Sevgiliniz var ve mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. İkinizde hayatınızda ilk öpüşme deneyiminizi yaşayacaksınız. 2 yılın sonunda ilk kez öpüşeceksiniz ve kızın dudakları tam emmelik öpmelik, gözleri çekik, büyük dudaklı ve kız çok ateşli ve bir o kadar da masum. Nasıl hissederdiniz? Kızın aşkından eminsiniz hatta size o kadar aşık ki onun size olan aşkına hayran kalıyorsunuz yüzünüzü görünce direkt gözleri doluyor elleri titriyor bu yönden bakın
Güncellemeler:
6 gü
öpüştüğünüz anda ve öpüştükten sonra nasıl bir his olur? daha çok bağlanır mısınız?
6 gü
cinssllik açısından sormuyorum kesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
15Kuvvetlenir eger o da gercekten seviyorsa
dostum umarım gönlüme göre birisi nasip olur
Amin sağ ol. 20 yaşındayım daha inşallah. Çekik gözlüler bana baya çekici geliyor bide bana aşıksa sevdigim kişi tam olur ya.
Umarım bir ömür beraber olursunuz
inan bana birisi tam isteğine göre dış görünüşte ve iç güzellikte olsa bile bazen gönül sevmiyor.. çok farklı bi durum
umarımm
Ama sakın cinsellik olmasın evlenmeden ilişkinize zarar veriri demedi deme
Öyle biriyse neden gönül sevmesinki
Tabi aşk bambaşka birsey biliyorum
kesinlikle bende ondan yanayım tabi bir de ve elalem ne der diye değil de benim kendi inancım gereği karşıyım evlenmeden beraberliğe tabi inancım gereği öpüşmek ve sevgili yapmakta yanlış bir davranış ama bazı yasaklara uyamıyoruz nefisten dolayı
İlerisi olmasa sıkıntı yok bence.
aynen
istek artar ve şiddetide artar )
yani bağımız kuvvetlenir mi?
evet ama cinsel boyuttta daha çok )
cinsellikten önce aşk ve sevgi her zaman öndedir bende ve öpüşünce en çok oluşan iç güdü cinsellikse fazla iyi bi durum olacağını sanmıyorum yani aşık olan bir kız cinsellikten önce kalbinin bağı güçlenir
bu devirde aşk belden aşağı bence eski aşklar yok maalesef görünen köy uzakta değildir )
haklısınız malesef
vallahi nasıl anlatacğımı şaşırdım yani ne bileyim sevilen tarzda bi dudak gibi demek istedim sksşskslck
Anladım :D ama soru saçma yani öpersin ve biter daha fazla bağlanma felan olmaz bence bağlayacak birşey varsa da o emmelik öpmelik dudak olmaz
bana da soru saçma geldi aslında ama bir yerde okudum öpüşmek iki insanı birbirine daha çok bağlarmış hele de ilkse o yüzden sormuştum
Belki ilk olduğu için sadece doğru olabilir evet ama onun dışında sanmıyorum
sevgi ve aşk bağının kuvvetleneceğini düşünüyorum bende
Aynen