Arkadaslar 5 6 sene önce eski erkek arkadasimla kullanmis oldugumuz bir hesap vardi sonra kapatmistik kullanmamistik profilde benim fotom var sadece ama isim ona ait tesadufen kuzenim görmüş gecen gun okadar ugrastik sifreleri kirmaya olmadi hepsini e postayi telefonu herseyi degistirmis simdi nisanliyim hesap aktif degil kullanilmiyor ama orda durmasi benim icin cok kötü nisanlim gorurse benden ayrilir spamla kapatmayi denedik 30 40 kisi spam atti ama hala acik hesap napicam ben nolur akil verin bana nasil kapanir bu
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
14Benim instagramim yok ama kuzenimin instagramina ayni profil fotografini koyarak 30 kisiye sikayet ettirdik taklitten fakat hala acik zaten icinde fotografta yok hesabin sadece benim profil resmim var bi tane ise yararmi bilmioruz 24 saatide gecti
O şekilde şikayetten bahsetmedim insta yetkilileriyle iletişime geç yani mail yoluyla
Peki onu nasil yapabilirim yardimci olurmusun
Google a yazınca çıkar muhtemelen
Tesekkur ederim
Rica ederimm umarım halledebilirsin
Her konuda dürüst oldum ona ama bu konuda olmaz cunku onu okadar iyi taniyorum ki asla kabullenmez bu durumu
Sen evlenmeden aldatmış olacaksın bunu nasıl vicdanın el verecek şimdi anlatmazsan ileride asla anlatamazsın pişman olsanda
Bi hesaptan kac kere spam atabiliriz?