bir defa tehdit etmisti birisi beni özel bir konuyla alakali hepsi o
Kızları demedim ya erkekler öyle 😄
Haa onlar yeni nesil evlenemiceklerde boyle giderse hep namuslu kiz arayip duruyolar o dedigin erkekler once namuslu olmalari gerekiyo demi
Namuslu kızı göremezler ki dikkat çekmiyo çünküsü beter olsunlar😂
Helal sut emmis kiz diyolar bir bakiyosun adamin kendisi haram zade
Öyle valla bitane sevgilim olmuştu benim benden 2 yaş büyüktü sonra bi öğrendim adam karıya gidiyomuş hadi kadını geçtim travestiye gidiyomuş 😂😂 ondan sonra bütün erkekler biraderim oldu bxjskzkks zaten bende normalde pek kız gibi değilim öyle kanka gibi anlaşıyoruz 🤣
Bende bazen tir meraklisi kizlarla tesaduf ediyorum kafamin etini yiyolar bir tur binide gotur diyip ayda 1 bazen iki defa goturuyorum tirla gezip geliyorlar nasil olsa yiyecekti sigaraydi her sey bedava artik gina gelmeye baslamisti
Arabanin icinde osuranimi dersin mustehcen konulari konusanimi dersin sevgilisinden dayak yemis aglayanimi hepsi denk geliyo
Millet kafayı yemiş abi nxksksls
Bana saglami denk gelmiyo zaten
Evlisin mi
Hayir bosandim
Evet
Hm büyük duruyor olabilir misin 🤔
Hayır 18 19 sanıyor herkes
Hm yazanlar çıtırlardan hoşlanıyor demekki 😂
Yazanım yok bee
E büyük adamlar ilgileniyor dedin yaa
Ha öyle yazan anladım
Ben mesaj falan sandımdı
Hm yalnız mısın yazanın yok mu hiç 😂
Hee yav yok valla çirkin de değilim ama 🤣
O zaman fazla güzelsindir kesin sahibi vardır diyolardır 😂😂
Çok güzel de değilim benim hal ve hareketlerimi. Beğenmiyorlar herhalde
Neden hal ve hareketlerinde neler var 🤔
Erkek gibiyim biraz azcık ağzım da bozuk 🤣
Hm fiziğin nasıl çekici mi 😂
Yok ya zayıfım dapdar giyinirsem güzelliği ortaya çıkıyor da ben sanayide çalışıyorum orda niye güzel giyineyim her yer pislik yağ içinde zaten 😂
Aman seni orda yerler dikkatli ol giyinme öyle zaten 😂😂
Yemezler hepsi gardaşım oldu anasını satayım 🤣
Hahahha biraz kadın olduğunu hissettir be sendee 😂
Beceremiyom zaten bana çok saçma geliyor be
Niye saçma geliyorrr 🤔
Bilmem ben böyle yetiştirildim kadın gibi olamıyorum cilvedir nazdır karşındaki insanı etkilemeye çalışmak felan sinsilikler ohoo bana gelmez ya sevmem öyle şeyler 🤣
Ohooo senle askerlik arkadaşı olur böylelikle 😂
Zaten tanıyan öyle oluyor ben ustayım yeni giren küçük çıraklar başta abla diyor bakıyorlar hiç de abla değil dkdjkd gardaşlarım benim hepsi g*tveren yvsak😂
Sen sanayide ne iş yapıyorsun be 😂
Bi bok yaptığım da yok la iş gösteriyom millete elektromekanikerim arada araba tamir ediyom canım sıkılınca 🤣
Hmmm peki benim bu olgun kadın sevdamı nasıl yapsak ya 😂
Ne var la olgun karıda herkes kafayı yemiş sen kaç yaşındasın da
25 yaşındayım, bana daha kadınsı geliyor niyeyse
Yok göstermiyorum şişkoydum 2 yaş falan büyük gösteriyodum zayıfladım şimdi herkes 18 19 sanıyor küçük gösteriyorum aksine
Belkide davranışların yaşından daha olgun gösteriyor olabilir
Annemden hep ya erkek gibi yetiştirdi bizi nasıl kız olunur bilmiyorum ki 😂
O zaman önce kız olmayı öğreneceksin. Belki o zaman yaşıtların sana ilgi gösterebilir
Kızlar da bana çok saçma geliyor bazıları ya çok küçük düşürüyorlar kendilerini cilveler felan ıykk kusasım geliyor 😂ben öyle olamıyorum galiba hep böyle kalıcam😄
İyi o zaman sen de kezban olarak kalmaya devam et😂
Hadi len ordan ne kezbanlığımı gördün kezbanmış
Çevrem yokki 😃
Tamam işte sebep bu 😄
Görücü mü geliyor hep 😃
Yok ya işyerlerinde hep böyle
Nerelisin
Konya
İş yerini değiştir o zaman 😂
Değiştiriyorum zaten sürekli aynı yerde yıllarca duramam sıkılırım 😂 en fazla 2 ay🤣
O zaman sende şans yok 😂
Aman bee ne edelim gençlerden geçtim büyükler de y*vşamasa eyiydi ammaa kaderim bu herhalde 😂
Senden küçükleri bakıyor mu peki 😅 baksa sende bakar mısın
Yok bakmam onlar da abla diyor 😂
Ah be küçükken benden 2 yaş büyük birine aşık olmuştum off 😂😅
Eee noldu sonra🤣
Altan kim
Saygı değer bir kimse
Damam
bildiğiniz türk kızı işte yaşımdan büyükte göstermiyorum 🤷♀️
🤪😉😁